İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla 300 eurolar konuşuluyordu en son 🥲
evet çok pahalı bir yer. eşimin şirket toplantıları oluyordu sık sık. birkaç kez biz de bireysek gittik o beğenince. otel fiyatlarına inanamadım. eşim ısrar ediyor arada gidelim diye de yok yani. sürekli o paralar verilmez yazık günah

Aman zıkkım kalsın. 😂 o parayı verene kadar kendim uçarım zaten kanatlanan bir karikatür vardıya üstünü yoklarken o hesap 😂😂😂🕊️

Şimdi baktım 7500 lira kış ücreti 😐 ama balonları izlemek 500 lira kendime uygun aktivite buldum 🤣🤣🤣🤣

Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Sen çalısiyorsan, borcu da sen odeyeceksen neden ısrarla görmek istiyor anlamadım? O zaman oda getirsin borclarini hesaplarını ikinizde beraber açın beraber plan yapın.

Sen çalısiyorsan, borcu da sen odeyeceksen neden ısrarla görmek istiyor anlamadım? O zaman oda getirsin borclarini hesaplarını ikinizde beraber açın beraber plan yapın.
Oda öyle diyor , bende öyle düşünüyorum 🤨

Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Eğer evlilik kararı alınmış ve bir yola çıkılmış ise elbette her iki taraf da gelir ve giderlerini birbiriyle paylaşılmalı diye düşünüyorum. Ama burada önemli olan eşinizin size karşı göstermiş olduğu tavır ve bu cümleleri söyleyiş tarzı.

Zorunlu cidden normal değilsin ya.
Borcum var ekstra temizlik işine mi gitsem diye konu açtın.
Balayı için Zara'dan alışveriş yapıyorsun.
Ayranı yok icmeye, yaptığın şeylere bak.
Nişanlında normal şartlarda haklı olabilir ama onun da kendine hayrı yok.
Nasıl çıkacaksınız evlenince bu işin içinden diyeceğim ama senin borç falan umrunda değil belli ki.

Beymenden almamış ya Kızcağız Zara’dan almış işte neden üzerine gidiyorsunuz 🥲
Ay benim 4 bin kredi ödemem var diye geçen gün 100 TL'lik sweat bulup aldım. Bi kazağın 1000 TL olduğu yerden alışveriş yapınca ağlanmasın sonra ☺️

Zorunlu nişanlın ne iş yapıyor geliri nasıl? Öğretmen demiştin geçmiş konularda galiba emin değilim.
Görmek istemesi normal bence borcunu, az buçuk tahmin ettiğini düşünüyorum zaten. Sorarsa da söylersin alışveriş yaptım diye giyime kuşama düşkün olduğunu biz bile biliyorsak o hayli hayli bilir. Senin üstünde tahakküm kurmaya çalışmıyor sadece öğrenmek için soruyordum diye düşünüyorum .

Ne öğretmeni? 😂 36 tane mesleği var ayrı ayrı. Bence işsiz biri. Konu sahibi evlenince anlayacak birşeyleri. Birde borçları ödemek için 2 -3 iş bulunca adam yine duygusal yönden aç kalacak zorunlu mutsuz olacak yorgunluktan onla az ilgilencek hayatın gerçekleri. O borç illa ki tırmalayacak ikisini. Öğretmen olduğuna asla inanmıyorum. Burda kaç tane meslek söyledi.

Son düzenleme:
Düğünden sonraya borç kalacaksa beraber ödeyecekseniz haklı olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X