- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
Valla 300 eurolar konuşuluyordu en son![]()
Aman zıkkım kalsın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 300 eurolar konuşuluyordu en son![]()
evet çok pahalı bir yer. eşimin şirket toplantıları oluyordu sık sık. birkaç kez biz de bireysek gittik o beğenince. otel fiyatlarına inanamadım. eşim ısrar ediyor arada gidelim diye de yok yani. sürekli o paralar verilmez yazık günahValla 300 eurolar konuşuluyordu en son![]()
Kız Türkçe yazTabi memur kız çakozladım derken birden ayıktı, asıl Zorunlu onu çakozladı.![]()
Aman zıkkım kalsın.o parayı verene kadar kendim uçarım zaten kanatlanan bir karikatür vardıya üstünü yoklarken o hesap
![]()
Sen çalısiyorsan, borcu da sen odeyeceksen neden ısrarla görmek istiyor anlamadım? O zaman oda getirsin borclarini hesaplarını ikinizde beraber açın beraber plan yapın.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Oda öyle diyor , bende öyle düşünüyorumSen çalısiyorsan, borcu da sen odeyeceksen neden ısrarla görmek istiyor anlamadım? O zaman oda getirsin borclarini hesaplarını ikinizde beraber açın beraber plan yapın.
evet yok. nutella yiyerek 500 bine dayandı borçBenim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorum
Şimdi baktım 7500 lira kış ücretiama balonları izlemek 500 lira kendime uygun aktivite buldum
![]()
Zorunlu neden neler aldığını söylemiyorsun valla çok merak ettimOda öyle diyor , bende öyle düşünüyorum![]()
O zaman neden zara? Burnun borçtan çıkmazken daha uygun fiyatlı markalar egonu mu zedelerdiBenim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorum
Yani sadece dedin ki borcum var. Rakam olarak aylık 20 bin ödüyorum demedin.Hayır biliyor ödemelerimi de biliyor sadece görmek
Eğer evlilik kararı alınmış ve bir yola çıkılmış ise elbette her iki taraf da gelir ve giderlerini birbiriyle paylaşılmalı diye düşünüyorum. Ama burada önemli olan eşinizin size karşı göstermiş olduğu tavır ve bu cümleleri söyleyiş tarzı.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Beymenden almamış ya Kızcağız Zara’dan almış işte neden üzerine gidiyorsunuzO zaman neden zara? Burnun borçtan çıkmazken daha uygun fiyatlı markalar egonu mu zedelerdi
Yani yavrum reyiz ava giderken avlanmış.Kız Türkçe yaz![]()
Ay benim 4 bin kredi ödemem var diye geçen gün 100 TL'lik sweat bulup aldım. Bi kazağın 1000 TL olduğu yerden alışveriş yapınca ağlanmasın sonraBeymenden almamış ya Kızcağız Zara’dan almış işte neden üzerine gidiyorsunuz![]()
Zorunlu nişanlın ne iş yapıyor geliri nasıl? Öğretmen demiştin geçmiş konularda galiba emin değilim.
Görmek istemesi normal bence borcunu, az buçuk tahmin ettiğini düşünüyorum zaten. Sorarsa da söylersin alışveriş yaptım diye giyime kuşama düşkün olduğunu biz bile biliyorsak o hayli hayli bilir. Senin üstünde tahakküm kurmaya çalışmıyor sadece öğrenmek için soruyordum diye düşünüyorum .
Düğünden sonraya borç kalacaksa beraber ödeyecekseniz haklı olabilir.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor