İstediğimizi yaptırabilme mümkün mü ?

Esyaktas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
31
5
0
Ankara
Yada nasıl mümkün? Hep değil aradada olsa romantik olsa, anlattıklarıma benim duygularım ve içtenliğimle yaklaşabilse, önemsediklerimi önemsese, istediklerimi yapabilse keşke !! Nasıl mümkün mü bu arkadaşlar? Yada dediğim gibi nasıl mümkün :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgiyle,saygıyla mümkün.
Sizi seven sayan adam makul olan hiç bir isteğinizi reddetmez zaten.

Mümkün.
Benim duygusallikla arasinda milyonlarca fersah mesafe bulunan eşim adam olduysa herhalde cogu kisi olur. Eskiden amaan sende herşeye agliyorsun derdi. Simdi alttan aliyor masallah cok degisti. Romantik mesajlar atiyor ben isteyken..
Ona bunlari nasil mi yaptirdim: onu onemsedigimi hissettirerek . Normalde yapmayacagim şeyleri onun icin yaptim ve o da gördü bunlari anladi . Kendisi de benim icin ugrasti. Ona kitaplar okudum . Evlilikle ilgili semra marasli nin cok guzel kitaplari var onlari okudum. Kendi yaptigim hatalarinda farkina vararak çözüm aradim. Hatam varsa ozur diledim. Onemli olan hakli olmak deil mutlu olmak ilkesini benimsedim. Ve şunu kabul ettim o benim dusmanim degil esim hayat arkadaşım. . Beni ezmemesi icin mücadele etmekten vazgectim..
Surat asmaktan vazgectim . Sorunum neyse dirdir etmeden kusa ve net anlattim.. Cok şükür bir yılın sonunda çıtayı yukari cikardik.
Sana tavsiyem bol bol oku kimseye kulak asma esine onu sevdigini hissettirecek seyler yap.
Bu saydıklarım eşinden yana sevgi saygı varsa ise yarar . Kolay gelsin. .

2 yıl oldu surat asmayı senin dediğin yoldan gitmeyi deniyorum bende ama yinede olumlu sonucunu duyduğum bir örnek bana çok iyi geldi teşekkür ederim .. Çok haklısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X