İste sen Bu'sun.Böylesin!

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.501
1.658
133
Bu sozden nefret ediyorum. Eski nisanlim en ufak bir tartismada bunu soylerdi.Bagirirdi cagirirdi ve bu sozle de kendimi asagilik his setmeme sebep olurdu.cok sukur ayrildim .Şimdi de kızkardeşim boyle yapıyor. ÜC Kere gözümün önünde duran araca dalgınlıgıyla carpti.Her defasinda uyardim.Daliyorsun,telefonla ilgileniyorsun.Bak dinle beni dedim.
İste sen busun,hemen hatami yuzume vuruyorsun diyerek basladi bagirmaya .Ayni hatalara devam ediyor. Annemden ve babamdan nefret ediyor. Asi.Istedigini yapiyor.Kimsenin gonul rizasini almiyor.25 yasindasin ama onlarla birlikte yasiyorsan ortak kurallara uymak zorundasin diyorum.Bana bağırıyor ,cagiriyor.
Babamla bir araba almislar.Besbinlira katkida bulunmis.Araba benim diye sahipleniyor. Butun arkadaslarini evleeinden alip evleeine birakiyor.
Eve gelince kimseyi adam ywrine koymuyor. Bi odaya geçip saatlerce film ,dizi seyrediyor. Ya da isi dustugu zaman beni çağırıyor.
Sozlerimi manupule ederek beni suclu cikarmaya calisiyor.Annemle hep catisma halinde buyudu.Ailem kucuk bie yerden Istanbul gibi bir sehre tasindilar.Haliyle annem kardesime cok etti. Bizim kız da cok cabul uyum sagladi buralara.Annemle babam yadırgadı. Cok kisitladilar.Simdi hepsinden nefret ediyorum diyor.O zaman ayri bir ev ac .Uzak dur bu insanlardan diyorum.Bana bakmak zorundalar diyor.Bu arada annem ve babam yillar geçtikçe kendilerini yonttular.
Ben neden bun sorunlari yasamadim peki diye dusuneceksiniz?Ben liseden beri herkesten ayriyim.Okudum.Ogretmen oldum.Benim hayatima ozeniyor.Ve senin gul gibi hayatin var diyor.
Ailem ben buraya tayin istersem kiraya verdikleri evlerini acmak istiyor.Sifir esya duzecekler.Biz de haftasonu ugrariz yanina sen kalirsin diyorlar.Acikcasi teklif cazip geldi.
Ama yine de korkularim var.Bu kizkardes beni yordu su pandemi surecinde.
Simdi de ben varken açmadılar. Senin icin hwr seyi yapiyorlar.Iste bunlar boyleler.Beni wvlat yeeine koymadilar diyor.
Babam da gerekce olarak ona acsaydim evi arkadaslariyla sefa surecekti evimde. Herkesi eve toplayacakti.Ozel şoförlüğünü yapacakti.Benim wvimi evimi otel gibi kullanacakti diyor.Tabi kizkardesim bi iddialari reddederek ofke patlamasıyla ve saygisizca reddediyor.
Ben ise ne yapacagimi bilmiyorum.Bir tarafim gel maddi yonden rahat ol diyor.Bir tarafımda otur oturduğun yerde diyor. Ben gelmezsem ailem o evi acmaz bu arada.

Bi komşumuz evlat g.t yarası gibidir açıp kimseye bile gösteremiyorsun derdi. Ne diyeyim, Allah anneye babaya sabır, evlada huy güzelliği versin
Bu arada disariya karsi cok iyi.Calistigi islerde basarili.Her isi yapar.Su an iki cocuga bakiyor.Cocullar da aile de onu cok seviyor.Evde herkesi nefret wttiriyor kendinden ama.

Ben böyle aykırılık eden , kendine saygı bekleyen ama asla göstermeyen, kendini herkesten üstün gören, huzur bozan insanlardan gerçekten nefret ediyorum artık ya. Bi insan nasıl bile bile kendini kötü gösterir? Ya da bundan ne gibi bi kârı var asla anlamıyorum. Saygı sevgi merhamet bu kelimelerin anlamlarını nasıl bu yaşa kadar öğrenememiş? Bunlar mı uzaylı yoksa herseye uyumlu olan, huzur bozulmasın diye alttan alan, sevdiklerimizi üzmemeye calısan bizler mi ?!?! Dışarıya iyiler demişsiniz işte olayda bu bi insan neden ailesine kan kustururda dışardakilere iyi davranır? Halbuki kötü iyi her zamanında ailen yanında olacak senin ayıptır ya.

Evlât böyle işte atsan atılmaz satsan satilmaz kimseye anlatılmaz. Rahmetlik ananem evlat popoya benzer onu kimseye gosterebilirmisin derdi. Allah herkese hayirli evlat versin.
Ayy hem güldüm hemde beğendim bu sözü. Hiç duymamıştım güzel söylemiş ananeniz nur içinde yatsın

Boyle insanlarin cozumu yok siz artik onu dusunmeyin kendi mutluluguniza bakin.
Bende de vardi boyle bi tane artik gorusmuyorum yolda gorsem sadece yabanci gibi selam veririm o kadar

Boyle insanlarin cozumu yok siz artik onu dusunmeyin kendi mutluluguniza bakin.
Bende de vardi boyle bi tane artik gorusmuyorum yolda gorsem sadece yabanci gibi selam veririm o kadar
Buraya tayim isteyecegim.Kiz kardesim cok gelip gitmez ben olunca. Ben annem babam gibi taviz vermiyorum ama korkularim var.Sizce hata mi yaparim?Gelirsem maddi yönden rahat ederim.Gelmezsem degisen bir aey olmayacak.

Ben biraz kardesinizi de haklı buldum,cocukken ailenin yaptığı baskilar büyüdük diye unutulmuyor malesef.Kendilerini yontmus olabilirler ama zamanında yapptiklarini haklı çıkarmaz bu durum .o ev açılırsa muhtemelen kardesiniz de yanınıza taşınmak isteyecektir.Onun da anasının babasının evi ,sizin ne kadar hakkkiniz varsa onun da vardir.Ben olsam taşınmam,dertsiz başına dert.Bir de öğüt verici konuşuyorsunuz sürekli o yüzden işte sen busun diyor olabilir.

Bence gidin ama kız kardeşinizle aranızda bir mesafe olsun ki sizi yıpratmasın. Maalesef çok kötü bir durum. Allah size ve ailenize sabır versin

Buraya tayim isteyecegim.Kiz kardesim cok gelip gitmez ben olunca. Ben annem babam gibi taviz vermiyorum ama korkularim var.Sizce hata mi yaparim?Gelirsem maddi yönden rahat ederim.Gelmezsem degisen bir aey olmayacak.
Artisi olan taragi secin eksisi degil, giderseniz rahat edeceksiniz eger kalirsaniz hem kardesiniz hemde kacirdigini imkanlar olacak.
Hangi yonden hata olacagini dusunuyorsunuz?

Tayin isteyecek üyeydiniz değil mi?
Kardeşiniz ne mezunu çalışıyor mu peki?

Evlât böyle işte atsan atılmaz satsan satilmaz kimseye anlatılmaz. Rahmetlik ananem evlat popoya benzer onu kimseye gosterebilirmisin derdi. Allah herkese hayirli evlat versin.

Allah rahmet eylesin, yattığı yer incitmesin anneciğinizi; bu lâfı ilk defa duydum, rahmetlinin sayesinde kahkaha attım burada. :KK200:

Artisi olan taragi secin eksisi degil, giderseniz rahat edeceksiniz eger kalirsaniz hem kardesiniz hemde kacirdigini imkanlar olacak.
Hangi yonden hata olacagini dusunuyorsunuz?
Tayin istersem hem rahat edecegim guzel bir evde kalacagim .Istedigim bir şehirde olacagim.Istemezsem de kardes problemi olmayacak ama maddi yonden cok zorlanacagim.Borclarimi odemek zor olacak.

Ben biraz kardesinizi de haklı buldum,cocukken ailenin yaptığı baskilar büyüdük diye unutulmuyor malesef.Kendilerini yontmus olabilirler ama zamanında yapptiklarini haklı çıkarmaz bu durum .o ev açılırsa muhtemelen kardesiniz de yanınıza taşınmak isteyecektir.Onun da anasının babasının evi ,sizin ne kadar hakkkiniz varsa onun da vardir.Ben olsam taşınmam,dertsiz başına dert.Bir de öğüt verici konuşuyorsunuz sürekli o yüzden işte sen busun diyor olabilir.
Hayor öğüt vermiyorum.Onun dusunuyorum. Basina iş acsin istemiyorum.Aslinda benimle cok sorun yasamiyor ama bazen dedikleri,yaptiklari yuregime dokunuyor.

Back
X