2.5 yıldır kurumsal bir şirkette çalışıyorum.Çalıştığım bölümde her yerde olan bir bölüm değil afişe olmamak adına yazmıyorum.İşlerim hiç yoğun değil çok nadir oluyor yoğun olduğum zamanlar veya yılda bir kaç kere yoğunluğum oluyor.Mesela şu saat oldu hala bu sitedeyim yapacak bir şey yok.Burada rotasyon değişikliği olabiliyor yani ben gelmeden önce yapılmış kişi kendi istediğinden değil yani yöneticiler talep etmiş öyle değişiklik olmuş.Acaba ben İk ile konuşup bölüm değişikliği istesemmi yoksa kendi kuyumu kazmasammı diyorum.Bu arada İK ile aram iyidir yani sorunlarımı rahatla paylaşabilirim.
Böyle kendimi işe yaramaz hissediyorum.mesela bir toplantı yapılıyor neyden şikayetçisiniz diye soruyorlar herkes yoğunum vs bazı şeyler söylüyor benim söyleyecek bir durumum olmuyor çünkü ortada bariz şikeyet ettiğim bir konu yok.Böyle olunca kendimi ezik gibi hissediyorum.
Sizce bölüm değişikliği isteyeyim mi bence kabul etmeyebilirler çok emin değilim.Sonrada düşünüyorum burdaki rahatım hiçte olmayabilir başka yerde.Fikirlerinize ihtiyacım var
Böyle kendimi işe yaramaz hissediyorum.mesela bir toplantı yapılıyor neyden şikayetçisiniz diye soruyorlar herkes yoğunum vs bazı şeyler söylüyor benim söyleyecek bir durumum olmuyor çünkü ortada bariz şikeyet ettiğim bir konu yok.Böyle olunca kendimi ezik gibi hissediyorum.
Sizce bölüm değişikliği isteyeyim mi bence kabul etmeyebilirler çok emin değilim.Sonrada düşünüyorum burdaki rahatım hiçte olmayabilir başka yerde.Fikirlerinize ihtiyacım var