• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

he canım bir de bir şeye daha takıldım salondaki doğal gaz borusunu beje boya çok göze batıyor

:nazar:Mufak banyo hepsi süperrr.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.eşyalar hayatı kolaylaştırmak için bi araç önemli olan sevginiz:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim canım amin inşallah
banyodaki duşakabine bayıldım temiz düzenli güzel bi evin var canım bebişin gelince daha da şenlenir inaşllah:emir_bebek:a.s.
az kaldı kızım da gelmesine amin inşallah canım sağol
he canım bir de bir şeye daha takıldım salondaki doğal gaz borusunu beje boya çok göze batıyor
canım o resimler epey oldu çekileli ondan birkaç gün sonrra borular salonla aynı rende boyandı güzelim şu an boyalı haldeler yani teşekkürler
Gule gule otur cok guzel

:nazar:Mufak banyo hepsi süperrr.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim kızlar hepinize sağolun

Her taraf bembeyaz, ne kadar da güzel olmuş, masal gibi. Güle güle oturun

Evin çok güzel canım herşey mükemmel....

Rabbim huzurla oturmak nasip etsin inşaallah...

Cok SIK evin ve sade dösemissin tam benim tarzim , resim koymayi becersem bende koyardim , insallah birgün onuda yaparim ,ALLAH güle güle oturmak nasip etsin

yatak odası taklımını çok beğendim cnm nerden aldın ayıp sölemesi :)

Evine bayıldım, bayıldım, bayıldım. perdelerine bayıldım, koltuklarına baldım, mutfağına bayıldım, tv ünitesine bayıldım, halılara bayıldım aaaayyyyyyy baıldım bu eve :) çok zevkli döşemişsin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın......

cok zevkliymişsn beyaz melek bayıldım evine allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin maşallahh

Back
X