- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 34
Aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa huzur kusummmmmmmmmmmmm gel kız gitmemeye hosgeldinnnnkimse selamımı almadı gidiyom ben =/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa huzur kusummmmmmmmmmmmm gel kız gitmemeye hosgeldinnnnkimse selamımı almadı gidiyom ben =/
Olumlu dedikodumu yap yoksaSen aramıza girme bikere biz dedikodu yapıyoruz böyle hiç tadı yok git sen sonra gel![]()
Yok çok olumlu konusucam şu senin fantastik şeyleri aldığın cicileri enişteye yaptıklarını falan hiç anlatır miyim bebegimOlumlu dedikodumu yap yoksa![]()
Wuhuuu kova hanımın keyfisi yerinde maşallah söylerim söylerim kizzzz asıl o değilde Nisan napmis Nisan senin haberin varmiiiii![]()
Conemmm nere kaciyonkimse selamımı almadı gidiyom ben =/
Hepsini ogrenmek istiyom hepsiciiniiiiYok çok olumlu konusucam şu senin fantastik şeyleri aldığın cicileri enişteye yaptıklarını falan hiç anlatır miyim bebegimaşk olsun
![]()
Şaka yapıyor kızHepsini ogrenmek istiyom hepsiciiniiii
Giizzz nisaaaaann![]()
Niye :) rahibemisin kiŞaka yapıyor kız![]()
Conemmm nere kaciyon
Gel hele gel :)
Yaaa selam enyam gitme ♡ cidden unutmuşum![]()
Yaaaa♡ nasıl affettirebilirim kendimi ¿¿¿unutulmuşuz
işte
)=
Aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa huzur kusummmmmmmmmmmmm gel kız gitmemeye hosgeldinnnn![]()
Yaaaa♡ nasıl affettirebilirim kendimi ¿¿¿
Düşünüyorum:))bilmem şekercim sen bulcan =)
düşün bakalım
Trip at tripbilmem şekercim sen bulcan =)
düşün bakalım
Sana kim trip atti :)))Dikat edin , farklı topicleree uğrayan kızlar , bu topice yazdığınız için ağır tirip yiyebilirsiniz ahahahaahahahaahahaha
ÖnemsizSana kim trip atti :)))