İşteki rakip kadın

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Kızlar selam görüşleriniz benim için değerli konuyu size şöyle anlatayım çalıştığım kurumun birden fazla şubesi var diğer şubelere gidiyorum daha önce gitmediğim subesine beni haftada iki gün ek olarak başlattılar oradan yine haftanın belli günleri giden bir kadın var biz primle çalışıyoruz arz talep meselesi olarak daha çok tercih ediliyorum müvekkillerim tarafından şirketin başka yerde çalışmama gibi bir politikası var şimdi sorum su bu kadın büyük patronumuza benim için X yerdede çalışıyor ama bakın ben kendimi size adadım demiş bunu patronumun yanındaki benim arkadaşım söyledi en yakın arkadaşımdır kendisi bu arada sizce benim bu kadına karşı tavrım nasıl olmalı nasıl bir yol izlemeliyim

Avukat mısınız? Yani primle çalışan avukatı da ilk defa duydum. Şube şube gezmeyi de anlamadım mağaza mı bu😅

Valla eskiden olsa tepki verme derdim. Ama şimdi diyorum ki gözünü dört aç, sen de onun ayağını kaydırmaya uğraş. Bolca kendini sat ve iyi işler yapmaya devam et. Tek bi açığında bile affetme bire bin katarak anlat. Üzgünüm ama hep böyle olanlar kazanıyor. Bizim gibi saflar karakterli olcam derken atı alan üsküdarı geçiyor.

Valla eskiden olsa tepki verme derdim. Ama şimdi diyorum ki gözünü dört aç, sen de onun ayağını kaydırmaya uğraş. Bolca kendini sat ve iyi işler yapmaya devam et. Tek bi açığında bile affetme bire bin katarak anlat. Üzgünüm ama hep böyle olanlar kazanıyor. Bizim gibi saflar karakterli olcam derken atı alan üsküdarı geçiyor.
Ne yazık ki artık bende öyle düşünüyorum asla kötü niyetli olmadım ama yalnızca işime sarılmam yetmiyor anlasilan

Back
X