İŞTE SIKILMAK

Benim yogunlugum duruma göre değişiyor.
Suan hiç bir şey yapmıyorum.
Sitele takılıyorum resmen.
Bunalıyorum bildigin.
Bazende işten kafamı kaldıramıyorum.

N notokey bir donem sizin gibiydi isim.o donemde 5 sezonluk bir dizi ve bolca kitap bitirdim.tabi sıkıntı gecirmiyor ama sonra asiri yogun bi donem basladi.haftasonu bile mesai yaptim.bizim iste ekstra sorumluluk almak ostiyorum diyenleri beter bir yere verirler ve canin cikar calismaktan.onlari gordugum icin susup dizimi izledim kitabimi okudum.sonra zaten bi daha hic o zamanki kadar bos kalmadim.tabi sizin isyerinize bagli bi durum.

Hiç kurcalama bence, kendine gün içerisinde ilgilenmek için meşgale bul gerisini de boş ver gitsin. İnsanlar iş yükünün yoğunluğundan, iş bulamamaktan bunalıyor hatun :KK70: Otur oturduğun yerde.

pozisyon degisikligi isteyebilirsiniz,
ya da kariyerinize uygun egitimlere katilabilir takip edebilirsiniz.

Bosver bir sey yapma diyenleri de dinleyebilirsiniz ama,
bu bos zamaninizda kendinizi gelistirmezseniz, on yil sonra da kendinizi ayni koltukta ayni maasi alirken bulabilirsiniz.
hatta dususe bile gecebilirsiniz.

Önceki işimde oturmayı bırak, yemek yiyecek zaman bulamıyordum. Öğle yemeğini, bazen ilk öğünümü 4te yiyebiliyordum. Sizin durumunuz çok iyi. Yoğunluk sürekli olunca korkunç bir şey oluyor.
Geçenlerde arkadaşıma yardıma gittim. 4 saatte 3 telefona, 3 hastaya baktım. Ohh be dedim hayat bu :) ben önceden nasıl paralanıyormuşum.
Kitap oku, ne bileyim origami falan yap, buralarda pinterestte fln takıl ne güzel :)

şimdi senin ekranı ve yazdıklarını da görüyorlardır.

Özelde boş oturmuş ya da çok yoğun çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle işteki yoğunluk kişisel tatmin sağlıyor.

anlatacak olayın oluyor, daha çok insan daha çok muhhabet ve geyik dönüyor işte. daha diri oluyorsun.
çünkü çalışmaya gidiyorsun oraya.

ne kadar boş vakit o kadar az vakit derler.

yoğun çalışsan hafta sonunu daha dolu dolu geçirmeyi planlıyorsun. daha dolu yaşıyorsun.

o yüzden üstündeki ölü toprağı at ve çalışmaya başla, korkma daha mutlu olacaksın.

Sıkıntının sebebi işe yaramaz hissetmek ve köreldiğini düşünmek. Zamanında bu kadar boş olmasa da bende günde bir iki saat boşluğum olan bir işte çalışmıştım. Herkes arı gibiyken sen kahve içince ulan ben haketmiyor muyum diye düşünüyorsun. Eğer işin uzmanlık gerektiren bir alansa ve şirket sana mecbursa bu konuda hiç dert etme. Ama senin yerinde herkes olabilirse o zaman hızla bir uzmanlık edin. Zamanın var 2. üniversiteyi oku, herkesin bilmediği bir dili öğren, office programlarından birinde uzmanlaş. Elinde internet var herşeyi öğrenebilirsin. Eğer şirket sana mecbursa, mesela ben dış ticaret sorumlusuyum tektim bunun gibi, o zaman daha rahat ol. Yine kendini geliştir ama sabahtan akşama burada kv konusu mu okuyacaksın

N notokey bir donem sizin gibiydi isim.o donemde 5 sezonluk bir dizi ve bolca kitap bitirdim.tabi sıkıntı gecirmiyor ama sonra asiri yogun bi donem basladi.haftasonu bile mesai yaptim.bizim iste ekstra sorumluluk almak ostiyorum diyenleri beter bir yere verirler ve canin cikar calismaktan.onlari gordugum icin susup dizimi izledim kitabimi okudum.sonra zaten bi daha hic o zamanki kadar bos kalmadim.tabi sizin isyerinize bagli bi durum.
Burda kitap okuma,film izleme gibi bir durumum yok.İnternette de neye bakıcağımı şaşırıyorum.Önereceğiniz sayfalar veya kendimi geliştirebileceğim makale okuyabileceğim siteler var mı

Sıkıntının sebebi işe yaramaz hissetmek ve köreldiğini düşünmek. Zamanında bu kadar boş olmasa da bende günde bir iki saat boşluğum olan bir işte çalışmıştım. Herkes arı gibiyken sen kahve içince ulan ben haketmiyor muyum diye düşünüyorsun. Eğer işin uzmanlık gerektiren bir alansa ve şirket sana mecbursa bu konuda hiç dert etme. Ama senin yerinde herkes olabilirse o zaman hızla bir uzmanlık edin. Zamanın var 2. üniversiteyi oku, herkesin bilmediği bir dili öğren, office programlarından birinde uzmanlaş. Elinde internet var herşeyi öğrenebilirsin. Eğer şirket sana mecbursa, mesela ben dış ticaret sorumlusuyum tektim bunun gibi, o zaman daha rahat ol. Yine kendini geliştir ama sabahtan akşama burada kv konusu mu okuyacaksın
Aslında kendimi nasıl geliştirebilirim diye düşünceler içerisindeyim

şimdi senin ekranı ve yazdıklarını da görüyorlardır.

Özelde boş oturmuş ya da çok yoğun çalışmış biri olarak söylüyorum kesinlikle işteki yoğunluk kişisel tatmin sağlıyor.

anlatacak olayın oluyor, daha çok insan daha çok muhhabet ve geyik dönüyor işte. daha diri oluyorsun.
çünkü çalışmaya gidiyorsun oraya.

ne kadar boş vakit o kadar az vakit derler.

yoğun çalışsan hafta sonunu daha dolu dolu geçirmeyi planlıyorsun. daha dolu yaşıyorsun.

o yüzden üstündeki ölü toprağı at ve çalışmaya başla, korkma daha mutlu olacaksın.
Yazdıklarımı görmezler herhalde ya :s

Back
X