- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
Arkadaşlar merhaba. Ben 2.5 yıllık evliyim. Bi tane oğlum var 1 yaşına girecek. Biz evlendigimizde pek fazla bişey alamadk durumlardan dolayı kayinpederim iki ay arayla evlendirdi oğullarını diğerine hiç bişey yapmadı diyebilirim yani. Bizede bi koltuk takımı en ucuzundan bi tane televizyon buzdolabı aldı iki tane de bilezik taktı. O kadar. Bizde kabullendik hani hiç bişey de gözümüz yoktu. Durumu vardı daha yapabilirdi aslında ama yapmadı niyeyse.. Eşim benim çeyiz parası aldım babam hayatta olmadığı için onu aldı. Annem ilk başta verecekti sonra gönülsüz davrandı ve araba aldı bu parayla. O paraya o araba gelir çok paramızı yedi. Ben hamileyken bu para yüzünden Borcumuz birikmiş yaklaşık 6-7 bin kadar. Ve ben bunu nerdeyse bi sene sonra öğrendim bu bi sene içinde eşim ne istersem hep bi tavırlı hep bi sinirli içip gelirdi filan. Sonra en sonda öğrendim dediğim tek şey neden başta söylemedin oldu. Hani gonulsuzluk oldu annemden aldık ya parayı o da maaasi azaldı zorluk çekti iki yıl. Şimdi şükür tam alıyor maaşını. Biz esyalarimizi yenilemek istiyoruz ya daha doğrusu koltuk takımı hali perde filan alcaz ama eşim çok kafaya takıyor. Bu borç ta henüz bitmedi. Ne bileyim yanii bende çalışayım diyorum oğlum çok hareketli annem yapar mı yapamaz mı aklım kalıyor. Eşim kafayı taktı e bende istiyorum tabi içimize sineni alalm.. Asgari ücretle çalışıyor mesailer filanda geliyor ama paramizin hiç bereketi yok. Uzun oldu hakkınızı helal edin.. Fikirlerinizi bekliyorum benim tutumum nasıl olmalı en başta ne yapmalıyım.. Şimdiden teşekkürler.