kızlar kaç gündür sürekli saçımdaki dore turunculuktan, altın parıltılardan kurtulma yöntemi arıyordum. artık son çare büyük risk alıp nevacolor sitesinden gümüş gri saç boyası sipariş vermiştim ki... araştırmalarım sonucu bugun bazı denemeler yaptım sizinle paylasıcagım sonuç gözle görülen bir değişim oldu. ilk önce saçımı beyaz kalıp sabunla iki kere yıkadım duruladıktan sonra bir defa kremli sampuanla şampuanladım ardından önceden bir kavanoza hazırladığım 2 poşet papatya çayını ıkı büyük bardak kaynar suyla demledim. içinede 3 damla limon sıktım en son durulama yaparken onu boca ettim saçıma malum kış ayında oldugumuz için güneş ısısı yerine kurutma makinesiyle ısı verdim sonuç çok olumlu oldu. umarım deneyen memnun kalır bu herkesin saçına göre değişim gösterebilir sonuçta herkesin saç pigmenti farklı ama denemekten zarar cıkmaz bence sadece sabun biraz kuruttu saçımı ama saç bakım yağı ile durumu kurtardım...
şimdi resimleri paylasıyorum birinci resim işlemden öncekş hali diğer resimlerde işlem sonrası :)