Istege bagli prim odemesi?

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Iyi geceler hanımlar
Kendi araştırmalarımla net bilgiye ulaşamadım

10 yıllık fiili çalışma sonrası istifa etme durumumda, primi kendim yatırmak istersem aylik tutar nedir

Bende isteğe bağlı prim ödemesi oluyor mu onu merak ediyorum sanki kalkmıştı

Bende isteğe bağlı prim ödemesi oluyor mu onu merak ediyorum sanki kalkmıştı
İsteğe bağlı iştirakçilik ,adı altında bakarsanız bulabilirsiniz.Ayrıca prim gün sayınızı tamamladıysanız da emekli olabilirsiniz(e devlette yeni sistemde görebilirsiniz )ama yaşı beklemek zorundasınız ve emeklilikte daha az maaş ve ikramiye alıyorsunuz diye biliyorum ben🖐🏻☺️🤗

İsteğe bağlı iştirakçilik ,adı altında bakarsanız bulabilirsiniz.Ayrıca prim gün sayınızı tamamladıysanız da emekli olabilirsiniz(e devlette yeni sistemde görebilirsiniz )ama yaşı beklemek zorundasınız ve emeklilikte daha az maaş ve ikramiye alıyorsunuz diye biliyorum ben🖐🏻☺️🤗
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, öyle bir şey hala oluyorsa annemi emekli etmek isterdim ben bi araştırayım. Çok sağolun. 🥰

Kendi araştırmalarınız eşe dosta sormak mı acaba? Google'a yazınca aşağı yukarı miktar çıkıyor zaten.

miktar

Aklıma yatmadı diyorsanız da buyurun SGK site linki, arayıp sorarsınız.

sgk
Sizin belirlediğiniz kriterlere göre mi araştırma yapacağım.
İnsanların kişisel alanlarına saldırmayın çünkü sıktınız artık.
Her konuya yazmayiverin Bi zahmet
Te Allah'm ya

Yardımcı omak adına yazıp 2 tane de link bırakmıştım oysa. Neden bu kadar saldırganlaştınız?
Gerçi herkese açık forum sitesini kişisel alan sanan birinden beklenebilecek bir hareket olabilir.

Yardımcı omak adına yazıp 2 tane de link bırakmıştım oysa. Neden bu kadar saldırganlaştınız?
Gerçi herkese açık forum sitesini kişisel alan sanan birinden beklenebilecek bir hareket olabilir.
Forum anonim fakat benim neyi nasil araştırdıgim kişisel alanım.

Back
X