Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte yasemin'in cicileri :) bakmadan geçmeyin sakın :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
750
163
kızlar sonunda ben de mobilyalarımı aldım.inegöl'den aldık mobilyalarımızı.yatak odası,yemek odası,salon takımı ve oturma odası için köşe koltuk aldık.hepsi 10.500 lira tuttu :)

bunlar salon takımım kızlar.benim bunun bir ton açığı ve ayakları ahşap.

Eki Görüntüle 372549

Eki Görüntüle 372550

Eki Görüntüle 372551

Eki Görüntüle 372552

bu ise köşe koltuğum :) rengi fuşya olacak ve sırt minderleri açık pembe çiçekli olacak

Eki Görüntüle 372569

Eki Görüntüle 372570

Eki Görüntüle 372571

ve yemek odası takımım.bunda da vitrin ve konsolun aynası olmayacak. ayna yerine tablo koyacağız. tv ünitesinin de arka tarafı kesilecek sadece alttarafı kalacak tv duvara asılacak ve yanlarına kitaplık yapılacak

Eki Görüntüle 372573

Eki Görüntüle 372574

Eki Görüntüle 372575

yatak odamın maalesef resimleri yok şuan için en ısa zamanda onları eklicem.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

YATAK ODASI RESİMLERİ 2 SAYFADA

Son düzenleme:
köşe koltuk model ve rengini çok beğendim:16:
salon takımının rengi bumu:18:

canım ilk olarak konsolun aynası almamakla ve yerine tablo koymakla iyi yapmışsın bence daha şık olucaktır.ve köşem takımın rengide fuşya yapacakmışsın bence çok güzel bir tercih çünki oturma odan cıvıl cıvıl olur mis gibi.salon takımının bence rengi güzel bu renk olsa bile yemek takımına uyum sağlar diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun mutlulukla otur içinde canım:nazar:

canım ilk olarak konsolun aynası almamakla ve yerine tablo koymakla iyi yapmışsın bence daha şık olucaktır.ve köşem takımın rengide fuşya yapacakmışsın bence çok güzel bir tercih çünki oturma odan cıvıl cıvıl olur mis gibi.salon takımının bence rengi güzel bu renk olsa bile yemek takımına uyum sağlar diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun mutlulukla otur içinde canım:nazar:

beğenmene sevindim canım :) salon düz renkler olunca bari oturma odası cıvıl cıvıl olsun dedik :) tabii bizimle ilgilenen mobilyacının da yönlendirmeleriyle bu sonuca varabildik

kızlar sonunda ben de mobilyalarımı aldım.inegöl'den aldık mobilyalarımızı.yatak odası,yemek odası,salon takımı ve oturma odası için köşe koltuk aldık.hepsi 10.500 lira tuttu :)

bunlar salon takımım kızlar.benim bunun bir ton açığı ve ayakları ahşap.

Eki Görüntüle 372549

Eki Görüntüle 372550

Eki Görüntüle 372551

Eki Görüntüle 372552

bu ise köşe koltuğum :) rengi fuşya olacak ve sırt minderleri açık pembe çiçekli olacak

Eki Görüntüle 372569

Eki Görüntüle 372570

Eki Görüntüle 372571

ve yemek odası takımım.bunda da vitrin ve konsolun aynası olmayacak. ayna yerine tablo koyacağız. tv ünitesinin de arka tarafı kesilecek sadece alttarafı kalacak tv duvara asılacak ve yanlarına kitaplık yapılacak

Eki Görüntüle 372573

Eki Görüntüle 372574

Eki Görüntüle 372575

yatak odamın maalesef resimleri yok şuan için en ısa zamanda onları eklicem.

yorumlarını bekliyorum kızlar :)

hepsine bayıldım kesinlikle harika bir evin olacak Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canım

peki kaliteleri nasıl canım?yani çok korkuyorum alırım da 1-2 senede dağılır diye:( fiyatları çünkü gayet uygun...

canım baktığında mobilya sağlam duruo tok duruyor satıcıya da sorarsan on numara mobilya fakat kullanmadan bilemeyiz ki malesef :S umarım dediğin gibi olmaz :)

nisan'da bursada mobilya fuarı var canım o zamana kadar fiyatlar iyi bi 10 gün sonra çok ucacak dedi fiyatlarımız.şuan zaten %20 indirimleri var onun üstüne bize tanıdık indirmi de yaptılar ondan böyle ucuza geldi.

çok beğendim, güle güle kullan:)) hemde çok uyguna almışsın

bizde 2 aydır istikbal-doğtaş-bellona-kelebek geziyoruz:( gezmediğimz yer kalmadı, artık nişanlımla kavga ediyoruz

nisan'da bursada mobilya fuarı var canım o zamana kadar fiyatlar iyi bi 10 gün sonra çok ucacak dedi fiyatlarımız.şuan zaten %20 indirimleri var onun üstüne bize tanıdık indirmi de yaptılar ondan böyle ucuza geldi.

hımm benim de nişanlım bursada ben istanbuldayım gel koltuk bakalım deyip duruyordu ben de bir türlü gidemedim sonra sonra deyip duruyorum biran önce gitmem gerek sanırım:)
biz classi ve saloniye baktık onların da fiyatları çok uçuk değildi ama bu model benim olsun diyebileceğim birşey çıkmadı.ben zaten sadece koltuk takımı alacağım.bakalım bir an önce inegöle gitmek gerek...

çok beğendim, güle güle kullan:)) hemde çok uyguna almışsın

bizde 2 aydır istikbal-doğtaş-bellona-kelebek geziyoruz:( gezmediğimz yer kalmadı, artık nişanlımla kavga ediyoruz

teşekkür ederim :)

imkanınız varsa inegöle gidin bende aylarca bilindik markaları didik didik ettim gönlüme göre hiçbir şey bulamadım ama inegölde alinizi sallasanız mobilyacıya çarpıyor.

Back
X