Açıklamak istemiyorum, kusura bakmayın.Seni bu kadar derinden yaralayacak kadar büyük ne sırrı vardı annenin? Bir iliskisi falan mi vardi?
İçe kapanık biri olmak istemiyorum, deli dolu biriyim ama artık ortaya koyamıyorum. İki farklı kişi gibiyim, çok yorucu.Her şey geçecek. Sen derslerine yogunlaa. Ergenlik dönemlerinde içe kapanmalar normaldir. Annen ve baban ne yaşıyorsa kendi aralarinda yaşıyor sen onların cocugusun sadece. Bu güzel gunlerin tadını çıkar.
Sorun değil. Öyle bile olsa, annen çok yanlış işler bile yapmış olsa bu yükü üzerine alma. Sen çocuksun, ebeveyn değilsin. Başkalarının hatalarından sorumlu değilsin. Sadece kendine odaklan lütfen. Eğer mümkün olabilirse belki terapi almak sana iyi gelebilir. Böyle bir imkanın var mı?Açıklamak istemiyorum, kusura bakmayın.
Şuan bu duygulari yaşaman çok normal. Ortamın müsaitse gerçek kişiliğini koy ortaya. Biraz önce boy ve kilo ile ilgili konu açmışsın. İnsanlara karşı uzak durman ,surat asman acaba onların senin hakkında konuşmalarını engellemek için kendi kendine ördüğün bir duvar mi ?İçe kapanık biri olmak istemiyorum, deli dolu biriyim ama artık ortaya koyamıyorum. İki farklı kişi gibiyim, çok yorucu.
Haklısınız çünkü ben belli etmemeye çalışsamda çok alıngan biriyim ama hallerim tavırlarım ortada 1,5 senedir. Mutsuzum, dalıp gidiyorum ama kimse beni merak bile etmiyor. Bu halime alıştılar ve değişsem nasıl karşılarlar, davranırlar inan bilmiyorum.Şuan bu duygulari yaşaman çok normal. Ortamın müsaitse gerçek kişiliğini koy ortaya. Biraz önce boy ve kilo ile ilgili konu açmışsın. İnsanlara karşı uzak durman ,surat asman acaba onların senin hakkında konuşmalarını engellemek için kendi kendine ördüğün bir duvar mi ?
Babam aile içi konuları başkasına anlatmamdan hiç hoşlanmayan biri. Rehberliğe anlattım diye surat yapmıştı ve aramızdaki sorunları asla kabullenmeyen bir adam. Ona kalırsa ben büyütüyorum ve abartıyorum. Onlar normal anormal olan benim vs vs. Ve babam özgüvensizliğimin baş mimarlarından biridir, sürekli her şeyimi eleştirir. Evde herkes mutluyken bile ortamı zehir etmeyi başarır. Babam hep eleştiri hakaret ve küçük düşürmelerini övgüden ve sevgi göstermekten daha fazla yapar. Uzatıyorum kusura bakmayın ama reşit olana dek terapiyi ertelemeye karar verdim maalesef. Öbür türlü babam müdahil olacak, annem anlatmamı içten içe istemeyecek korkacak, reşit olmadığım için bu konular ailemle de paylaşılabilir bunu hiç istemem, anlamazlar çünkü.Sorun değil. Öyle bile olsa, annen çok yanlış işler bile yapmış olsa bu yükü üzerine alma. Sen çocuksun, ebeveyn değilsin. Başkalarının hatalarından sorumlu değilsin. Sadece kendine odaklan lütfen. Eğer mümkün olabilirse belki terapi almak sana iyi gelebilir. Böyle bir imkanın var mı?
Sen çok aklı başında pırıl pırıl bir genç kızsın ve seni çok iyi anliyorum. Maalesef ülkenin ebeveyn profili belli. Sanırım şimdilik derslere asılıp üniversitede iyi bir bölümle ailenden uzaklaşmak dışında yapılabilecek bir şey yok gibi. Keşke elimden senin için bir şey gelse.Babam aile içi konuları başkasına anlatmamdan hiç hoşlanmayan biri. Rehberliğe anlattım diye surat yapmıştı ve aramızdaki sorunları asla kabullenmeyen bir adam. Ona kalırsa ben büyütüyorum ve abartıyorum. Onlar normal anormal olan benim vs vs. Ve babam özgüvensizliğimin baş mimarlarından biridir, sürekli her şeyimi eleştirir. Evde herkes mutluyken bile ortamı zehir etmeyi başarır. Babam hep eleştiri hakaret ve küçük düşürmelerini övgüden ve sevgi göstermekten daha fazla yapar. Uzatıyorum kusura bakmayın ama reşit olana dek terapiyi ertelemeye karar verdim maalesef. Öbür türlü babam müdahil olacak, annem anlatmamı içten içe istemeyecek korkacak, reşit olmadığım için bu konular ailemle de paylaşılabilir bunu hiç istemem, anlamazlar çünkü.
Kimsenin seni nasıl algiladigina takılma. İlerde isimlerini bile unutacagin insanlar için hele hiç takılma. Yaşın daha çok küçük bu yaşlarda duygu dalgalanmaları yaşaman çok doğal. Kendini sıkmaHaklısınız çünkü ben belli etmemeye çalışsamda çok alıngan biriyim ama hallerim tavırlarım ortada 1,5 senedir. Mutsuzum, dalıp gidiyorum ama kimse beni merak bile etmiyor. Bu halime alıştılar ve değişsem nasıl karşılarlar, davranırlar inan bilmiyorum.
Bir psikoloğa hidin maddi olarak müsaitseniz..ve yüzleşin. İçinizi kemirmiş anne izle yüzleşin. Gerekirse duyan duysun üzerinizden bu yük kalksın. Küçük kalbinizle neler yasamışsınızİçe kapanık biri olmak istemiyorum, deli dolu biriyim ama artık ortaya koyamıyorum. İki farklı kişi gibiyim, çok yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?