..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #21 teşekkür ederim hayatımm a.s.
MaTaHari papatya Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 1.814 3 116 Diğer 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #22 Göksuuuuuu nasıl uzattın o saçları kız sen maşallah zemuszemus
papatyam58 ŞipidikYüzenGurbaa Kayıtlı Üye 30 Nisan 2010 2.839 3 66 İstanbul 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #23 saçların ne kadar güzelzemuszemus Son düzenleme: 31 Temmuz 2010
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 156 Ankara 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #24 güle güle kullan zemuszemus
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #25 Madam_Tospaa .!.: Göksuuuuuu nasıl uzattın o saçları kız sen maşallah zemuszemus Genişletmek için tıkla... sağol bebeğimmm 1 senede uzuyorlarr yaa kestirmezsen guclubacismile papatyam58 .!.: saçların ne kadar güzelzemuszemus Genişletmek için tıkla... canım çok teşekkür ederim :smiley-cool: Doro .!.: güle güle kullan zemuszemus Genişletmek için tıkla... Doro'cum sağol meleğimmm :kedi:
Madam_Tospaa .!.: Göksuuuuuu nasıl uzattın o saçları kız sen maşallah zemuszemus Genişletmek için tıkla... sağol bebeğimmm 1 senede uzuyorlarr yaa kestirmezsen guclubacismile papatyam58 .!.: saçların ne kadar güzelzemuszemus Genişletmek için tıkla... canım çok teşekkür ederim :smiley-cool: Doro .!.: güle güle kullan zemuszemus Genişletmek için tıkla... Doro'cum sağol meleğimmm :kedi:
seviyom86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 460 2 118 39 Karaman 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #26 canım saçların çok canlı duruyor... çoooooooooookk beğendim. gülegüle kullan:)
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #27 seviyom86 çok teşekkür ederim canımm bu güzel yorumun için
karanfilcicegi adi yok ama kendisi var Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 1.622 164 163 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #28 gercekten cok gzl olmus, uzunlulugunu yetirmedin ya boyle cok hos olmus begendim, keske bende senin gibi yaptirsaydim, kiydim sacima yaaa papatya suyu sac rengini actirdigini bilmiyrdm, peki nsl uyguluyrsun, varmi bir yontemi?
gercekten cok gzl olmus, uzunlulugunu yetirmedin ya boyle cok hos olmus begendim, keske bende senin gibi yaptirsaydim, kiydim sacima yaaa papatya suyu sac rengini actirdigini bilmiyrdm, peki nsl uyguluyrsun, varmi bir yontemi?
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #29 canim67 .!.: gercekten cok gzl olmus, uzunlulugunu yetirmedin ya boyle cok hos olmus begendim, keske bende senin gibi yaptirsaydim, kiydim sacima yaaa papatya suyu sac rengini actirdigini bilmiyrdm, peki nsl uyguluyrsun, varmi bir yontemi? Genişletmek için tıkla... canımm senin saçını da görmek isterim bilmiyorumkismile tatlım yöntem felan yok saçına sürrüyorsun öylece.. Ama saç rengin koyuysa oksijenli su ile aç daha etkili olur fisfisfis Ama saçının resmini görmek istiyorum
canim67 .!.: gercekten cok gzl olmus, uzunlulugunu yetirmedin ya boyle cok hos olmus begendim, keske bende senin gibi yaptirsaydim, kiydim sacima yaaa papatya suyu sac rengini actirdigini bilmiyrdm, peki nsl uyguluyrsun, varmi bir yontemi? Genişletmek için tıkla... canımm senin saçını da görmek isterim bilmiyorumkismile tatlım yöntem felan yok saçına sürrüyorsun öylece.. Ama saç rengin koyuysa oksijenli su ile aç daha etkili olur fisfisfis Ama saçının resmini görmek istiyorum
otokontrol Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2010 8 0 36 Hatay 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #30 saçların çook güzel ben de uzakmak istiyorum ama 2 senede anca böle uzar
Z zeynebada Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 6.205 20 156 İstanbul 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #31 gülegüle kullan cnm çok hoş olmuşşş
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #32 otokontrol .!.: saçların çook güzel ben de uzakmak istiyorum ama 2 senede anca böle uzar Genişletmek için tıkla... Canım yaa kestirme hiç bak nasıl uzuyor. Öyle kırıklarını aldırım sağlıklı uzasın felan deme.. Uzat daha sonra kestir uçlarından bak nasıl mükemmel oluyor musyas .!.: gülegüle kullan cnm çok hoş olmuşşş Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hayatım a.s.
otokontrol .!.: saçların çook güzel ben de uzakmak istiyorum ama 2 senede anca böle uzar Genişletmek için tıkla... Canım yaa kestirme hiç bak nasıl uzuyor. Öyle kırıklarını aldırım sağlıklı uzasın felan deme.. Uzat daha sonra kestir uçlarından bak nasıl mükemmel oluyor musyas .!.: gülegüle kullan cnm çok hoş olmuşşş Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hayatım a.s.
thejackal ......BuTTerFlyy......... Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 1.077 0 66 Tekirdağ 4 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #33 gksummm canım maşallah ne bu saçlarrrv :):) özel bir bakım yaptınmı bu saçlaraa bayıldımmmmm
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 4 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #34 AlBatRoss .!.: gksummm canım maşallah ne bu saçlarrrv :):) özel bir bakım yaptınmı bu saçlaraa bayıldımmmmm Genişletmek için tıkla... tatlımm özel bakım derken 2 haftada bir şu karışımı sürüyorum saçlarımaa.. Birkaç damla limon - Zeytinyağı - Elma sirkesi - Bal - yumurta sarısı karıştırıp iyice sürüyorum canım 2 saat kadar bekletiyorum yıkıyorum pırıl prıl oluyor 2 haftada bir muhakkak uygulaa.. Saçların parlasıın sempatiksalakcinni
AlBatRoss .!.: gksummm canım maşallah ne bu saçlarrrv :):) özel bir bakım yaptınmı bu saçlaraa bayıldımmmmm Genişletmek için tıkla... tatlımm özel bakım derken 2 haftada bir şu karışımı sürüyorum saçlarımaa.. Birkaç damla limon - Zeytinyağı - Elma sirkesi - Bal - yumurta sarısı karıştırıp iyice sürüyorum canım 2 saat kadar bekletiyorum yıkıyorum pırıl prıl oluyor 2 haftada bir muhakkak uygulaa.. Saçların parlasıın sempatiksalakcinni
dublemutluluk hayat çocuklarım ve eşimle güzel.. Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 2.155 598 198 5 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #35 çok sağlıklı ve güzel görünüyor
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 5 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #36 happines .!.: çok sağlıklı ve güzel görünüyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim happines yerimseniben
happines .!.: çok sağlıklı ve güzel görünüyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim happines yerimseniben
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 118 Diyarbakır 4 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ..GkSu.. #37 çok sağlıklı harika...