Iste Tüm Evim

Mufak banyo hepsi süperrr.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.eşyalar hayatı kolaylaştırmak için bi araç önemli olan sevginiz
teşekkür ederim canım amin inşallah
banyodaki duşakabine bayıldım temiz düzenli güzel bi evin var canım bebişin gelince daha da şenlenir inaşllaha.s.
az kaldı kızım da gelmesine amin inşallah canım sağol
he canım bir de bir şeye daha takıldım salondaki doğal gaz borusunu beje boya çok göze batıyor
canım o resimler epey oldu çekileli ondan birkaç gün sonrra borular salonla aynı rende boyandı güzelim şu an boyalı haldeler yani teşekkürler
Gule gule otur cok guzel

Mufak banyo hepsi süperrr.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim kızlar hepinize sağolun

Cok SIK evin ve sade dösemissin tam benim tarzim , resim koymayi becersem bende koyardim , insallah birgün onuda yaparim ,ALLAH güle güle oturmak nasip etsin

Evine bayıldım, bayıldım, bayıldım. perdelerine bayıldım, koltuklarına baldım, mutfağına bayıldım, tv ünitesine bayıldım, halılara bayıldım aaaayyyyyyy baıldım bu eve :) çok zevkli döşemişsin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…