isteksiz kocamla başım dertte!

Caretaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
384
111
103
30
Bi gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmezdim.. kozlar biz 1 aydır evliyiz, uzuuun yıllar da sevgiliydik. Benim libidom hep yüksekti, filmlerdeki öpüşme sahnelerinden bile çok etkilenirdim Sevgiliyken (lafta) asıp kesen adam evlenince yaşlı amcalara döndü. Seksi geceliklerim var bir sürü, çok cilveliyim, sarılır öperim hem de sürekkkli, sürekli yanaşırım. Adam sürekli benden kaçıyo ya! Yeni evliyiz hani günde birden fazla yaparız diye bekliyordum ama yok. Ben yanaşmadıkça o hiç yanaşmıyo bi kaç defa yapmayı geçtim yani. Yanağından öperken dudağına yaklaşıyorum kafasını geri çekiyo Elimi özel bölgesine yaklaştırınca elimi tutup uzaklaştırıyor. Gecelik giyeyim mi diye iş atıyorum pijama giy:))))) diyo!! Üstüne bi de erken boşalma belası çıktı ilk haftadan sonra. 15 saniye sürdüğü oluyor ya! Sinirlerim çok bozuk yaaa yardım edin nolur ne yedireyim ben bu adama( bu arada 25 yaşındayız ikimiz de, ben ev hanımıyım o memur

İşi çok mu yorucu? Uyku veya stres sorunu var mı? Borç derdi evlilik sorumluluğu falan.. konuşunca ne diyor konuya

Yalnız bu mevzu doktorluk yemelik değil.
Kocanız önce bir ürologa görünmeli.

Bu ülkedeki erkeklerin çoğu konuşurken aslan kesilirler,iş gerçeğe gelince kediye dönerler. Çoğunda da erken boşalma problemi var maalesef. Ha bunun nedeni de cinselliğin hala tabu olması. Evlenene kadar aktif cinsel yaşamları olmadığı için, bir çoğunda evlilik sonrası uzun bir süre erken boşalma problemi devam ediyor.

Soyleyin bir doktora gitsin. Erken boşalma vs problemlerinden dolayi da ilişkiden kaciyor olabilir. 1 aylik evlilikte bu ne haller ya, bu kadar da libidosu düşük adami çekemezdim valla

Senınle evlılıgı bı paravan olmasın. Dudagını ceken adam ne bıleyım ya geecekten cınsel problemlerı vardır ya da tercıhlerı farklıdır aklıma baska bısı gelmedı
Kız yok benim herif hetero ama cinsel yönden tembel çok zayıf zaten, çelimsiz

Sevgiliyken de oynaşırdık aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…