Ortası yok :)Valla aklıma başka fikir gelmedi. Çok afedersiniz ben çalışırken wcye gitmeye fırsat bulamıyordum. Herşeyin fazlası zarar. Ama sizide anliyorum ünv stajinda hiç iş vermiyorlardı tüm gün kitap okuyordum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortası yok :)Valla aklıma başka fikir gelmedi. Çok afedersiniz ben çalışırken wcye gitmeye fırsat bulamıyordum. Herşeyin fazlası zarar. Ama sizide anliyorum ünv stajinda hiç iş vermiyorlardı tüm gün kitap okuyordum bende
Film izlemek gibi bir imkanım yok buralarda takılıyorum anca :)
B
Banada ilerde öyle yapabilir düşüncesindeyim :)
Burda kitap okuma,film izleme gibi bir durumum yok.İnternette de neye bakıcağımı şaşırıyorum.Önereceğiniz sayfalar veya kendimi geliştirebileceğim makale okuyabileceğim siteler var mıN notokey bir donem sizin gibiydi isim.o donemde 5 sezonluk bir dizi ve bolca kitap bitirdim.tabi sıkıntı gecirmiyor ama sonra asiri yogun bi donem basladi.haftasonu bile mesai yaptim.bizim iste ekstra sorumluluk almak ostiyorum diyenleri beter bir yere verirler ve canin cikar calismaktan.onlari gordugum icin susup dizimi izledim kitabimi okudum.sonra zaten bi daha hic o zamanki kadar bos kalmadim.tabi sizin isyerinize bagli bi durum.
Aslında kendimi nasıl geliştirebilirim diye düşünceler içerisindeyimSıkıntının sebebi işe yaramaz hissetmek ve köreldiğini düşünmek. Zamanında bu kadar boş olmasa da bende günde bir iki saat boşluğum olan bir işte çalışmıştım. Herkes arı gibiyken sen kahve içince ulan ben haketmiyor muyum diye düşünüyorsun. Eğer işin uzmanlık gerektiren bir alansa ve şirket sana mecbursa bu konuda hiç dert etme. Ama senin yerinde herkes olabilirse o zaman hızla bir uzmanlık edin. Zamanın var 2. üniversiteyi oku, herkesin bilmediği bir dili öğren, office programlarından birinde uzmanlaş. Elinde internet var herşeyi öğrenebilirsin. Eğer şirket sana mecbursa, mesela ben dış ticaret sorumlusuyum tektim bunun gibi, o zaman daha rahat ol. Yine kendini geliştir ama sabahtan akşama burada kv konusu mu okuyacaksın
Yazdıklarımı görmezler herhalde ya :sşimdi senin ekranı ve yazdıklarını da görüyorlardır.
Özelde boş oturmuş ya da çok yoğun çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle işteki yoğunluk kişisel tatmin sağlıyor.
anlatacak olayın oluyor, daha çok insan daha çok muhhabet ve geyik dönüyor işte. daha diri oluyorsun.
çünkü çalışmaya gidiyorsun oraya.
ne kadar boş vakit o kadar az vakit derler.
yoğun çalışsan hafta sonunu daha dolu dolu geçirmeyi planlıyorsun. daha dolu yaşıyorsun.
o yüzden üstündeki ölü toprağı at ve çalışmaya başla, korkma daha mutlu olacaksın.
Yazdıklarımı görmezler herhalde ya :s
Yoğun olanlarda benim gibi olmak istiyor :)Ay ne guzel elinizi basima koyun da ben de oyle is bulayim![]()
Yazdıklarımı görmezler herhalde ya :s
Gizli olunca göremiyorlar öyle mi bundan sonra öyle yapayım iyi oldu öğrendiğimben gizli sekmeden giriyorum internete nolur nolmaz diye
tamamdır,teşekkürlerçok rahat ekranları takip edebiliyorlar. dikkat et.