İŞTE SIKILMAK

tamamdır,teşekkürler

Eşim kurumsal bi şirkette ,hangi sayfada ne kadar kaldığını bile raporluyorlar, aylık kullanım saatleri var,danışmadaki kızçe dolaylı olarak uyarı almıştı trendyolda çok takıldığı için,ben olsam kkye kişisel olarak gireceksem cep telefonumdan girerim ,üstünkörü okuyacaksam pcden girerim.

Eşim kurumsal bi şirkette ,hangi sayfada ne kadar kaldığını bile raporluyorlar, aylık kullanım saatleri var,danışmadaki kızçe dolaylı olarak uyarı almıştı trendyolda çok takıldığı için,ben olsam kkye kişisel olarak gireceksem cep telefonumdan girerim ,üstünkörü okuyacaksam pcden girerim.

ayy öyle bişi varsa beni 1 aya kalmaz kapının önüne koyarlar

aynı iş değil ama bir dönem öğrenci olduğum için a101de çalıştım. çok az müşterisi olan bir mağazaydı. boş dolaşmaktan çok sıkılıyorduk. mal gelsin diye bekliyorduk resmen. kalabalık olsa da kasaya geçsek diyorduk. anlayabiliyorum ama oturuyorsunuz telefon serbest o yüzden rahatınızı bozmayın 😅

Benim de öyle bütün gün oturmalı işim vardı. Çok sıkılıyordum. Sonra yoğun işim oldu oturmak istedim. Bu insanoğlunun doyumsuzluğu işte. Yoğun olunca da şimdiki rahatlığı özleyeceksin.

Gizli bir işsizlik hali var o zaman.
Şöyle eğer aranılan ve kritik bir gorevde biri değilseniz bir kriz anında ya da küçülme anında ilk size yol verirler.
Bence çok boşum hiç işim yok gibi değil de bu isleri öğrendim yapabiliyorum artık bir kat daha fazla sorumluluk almak istiyorum deyin.
Bir de siz bu boşluğun farkındasınız diper kişiler de farkında mı acaba

Bizde şimdiye kadar öyle bir şey olmadı inş olmaz hiç hoş bir şey değil mahçup olur insan :)

Sürekli burda takılıyorum bende veya köşe yazısı okuyorum :) Yoğun olan arkadaşlarda saçmalama diyorlar ama ben yoğun olmak istiyorum öyle olunca mutlu oluyorum saatin nasıl geçtiğini anlamıyım istiyorum.Böyle işe yaramaz gibi hissediyorum kendimi

Pişman olacağınız şeyler yapmayın. Ama neyse, madem sıkılıyorsunuz bence de gidin konuşun. Sizi şöyle sağlam bir bölüme versinler de görelim heyecanı :)

Gizli bir işsizlik hali var o zaman.
Şöyle eğer aranılan ve kritik bir gorevde biri değilseniz bir kriz anında ya da küçülme anında ilk size yol verirler.
Bence çok boşum hiç işim yok gibi değil de bu isleri öğrendim yapabiliyorum artık bir kat daha fazla sorumluluk almak istiyorum deyin.
Bir de siz bu boşluğun farkındasınız diper kişiler de farkında mı acaba
Yöneticim olmadığı içinde biraz böyle.Diğerleride farkında ama verilen görevler belli o yüzden diyecek bir şeyleri yok ekstra sorumluluklar yükleniyor arada ama kısa süreli bitecek işler

Yöneticim olmadığı içinde biraz böyle.Diğerleride farkında ama verilen görevler belli o yüzden diyecek bir şeyleri yok ekstra sorumluluklar yükleniyor arada ama kısa süreli bitecek işler
Peki 2,5 senedir hep mi böyledi ?

Neden hiç paylaşmadınız

Benim de öyle bütün gün oturmalı işim vardı. Çok sıkılıyordum. Sonra yoğun işim oldu oturmak istedim. Bu insanoğlunun doyumsuzluğu işte. Yoğun olunca da şimdiki rahatlığı özleyeceksin.
Evet dert yandığım kişilerde aynısını diyor.Fakat bi günüm yoğun geçsin nasıl mutlu oluyorum anlatamam.Belki sürekli yoğunluk olsa öyle hissetmem ama şuanlık durumum bu :)

Back
X