Bunların hepsi kavisli kalkik burun. İlk foto daha doğal olmuş. Digerleride kötü değil ama 10 km öteden estetik olduğu anlaşılır.Kızlar burun konusunda doğal olsun, kavisli olsun, olmasın, yok ucu kalkık olsun, olmasın, yok düz olsun , olmasın... hepimizin istekleri farklı. Açıkçası ben bazı durumlarda bu tipleri karıştırıyorum.benim istediğim burun tipi düz mü oluyor, kavisli mi oluyor ne oluyor valla çözemedim. Buraya bir kaç fotoğraf bırakacağım, tipleri yorumlar mısınız? Ve sizde istediğiniz burun modelini aşağıya bırakırsanız çok mutlu olurum ❤ Burada attığım fotoğraflarda burun tipi kavisli mi? Yoksa sadece burun ucu mu kalkık? Düz sınıfına hiç girmiyor sanırım. Ve eğer kavisli ise buradakilerin çoğu kavisliyi doğal bulmuyor. Sizce bu burunlar doğal değil mi?
hepsi doğal druyor bence, düz veya kemerli olunca doğal olduğu anlamına gelmeyeceği gibi
kavisli kalkık olunca da yapay olduğu anlamına gelmez tabi ayarında oldugu sürece :)
Bunların hepsi kavisli kalkik burun. İlk foto daha doğal olmuş. Digerleride kötü değil ama 10 km öteden estetik olduğu anlaşılır.
tipik estetikli burun tipi örneği bunlar, doğal durmuyor.
ilk burun tipi gibi ama onun kadar kalkık değil daha ortalama duranıSizce nasıl olmalı?
İlk fotoğraftaki gibi istiyorum özellikle. Ama bu sitede kavisli kalkık deyince o kadar çok “yapay” yorumu gördüm ki, herkes doğal olsun düz olsun istiyor sanki. Bana göre özellikle ilk fotoğraf gayet doğal. Bende kavisli ve burun ucu kalkıktan yanayım. :) teşekkürler
Evet dümdüz güzel olmuyor. Hafif kavis bayana yakışıyorBende 2 ve 3 ü beğenmedim açıkçası. Ama 1 bana güzel geliyor. Teşekkür ederim. Sanırım bu tarz istiyorum ben. Dümdüz gelen burunlar benim zevkime göre değil
yaratılıştan bu şekilde burnu olan bir çok insan var , doğal burundan kastınız nedir?
hayır madem o kadar çok doğal burun seven toplumuz neden burun estetiğine bu düşkünlüğümüz , çelişkiyi anlamıyorum :)
O da var o kadsr aci cekmisim para vermisim estetik oldugu anlasilsn nolcak yani kimden saklicamBende nedense o kadar para veriyoruz çile çekiyoruz varsın estetik mi değil mi acaba diye insanları çelişkiye düşürsün istiyorum
İşte gerçekten herkesin düşüncesi ve zevkleri farklı ben doğal burunları severim her zaman yüzle daha uyumlu buluyorum. Bir de kendi yüzünüze yakışacak burun nasıl olmalı onu bilmeli insan büyük bir yüze küçücük burun, küçük bir yüze uzunca bir burun kötü durur elbet. Son olarakO da var o kadsr aci cekmisim para vermisim estetik oldugu anlasilsn nolcak yani kimden saklicam
Benim burnu dogal sananlara ozellikle estetik diyorum :)))
yeniden bir burun yapılmıyor sonuçta malzeme neyse sizin burnunuzu şekillendiriyor doktorlar.Bende nedense o kadar para veriyoruz çile çekiyoruz varsın estetik mi değil mi acaba diye insanları çelişkiye düşürsün istiyorum
Ben estetiğim diye bağırıyor resmen. Bir de estetikli burunları genelde yandan çekerler çünkü yandan hemen hemen hepsi güzel durur ama önden görüntüsü de çok önemli ve önden doğal duran burun nadir. Bunlar hiç doğal değil o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?