iştee resimlerrr hadi yorumları bekliyorum fındık burunlar :):):):)

Canım çok teşekkür ederim böyle ilgili doktorların hastaları buraya böylesine güven verici yazılar yazınca çok seviniyorum bende bir kaç doktorla görüştüm ama çok olumlu değillerdi açıkçası herkesin içini bir para hırsı bürümüş sanırım o da değil hadi işinin karşılığını al tabiiki ama neden hastanın moralini bozuyorsun değil mi. Benim de seninki gibi bir burun yapım var en kısa zamanda antalyaya gelince gökhan beyle görüşmeye gideceğim canım verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim. Birde beni arkadaşın olarak eklersen resimlerine bakabilir miyim canım çok öpüyorum tekrar geçmiş olsun ve sağlıklı günler diliyorum sana.....:)

Canım çok teşekkür ederim böyle ilgili doktorların hastaları buraya böylesine güven verici yazılar yazınca çok seviniyorum bende bir kaç doktorla görüştüm ama çok olumlu değillerdi açıkçası herkesin içini bir para hırsı bürümüş sanırım o da değil hadi işinin karşılığını al tabiiki ama neden hastanın moralini bozuyorsun değil mi. Benim de seninki gibi bir burun yapım var en kısa zamanda antalyaya gelince gökhan beyle görüşmeye gideceğim canım verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim. Birde beni arkadaşın olarak eklersen resimlerine bakabilir miyim canım çok öpüyorum tekrar geçmiş olsun ve sağlıklı günler diliyorum sana.....:)

dediğim gibi şu an çok çok yeni sonuc ne olur ne kadar memnun kalırım blemiyorum ama ben bu aşamaya kadar yaşadıklarımı paylaştım sizlerle .tabiki bu anlattıklarımlada seni yönlendirmiş oluyorum ama ofisine gittigim zaman hiç yoksa 3-4 kişi oluyor buda bana güven veriyor .sonucta antalya çok nüfusun oldugu istanbul gibi biyer degil .buda doktorun gercekten tercih edildigini gösteriyor .zaten kendisi daha önce istanbuldaymış ama antalya ya gelme kararı almış nedenlerini bilmiyorum .buraya geldigin zaman elimden geleni yaparım senin adına canım .a.s.

Arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin canım çok saol resimlerine de baktım kendisiyle mutlaka görüşeceğim çünkü sonuçta estetikten öte ben de bir de çok önemli bir nefes alma problemi de var gökhan bey kbbci olduğu için umarım sağlıklı sonuç alırım beni bu şekilde yönlşendirmiş olman dolayıda sana ayrıca teşekkür ederim......:) Doktor araştırması hem meşakatli hem de zor bir süreç senin gibi burda bilgilerini paylaşan arkadaşlarla tanışıp onların verdiği bilgilerle donanmak çok önemli bizler içinnnn....:) Öpüyorum canımmmm.......:) Yeni resimlerini de bekliyoruz bu arada....:)

kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.maalesef henüz fotografların altına yorum yazamadıgım için sizlere cevap veremiyorum .burdan topluca bir teşekkür edeyim dedim opuyorumnanaktan

cok guzel gorunuyor canim bandajli haline ragmen, inan super olcak hic merak etme simdiden belli kizzz
onden anliyamadim ama yandan super kavisli kalkik oh ohhhh iyisin iyi

bende baris cakirin islerini cok begeniyorum ama kismet bakalim kime nasip olcak sen kkbciye yaptirmissin odami istanbulda??

evet kbb ciye oldum antalyada oldum ameliyatımı istanbul a gidip gelmem zor olacaktı çünkü alçı değiştirmek muayene olmak flastere geçiş dikiş aldır derken baya baya zorlu bi iş olacaktı benim için .

ayrıca ben barış çakır diye tutturmuştum ilk önce ve ameliyata gitmeden bir gün önce barış beye fotografımı yolladım saolsun bana tasarım yapıp geri göndermişti.ama kanatlarıyla en ufak bir oynama yapmadan sadece ucunu kaldırmış ve kemeri almıştı aynen küçük bir domuzcuk gibi görünüyodu burnum :):):):):):) o resmi gördükten sonra ameliyata daha içim rahat girdim .demekki ünlü olmasalarda daha iyi işler cıkarabilen doktorlar varmış diye düşünüyorum .tabiki barış beyin başarısı asla tartışılamaz ama ben bana yaptıgı tasarımı begenmemiştim .:utangac:

Seviyorumseni ameliyat olmadan önceki resimlerinde öndedn de çektiğin resmin var mı canım böylece bandajın çıkınca önden görünüşün hakkında da yorum yapabiliriz sanırım burun kanatlarında daraltılmıştı birde perşembe çıkıyormuş bandajların hadi hayırlı olsun .....:)

maalesef canım önden çekilen resim yok ama burnumun belli oldugu resimleri bulabilirsem koyarım :):):) yok tatlım perşembe alçım çıkıyor flaster yapıştıracak sonrada yanii yine burnum özgürlüğüne kavuşamıyor :):):)

Tamam canım perşembe biraz daha belli olur burnun hadi bakalım darısı bizimde başımıza...:)

Back
X