• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bırakk boıraakkk diyetteyim ayana bu nutella vakasını unuttracan ben senın niyetini bilmiyommu :51:

Ay bendee erkekelre sarışınlığı yakıştıramıyorum ve sevmiyorum:19:

dip not:manitam sarışın :27:

nutella dibi vurmuş zaten alan yok eve :60: almasınlar bırak dayanamam bide :60:
bende sarışınları pek sevmem yaw :19: seninki hiç etik değil sölicem seninkine:33:

Teşekkürler Ceyda'cım :16:
birşey değil tatlım :16:
teşekkürler ceydooooooooooşşşşşşşşş:46::46::46:
ne demekk bebeğiimmm :16:
:52::52::52: kızımmm bedee senın bu hallerinii seviyorumm o yuzdenn sana takılmak çok hoşuma gidiyo lann :52::52::52:
zaten benden başkası çekmez senin bu lafları biliyon demi :27::27: istifa ederler valla topikten :27:

nutella dibi vurmuş zaten alan yok eve :60: almasınlar bırak dayanamam bide :60:
bende sarışınları pek sevmem yaw :19: seninki hiç etik değil sölicem seninkine:33:

birşey değil tatlım :16:

ne demekk bebeğiimmm :16:

zaten benden başkası çekmez senin bu lafları biliyon demi :27::27: istifa ederler valla topikten :27:

Benım ki pınarada dedim kıvaç vari sarı değil kuzum,açık kumral diyeyim ben sana :16:

Zaten senden başkasına diyormuyum hiç :27:

asıll sendee olamsannn canım sıkılırdıı kıızz kimle uğraşcam ben :38:

ahh bilmemmi bi grup kuruyon herkeste uyuyo sana üstüme çullanıyonuz :27:
bi insan bu kadarmı ezilir yaa şafağımla ezerim sizi lan zengin benim şafak sizi fakirler :51:
neyse işte bende diyorum delidir ne yapsa yeridir:37:

geldik patlama :27:

beleş olmayaydı gelmezdim zahti :27:

yıkıl :60:

geldim :27:

eklediim canımm

askerinin e devlet şifresi varsa öğrenebiliyosun canım belli oldugu zaman tabi

ne demek kuşummm :16:

yaa ne nutellası yaa diyette oldugumu bi size bide anneme öğretemedim yaaaaaaaaa :27::27::27:

heh şöyle yollayıverrrrrrrr listemiziiiiiiii:23::23::23: ossun elmayı banmışındır belkimmmmmmm..:32::32::32:

Kızım görmüyonmu yazmış orda patlamayın çatlamayın yıkılın gacıı depoyuu fullemiş burda esip gürlüyo :27::27:

hey maşşallahhhhhhhhhhhhhhhh:1::1::1:

ya ben böle seviyom sizi yaaaa :52::52: yanımda olsanız vura vura severdim wallaaa :27::27: bide 12de buraya gelmeye çalışıyorum zaten ablamı zor kaldırdım pınar moda girdim öyle kalktı :27: geldi bide taciz etti beni manyak:27: gelemezsem triplere giriyom walla :37:

bizde seni böle seviyokkkkkkkkk kızzzzzzzzzz sana takılması zevkliiiiiiiii:27::27::27:

heh şöyle yollayıverrrrrrrr listemiziiiiiiii:23::23::23: ossun elmayı banmışındır belkimmmmmmm..:32::32::32:

bizde seni böle seviyokkkkkkkkk kızzzzzzzzzz sana takılması zevkliiiiiiiii:27::27::27:

Ufak kardeş olurda evde herkes ona takılırya ceydada oyle bizim için busem :60:

şu şafak listesinde kendimi üstlerde görmekk harika bi duygu yaaaa:21::21::21::21:

çok çıktın ya konuş orda :27::33:

Benım ki pınarada dedim kıvaç vari sarı değil kuzum,açık kumral diyeyim ben sana :16:

Zaten senden başkasına diyormuyum hiç :27:

sen beğendiysen başkasına söz düşmez zaten yawru furarim oniii :52::52:

diyemezsin zaten yok ki ben gibi bi şahsiyet :27:

çok çıktın ya konuş orda :27::33:

sen beğendiysen başkasına söz düşmez zaten yawru furarim oniii :52::52:

diyemezsin zaten yok ki ben gibi bi şahsiyet :27:

benn beğendimm bebemm boyunaa posunaaa adamlığınaa kurbann :16::16:

kıvanç hele bazen pek çiğ sarısın oluyo.aşkı memnuda bihterle öpüşünce falan kızarık sarışın bişeyler olurdu utanıp:27:

Yok kızz hee yaa kıvannçç nee kızarıyodu ole :60:

yok elmayı sade yiyom valla ama kardeşim çullanıp duruyo :27: gidin diyom bi elma yiyom ondada gözünüz var :27:ne iyi etmişimde almışım yine yisim geldi :27: zaten başka bi öğünüm yok :27:
sevin beni kuşum sarın beni sevinde ister sövün ister dövün yeterki sevin anam:27:

Ufak kardeş olurda evde herkes ona takılırya ceydada oyle bizim için busem :60:

buldun garibanı ez tabi :27:

Back
X