kızlar benim kaşımı böyle aldılar en son ben uzatmaya çalışıorum...of hep inceltiolat hem de yuvarlak yapıolar 3-4 yere gitmme rağmen :'( haftalardır bunu becerebilicek karşıyaka civarında güzel kaş alan bi yer arıyorum
ama ben şu kızınki gibi istiyorum :
olur mu bilmiyorum
daha net oldu sanırım :/
kaş şeklin çok tatlııııııı opuyorumnanaktan hem çok seksi olabilecek hem de çok sempatik olabilecek bi yapısı var çok beğendim üstelik kısa da değil ben kısa kaşları sevmiyorum yaa :kedi: çok masum duruyolar ama ben çok beğendim canımmm :içelim:
bu şekle gelmesi çok zor bence daha kalın olması lazım bir de uzun olsaymış köşelerden kısaltabilirdin ozaman bu şekli alırdı yinede iyi bir kuaföre sormak lazım boshayallersmile
benim kaşlarımda uzun siyah ama biraz daha kalın gibi :ecrin_bebek: kaşların güzelmiş canım yerimseniben
benım kılerde kalındı ama ınceltti kuaför bnde begendım bole devam edıo ,işte gordugune gore kaldırabilirm... Şeniz
kaldırabilirsin canımm zemuszemus kötü almamış güzel duruyorr opuyorumnanaktan
bende eklicektim bikaç resim upload ediyorum eklicem ama eklemiyor yaa deli oldum offf linklerin hiçbirini kabul etmiyor bilmiyorumkismile eklemiştim önceki sayfalarda ama bunlar yeniydi boshayallersmile
neden yuklemıo acaba... sitesinden yüklüorum ben... ilk sayfalarda varsa bakayım ben merak ettim senin kilerideeeekaydirigubbakcemile5
TepkiseLmi gördüm kaşlarını çççooookkk güzelmiş,bayıldım
teşekkür ederim canım utandıııımmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?