Saç Rengi ve Saç Boyama Istediğim renk hangisi (lütfen bakın kızlar.........)

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar istediğim bi renk tonu var aslında ama bu rengin adını falan bilmiyorum.ben sütlü kahve tonlarında,hafif bakır yansımaları olan bi renk istiyorum.inşallah anlatabilmişimdir.bu rengi bilen varmı bi fikir verirseniz sevinirim...:1hug:

Böyle bir saç rengi olabilir mi?

Eklentiler

• $2010-sac-renkleri-t2.webp
    $2010-sac-renkleri-t2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 88
lorealın cikolata karamel rengiyle bu rengi elde edebilirmiyim acaba

karameli tarif ediyo gibisn..ne olabilirki başka

Son düzenleme:
isterseniz bunu bir araştırın kullanan olmuş mu nasıl sonuç almiş nasıl saçlara uygulanıyormuş ,ben kullanmadım sadece istediğiniz renge benzettim numarası 535 çikolata- kahve

Son düzenleme:
loreal casting çikolata karameli kastediyorsun sanırım..hayır onunla bu rengi elde edemezsin..ben boyadım, saçlarım koyu kumraldı, sadece biraz karamel yansımalar oldu o kadar..bence bu kahve bakır gibi bi renk..o tonlara bak istersen canım...

loreal casting çikolata karameli kastediyorsun sanırım..hayır onunla bu rengi elde edemezsin..ben boyadım, saçlarım koyu kumraldı, sadece biraz karamel yansımalar oldu o kadar..bence bu kahve bakır gibi bi renk..o tonlara bak istersen canım...

yok benim gösterdiğim çikolata kahve

Son düzenleme:
bekliyorum kızlar tahmini olan yokmu??????? :( sizce garnıerin kestane bakır rengi istediğim rengi elde etmemi sağlarmı......

Back
X