- Konu Sahibi emvacilbihar
-
cevabın için çok teşekkürlerEşiniz kendisinde olan istek eksikliğini resmen sizi suçlayarak bastırmış.
İlk zamanlar 3-4 günde birdi diyorsunuz. Çoğu için normaldir ama bence ilk yıllar için
az bile sayılır.
Azgınsın ne demek çok kırıcı bir söz. Pek çok kadında aynı etkiyi hatta daha beterini gösterirdi emin olun.
Bence siz çok iyisiniz eşinize göre. En azından artık içinizden gelmese bile, kırgınlığınıza rağmen
onun gibi olmamak adına birlikte oluyorsunuz.
Bir de konusu açıldığında sert tepki veriyor öyle mi?
Çok bencilce buldum. Sizin için üzüldüm. O cümle için ayağınızı öpüp özür dilemeli.
Ben eşeğim diye anırmalı belki biraz rahatlar ve düzelirsiniz.
Bunun daha güzel bir çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü siz bu sözden yara almışsınız.
Ve o yara hala kanıyor
Bence açık açık iyi olmadığınızı, o lafı unutamadığınızı söyleyin bir kaç kez reddedin hatta.
Ne büyük hata yaptığını farkeder belki.
romantik bir tatil yapma imkanımız yok açıkçasıRomantik bir tatil yapsanız faydası olur mu ki acaba?
evet inciten eşimseksde her anlamda duygusallık olmalı yoksa iş sacma boyuta gidiyor sanki görevli astsubaymışsında tak fişi bitir işi gibi :S sen haklısın aslında içgüdüsü insanın şehvet doluysa ne güzel ne mutlu eşin ayıp etmiş.. biraz flört edin biraz kaynaşın yani monotonluktan çıkmaya calışın.. aile psikologu care olabilir. ama inciten eşin. kazanması gereken yine eşin. konuşun ! mutluluklar
o sözü söylediği dönemde gönlümü aldı ama demek ki tam olarak gönlüm alınamıyor ki unutamıyorumSen elinden gelen herşeyi yapmışsın bir kez olsun eşin adım atsa sorun senin için anında çözülür bence.Hatasını anlasa sorun olduğunu kabul etse, en azından seni anlamaya çalışsa kısacası sana bir adım gelse sen zaten 10 adım gideceksin.Erkekler genelde sorunları kabul edip çözüm üretmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar ve aynı sorunlar sürekli su yüzüzne çıkmaya devam ediyor üstü örtüldüğü için.
Bilmiyorum sende onun isteklerini göz ardı edip yaşadıklarını yaşatsan daha da mı ters teper?Evlilikte cinselliğin yeri tartışılmaz derecede önemli bence ve söylediği söz çok kırıcı olmuşÖnce bu konuda gönlünü almalı
doğru söylüyorsunBu forumda okumuştum olumlama diye birşey herşeyi iyi düşünmekle ilgili.Acaba araştırıp bir denesen ben denemek istiyorum şahsen.En azından beynine sürekli ne kadar güzel bir cinsel hayatınızın olduğunu sürekli telkin edersen bir süre sonra beyin o şekilde algılamaya başlıyor.Böylece eşinede sinirlenmezsin.Biliyorum biraz kulağa saçma geliyor ama evrene ne gönderirsek o dönüp yine bizi buluyor.Dün konuna yazacaktım daha ama elektrikler gitti işyerinde evdede mağlum pc başına geçmek imkansız
dün eşimle yine konuştuksaka yollu azgin deseydi bu kadar iclenmezdin bence...soyleme sekli onemli tabii..esine boyle soyledigi icin kirildigini anlat bence..yani birsey saklamadan...sorun sende demesinin sebebi ise tamamen kendini savunma psikolojisi icerisine girmis olmali..erkekler malum isteksiz ya da yapamiyor laflarini kaldiramazlar, dahada ters tepebilir onlarda...
erkekler sadece islerini halledip cekilebilirken biz kadinlar duygusal olarak birseyler hissetmeden yapamayiz kolay kolay...aldatmalarin coguna bakin..erkekler bi kadinla guzel oldugu icin birlikte olabilir ama kadinlar duygusal olarak birseyler hissetmeden karsidakiyle kolay kolay birlikte olamaz...(istisnalar vardir elbet)
dedigim gibi bunu esine anlat guzel bir dille, ama kavga etmeden..belkide agzindan kacti kim bilir? oyle olmasa bile en azindan ilerki zamanlarda ne soyleyip soylemedigine dikkat eder sende kirilmazsin. zamanlada unutup gidersin insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?