İstediğiniz burun tipi?

Tercihten ziyade yüze yakışan olmali bence
Şimdi misal bnm yüzüm uzun kavisli minnak bir burun sırıtır
Istesem de tercih etmemem lazim gibi degil mi?

Söylediğinize katılıyorum. Ben sadece doktora gittiğimiz zaman istediğimiz burun şeklini kendisine en iyi şekilde ifade etmek adına böyle bir konu paylaşıyorum. Yoksa tabi ki kendimize nasıl yakışacağının en iyi yorumunu doktorlar yapacaktır. Ama herkesin kafasında şöyle olsa bana yakışır mı dediği bir standart var. Bende doktoruma gittiğimde bu soruya en doğru cevabı vermek istiyorum. Karar yine kendisinin

Kavisli mi tercihiniz yoksa düz burunlar mı?
Bu yüzüne yakışmasıyla ilgili. Her yüze her burun gitmiyor. Bir de ucu çok kalkık burunlar çok belli oluyor fabrika çıkışı gibi.
Ben instagramda emre üregenin yaptığı burunları çok beğenirdim, onun da yaptığı bazı burunlar yapay görünüyor ama fotoların bazılarında çok doğal burunlar var

Benim önden ve yandan gorunumu, yapay durduguna dair de hic yorum almadim aksine dogal durdugunu soyleyen cok fazla insan var cevremde

Çok beğendim gerçekten... isteklerime tamamen uygun. Güle güle kullanın burnuşunuzu :) bence kesinlikle doğal, demek ki herkesin doğallık algısı da farklı

Çok beğendim gerçekten... isteklerime tamamen uygun. Güle güle kullanın burnuşunuzu :) bence kesinlikle doğal, demek ki herkesin doğallık algısı da farklı
yaa çok teşekkür ederim , umarım sen de isteiğin buruna kavuşursun canım ve mutlu yorumlarını görürürz :)
ben radiksi yüksek düz bir buruna sahiptim radiksi ayarlayıp ayarında kavis vermesi çok önemliydi gönlümce de oldu cok şükür :)

yaa çok teşekkür ederim , umarım sen de isteiğin buruna kavuşursun canım ve mutlu yorumlarını görürürz :)
ben radiksi yüksek düz bir buruna sahiptim radiksi ayarlayıp ayarında kavis vermesi çok önemliydi gönlümce de oldu cok şükür :)

Radiks ince çizgimiz :) benimde yüksek... inşallah canım çok sağol

Benim önden ve yandan gorunumu, yapay durduguna dair de hic yorum almadim aksine dogal durdugunu soyleyen cok fazla insan var cevremde
Burnunuz çok güzel,yüzünüzle uyumlu. Yapay değil. Ayrıca kavisli de değil yani yandan ucunu kaldırıp yapay bir görüntü vermemiş doktor. Geçmiş olsun

Ben burun ucu yuvarlak seviyorum. Ama kanatları dar olacak. Bir de çok kalkık burun sevmiyorum ben. Ali Murat Akkuş'un yaptığı burunlar var instagramda onlar güzel.

Bir doktor var yabancı sam most diye ben çok beğeniyorum. Sadece kusuru ortadan kaldırıyor çok doğal burunlar yapıyor.

o doktoru cidden beğeniyo musunuz ya, çekilen çileye yazık doğal diye düşük burun ucu ve yamuk burunlar paylaşmış adam

bu sonuç için bıçak altına yatmaya değer mi ?

Kızlar burun konusunda doğal olsun, kavisli olsun, olmasın, yok ucu kalkık olsun, olmasın, yok düz olsun , olmasın... hepimizin istekleri farklı. Açıkçası ben bazı durumlarda bu tipleri karıştırıyorum. 🤭 benim istediğim burun tipi düz mü oluyor, kavisli mi oluyor ne oluyor valla çözemedim. Buraya bir kaç fotoğraf bırakacağım, tipleri yorumlar mısınız? Ve sizde istediğiniz burun modelini aşağıya bırakırsanız çok mutlu olurum ❤ Burada attığım fotoğraflarda burun tipi kavisli mi? Yoksa sadece burun ucu mu kalkık? Düz sınıfına hiç girmiyor sanırım. Ve eğer kavisli ise buradakilerin çoğu kavisliyi doğal bulmuyor. Sizce bu burunlar doğal değil mi?
Merhaba resimdeki burunların hepsi çok hoş görünüyor. Bence önemli olan sizin yüzünüze hangisinin gideceği. Ameliyatın son günü doktorum sormuştu düz mü kavisli mi diye cevaplamak için bir gecem vardı sadece. Düşündüm taşındım adam şu ana kadar kaç tana burun yapmış cevabım şu oldu siz hangisini isterseniz kararı ona bıraktım. İçim rahattı. Ameliyatımdan sonra öğrendim ilk önce düz yapmış sonra biraz kavis vermiş ikisinin ortası oldu şimdi çok memnunum. Umarım tam istediğiniz gibi olur. Ama şunu belirtmek isterim ameliyata karar vermem 4 5 yılımı aldı. Ve bu süreçte hiç şöyle olsun böle olsun demedim. Beklentimi yüksek tutmadım belki de ondan rahattım.

Back
X