Iste Tüm Evim

valla ben bayıldım. çok zevkle döşenmiş. özellikle mutfağa ve banyoya bayıldım. tam hayalini kurduğum gibi. allah sağlık mutlulukla oturmayı nasip etsin. darısı bana ve tüm isteyenlere.

süper ya allah sağlıkla oturmak nasıp etsin inşalalh
mutluluğunuz dayım olsun arkadaşim.

valla ben bayıldım. çok zevkle döşenmiş. özellikle mutfağa ve banyoya bayıldım. tam hayalini kurduğum gibi. allah sağlık mutlulukla oturmayı nasip etsin. darısı bana ve tüm isteyenlere.

çok çok teşekkür ederim canlarımmm:1hug:a.s.a.s.

meleklere layık döşenmiş adeta,çok hoş canım herşeyiyle,şık sade,ve muhteşem.
güle güle otur ağız datınızı bozmasın allah.a.s.

Merhaba canım evin cok güzel begendim Allah güle güle oturmayı nasip etsin daima
Yalnız banyonu nerde yaptırdın Bursa da oturuorum bende dusakabin cok güzel ya :)
Bursa da pek bilmioruz da..

Merhaba canım evin cok güzel begendim Allah güle güle oturmayı nasip etsin daima
Yalnız banyonu nerde yaptırdın Bursa da oturuorum bende dusakabin cok güzel ya :)
Bursa da pek bilmioruz da..

teşekkür ederim canım banyomu fayans lavabo...vb vitrifiyeleri....toprak tan...............
mobilyası ise çizgi mutfak ve mimarlıkta yaptırdık tatlım

Meleğim evine bayıldım süpermiş
Allah kızınla ve eşinle bir ömür mutlu yaşamayı nasip eder inşallah
Hwerşey çok güzel nazarlardan saklasın Allah:1hug:Şeniz

ne kadar güzel asil bi ev..çok zevklisiniz allah huzurla yaşamayı nasip etsin

amannnnnnn bu nasıl bir ev böyle arkadaşım
ne kadar zevklisin bayıldım her şey çok güzel en çok da kırmızı koltuk takımını ve de mutfağı sevdim:)
güle güle otur inşallah nazar değmesin güzel yuvana

Rabbim nazarlardan saklasın sen gibi yüreğin gibi evinde pırıl pırıl ve çok güzel canım meleğimŞeniz

Uzun bir ömür huzur , sağlık ve mutluluk eksik olmasın yuvandan...

Öykümüze sağlıklı kardeşlerde gelsin ve de evini şenlendirsinlerrrrrrrrrr inşallahhhhhhh:lepi:Şeniz

çok teşekkür ederim canım sapol beğenmene sevindimmm

demetim sağol canım çok çokkk teşekkürler...
yakında öykümün odasını da ekleyeceğim inşallah sağlıkla gelsin kızım benim...Şeniz

inşallah inşallah salıkla gelsin bebeğin herşey süper çok güzel ama bir şeye takıldım söylemeden duramam yatak odasındaki danteller hiç olmamaş bence:1no2: yani bu benim düşüncem

Beyaz melek evin çok güzel güle güle otur bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah, mutfağına bayıldım nerede yaptırdığını söylermisin bi mahsuru yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…