• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Vallahi ne bileyim karanlık deyince öyle anlaşılıyor bu topikte :9:
Evet günler azaldıkça sabırda azalıyor bu sebepten geçmiyor haklısın.

Balımm neden kırılsınlar yani şafaksayaçları bile karanlık diyor.
Bizde o şafaktayken karanlık diyorduk,kırılmaz benim kader arkadaşlarım:52::52:
ahahah hepimiz kader arkadaşıyız :27:
Abuu bu günler geçmiyo 50 leri hiç düşünemiyorum. :D Bide benim askerim izne gelmedi.14 ay yapıp gelcek ;)
o günlerde geliyor elinde sonunda gelceksin görceksinnnn :27::10:
Bide şu varki benim şafaksayacım 130 olmasına ragmen hala karanlık diyo ya :D Bunalımdayım:D

senin durum biraz karışık demekki :60:

battaniyeye devam kuzummmmmmmmmm:10::10::10: ne zamana biticek valla bilemiorum..:6::6::6:
Zor iş ya ben bir kez atkı örmüştüm benimkine 2 haftadan fazla sürmüştü herhalde :27:
Battaniye yapmaya kalksam 6 ayda falan biter herhalde:52: Kendinemi yapıyorsun kuzum ?

ahahah hepimiz kader arkadaşıyız :27:

o günlerde geliyor elinde sonunda gelceksin görceksinnnn :27::10:

senin durum biraz karışık demekki :60:

Üleee tabi :52:

ii tatlım şafak eritmeceye devammmmm:10::10::10: :10:130a karanlıkmı diooooo:53::53::53: acaba 400e ne der kör kuyuda flnmı:1::1::1: benim şafakta 115..sen 91/1 tertipmisin

Aynen ya karanlık diyo:52: Ohh seninde çok az kalmış maşallah. Valla hangi tertip bilmiyorum desem bizimki biraz dengesiz olduda :52:

Son düzenleme:
Zor iş ya ben bir kez atkı örmüştüm benimkine 2 haftadan fazla sürmüştü herhalde :27:
Battaniye yapmaya kalksam 6 ayda falan biter herhalde:52: Kendinemi yapıyorsun kuzum ?

Üleee tabi :52:
ay bende atkı ördüm ama uzun sürdü valla işte o yüzden bunu düşünemiorum:60::60::60:

valla ördükten sonra karar vericem ya çeyize gidicek yada dayanamayıp kullanıcam:52::52::52:

ama aşkımla kış günleri için tv karşısında fena olmaz hani:23::23::23:

hoş geldinnnnnnnn :52:

iyi valla aranıza katılmaya çalışyıroeum ama okadar hızlı değilim bak elim ayağım karışıyor yazamıyorum :60:

kızzzzz bu topic neler gördü beeeeee hele sen nası yetişemionnnnnnnn:1::1::1:

hoşbulduk kuzum napıyım öle oyalanmaya çalışıom işte..sen napıon?

ay bende atkı ördüm ama uzun sürdü valla işte o yüzden bunu düşünemiorum:60::60::60:

valla ördükten sonra karar vericem ya çeyize gidicek yada dayanamayıp kullanıcam:52::52::52:

ama aşkımla kış günleri için tv karşısında fena olmaz hani:23::23::23:

kızzzzz bu topic neler gördü beeeeee hele sen nası yetişemionnnnnnnn:1::1::1:

hoşbulduk kuzum napıyım öle oyalanmaya çalışıom işte..sen napıon?

Olsun vakit bol nasılsın hele çeyize gidecekse :27:
Bencede hiç fena olmaz tatlım sen onu direk çeyize at kaldır saklaaa kullanamazsın ozaman:52:

Back
X