Z zlh42 Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 32 1 6 35 Konya 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #1 meraba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve normal dogumdan çok korkuyorum acaba istege baglı sezeryan yapabilirmiyim..
meraba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve normal dogumdan çok korkuyorum acaba istege baglı sezeryan yapabilirmiyim..
B blahblahblah Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 127 11 16 35 Ankara 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #2 zlh42 .!.: meraba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve normal dogumdan çok korkuyorum acaba istege baglı sezeryan yapabilirmiyim.. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz tabii ki. Doktorunuzla konusun bu konuyu, size opsiyonlaron neler oldugunu soyleyecek ve destek olacaktir.
zlh42 .!.: meraba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve normal dogumdan çok korkuyorum acaba istege baglı sezeryan yapabilirmiyim.. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz tabii ki. Doktorunuzla konusun bu konuyu, size opsiyonlaron neler oldugunu soyleyecek ve destek olacaktir.
Z zlh42 Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 32 1 6 35 Konya 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #3 blahblahblah .!.: Yapabilirsiniz tabii ki. Doktorunuzla konusun bu konuyu, size opsiyonlaron neler oldugunu soyleyecek ve destek olacaktir. Genişletmek için tıkla... doktorumla konuşmadım henüz yapamam demesinden bile korkuyorum.. kalktıgını duymuştum çünki. saol cnm içimi bir nebzede olsa rahatlattın
blahblahblah .!.: Yapabilirsiniz tabii ki. Doktorunuzla konusun bu konuyu, size opsiyonlaron neler oldugunu soyleyecek ve destek olacaktir. Genişletmek için tıkla... doktorumla konuşmadım henüz yapamam demesinden bile korkuyorum.. kalktıgını duymuştum çünki. saol cnm içimi bir nebzede olsa rahatlattın
B blahblahblah Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 127 11 16 35 Ankara 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #4 zlh42 .!.: doktorumla konuşmadım henüz yapamam demesinden bile korkuyorum.. kalktıgını duymuştum çünki. saol cnm içimi bir nebzede olsa rahatlattın Genişletmek için tıkla... Doktor yapamam derse baska doktor bulursunuz. Psikolojiniz bozulup panik yasayacaginiza sizin isteklerinize uyacak bir doktor illa ki vardir.
zlh42 .!.: doktorumla konuşmadım henüz yapamam demesinden bile korkuyorum.. kalktıgını duymuştum çünki. saol cnm içimi bir nebzede olsa rahatlattın Genişletmek için tıkla... Doktor yapamam derse baska doktor bulursunuz. Psikolojiniz bozulup panik yasayacaginiza sizin isteklerinize uyacak bir doktor illa ki vardir.
Z zlh42 Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 32 1 6 35 Konya 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #5 haklısın cnm illaki vardır. tskederim cvp verdign icin :)
-masal- A$Ķ Kayıtlı Üye 3 Kasım 2013 1.789 371 363 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #6 zlh42 .!.: null Genişletmek için tıkla... Istege bağlı oldugu icin ekstra ücret ödeyerek yaptirabilirsin tabii
zlh42 .!.: null Genişletmek için tıkla... Istege bağlı oldugu icin ekstra ücret ödeyerek yaptirabilirsin tabii
Z zlh42 Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 32 1 6 35 Konya 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zlh42 #7 yusra63 .!.: Istege bağlı oldugu icin ekstra ücret ödeyerek yaptirabilirsin tabii Genişletmek için tıkla... anladım canm. olacak artık
yusra63 .!.: Istege bağlı oldugu icin ekstra ücret ödeyerek yaptirabilirsin tabii Genişletmek için tıkla... anladım canm. olacak artık