- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Bende sana yawruummHahahahaha
Baglamana hastayım hatun
AhahhahahshajaBende sana yawruummdeerrmişim cici beni oyar sana yuruyom diye artık ahaha
Bir tişörtten girip,pembemsi maviden çıkmıştık dimiAhahhahahshaja
Oycak olsaydi tanistirmazdi bebeğim
AynenBir tişörtten girip,pembemsi maviden çıkmıştık dimiöyle öyle tutulduk birbirimize B Brunello Cicinelli
Kız anam ben bu kocaları anlamıyorum
manyak mı bunlar yaaa seks kadar güzel birşey varmı şu hayatta
biz hafta da 3 kere den aşağı yapınca sıkıntıya giriyoruzctesi geceleri 4-5 kere boşalma olmayınca rahat edemiyoruz bu heriflerin derdi ne ben anlamadım kii
bu arada konu sahibi konuyu bdv ye açmışsın cinsellik kısmına açman lazımdı mune gelirse ban'lar seni ben sana diyim
hayır başıma geldi ordan biliyorum
Şimdi kazağa geçtik rosss, azda onları pembemsi lacivert yapakAynen
Gerekli malzemeler bir tişört bir gardiyan bir polisahahhaahahah
Anaaaa daha benmki tisortte. dŞimdi kazağa geçtik rosss, azda onları pembemsi lacivert yapak
Sizin oralara kış gelmedi mi kizz bizim ki ayın 15i itibariyle kazak giymeye basladiAnaaaa daha benmki tisortte. d
Bilmiorm geldi ama bizimki yangın heraldeSizin oralara kış gelmedi mi kizz bizim ki ayın 15i itibariyle kazak giymeye basladi
Anacim bu kadar yakma adamı kizzBilmiorm geldi ama bizimki yangın heralde
Kendinden alevli adam ben bişey yapmiyormAnacim bu kadar yakma adamı kizz
Sana dayanamiyorsa napsinKendinden alevli adam ben bişey yapmiyorm
Ya erken noşalma ya da geçboşalma..Bu ülkedeki erkeklerin çoğu konuşurken aslan kesilirler,iş gerçeğe gelince kediye dönerler. Çoğunda da erken boşalma problemi var maalesef. Ha bunun nedeni de cinselliğin hala tabu olması. Evlenene kadar aktif cinsel yaşamları olmadığı için, bir çoğunda evlilik sonrası uzun bir süre erken boşalma problemi devam ediyor.
Bu ülkede geç boşalan var mıYa erken noşalma ya da geçboşalma..
Özele gel özeleBu ülkede geç boşalan var mı
Smhlediginiz bazi seyleri ben de yasadim esim susn ilsc kullanmasina ragmen hergun istemez.3 gunde bir ama hatirlatmassm sanirim o da olmaz ama gunduz seksi kizlara bakar. Allah kocalarimizi islah etsinBi gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmezdim.. kozlar biz 1 aydır evliyiz, uzuuun yıllar da sevgiliydik. Benim libidom hep yüksekti, filmlerdeki öpüşme sahnelerinden bile çok etkilenirdimSevgiliyken (lafta) asıp kesen adam evlenince yaşlı amcalara döndü. Seksi geceliklerim var bir sürü, çok cilveliyim, sarılır öperim hem de sürekkkli, sürekli yanaşırım. Adam sürekli benden kaçıyo ya! Yeni evliyiz hani günde birden fazla yaparız diye bekliyordum ama yok. Ben yanaşmadıkça o hiç yanaşmıyo bi kaç defa yapmayı geçtim yani. Yanağından öperken dudağına yaklaşıyorum kafasını geri çekiyo Elimi özel bölgesine yaklaştırınca elimi tutup uzaklaştırıyor. Gecelik giyeyim mi diye iş atıyorum pijama giy:))))) diyo!! Üstüne bi de erken boşalma belası çıktı ilk haftadan sonra. 15 saniye sürdüğü oluyor ya! Sinirlerim çok bozuk yaaa yardım edin nolur ne yedireyim ben bu adama ( bu arada 25 yaşındayız ikimiz de, ben ev hanımıyım o memur
Erken boşaltma. Problemi. Olduğu için olabilirBi gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmezdim.. kozlar biz 1 aydır evliyiz, uzuuun yıllar da sevgiliydik. Benim libidom hep yüksekti, filmlerdeki öpüşme sahnelerinden bile çok etkilenirdimSevgiliyken (lafta) asıp kesen adam evlenince yaşlı amcalara döndü. Seksi geceliklerim var bir sürü, çok cilveliyim, sarılır öperim hem de sürekkkli, sürekli yanaşırım. Adam sürekli benden kaçıyo ya! Yeni evliyiz hani günde birden fazla yaparız diye bekliyordum ama yok. Ben yanaşmadıkça o hiç yanaşmıyo bi kaç defa yapmayı geçtim yani. Yanağından öperken dudağına yaklaşıyorum kafasını geri çekiyo Elimi özel bölgesine yaklaştırınca elimi tutup uzaklaştırıyor. Gecelik giyeyim mi diye iş atıyorum pijama giy:))))) diyo!! Üstüne bi de erken boşalma belası çıktı ilk haftadan sonra. 15 saniye sürdüğü oluyor ya! Sinirlerim çok bozuk yaaa yardım edin nolur ne yedireyim ben bu adama ( bu arada 25 yaşındayız ikimiz de, ben ev hanımıyım o memur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?