• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

:nazar:Mufak banyo hepsi süperrr.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.eşyalar hayatı kolaylaştırmak için bi araç önemli olan sevginiz:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim canım amin inşallah
banyodaki duşakabine bayıldım temiz düzenli güzel bi evin var canım bebişin gelince daha da şenlenir inaşllah:emir_bebek:a.s.
az kaldı kızım da gelmesine amin inşallah canım sağol
he canım bir de bir şeye daha takıldım salondaki doğal gaz borusunu beje boya çok göze batıyor
canım o resimler epey oldu çekileli ondan birkaç gün sonrra borular salonla aynı rende boyandı güzelim şu an boyalı haldeler yani teşekkürler
Gule gule otur cok guzel

:nazar:Mufak banyo hepsi süperrr.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim kızlar hepinize sağolun

Cok SIK evin ve sade dösemissin tam benim tarzim , resim koymayi becersem bende koyardim , insallah birgün onuda yaparim ,ALLAH güle güle oturmak nasip etsin

Evine bayıldım, bayıldım, bayıldım. perdelerine bayıldım, koltuklarına baldım, mutfağına bayıldım, tv ünitesine bayıldım, halılara bayıldım aaaayyyyyyy baıldım bu eve :) çok zevkli döşemişsin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın......

Back
X