isteksizlik sorunum

emvacilbihar

asklar1m ile mutluyum
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.726
4
116
41
İzmir
cinsel isteksizlik sorunum

yaşadığım soruna öneriler sunacağınıza inanarak zor da olsa bu konuyu açıyorum sevgili kk hanımları
eşimle severek evlendik 6 yıldır mutlu giden bir evliliğimiz var

evliliğin ilk yıllarında ben eşime göre daha istekli bi bayandım o da benim isteklerime cevap verme gayreti içindeydi herhalde.
çünkü ben istesem ve birlikte olmasak bu beni çok rahatsız ediyordu ve surat asıyordum.
birliktelik olmayınca çok gergin oluyordum
ortalama 3 ya da 4 günde bir birliktelik yaşıyorduk.

4. yılda eşim bi isteksizlik sorunu yaşadı. 1.5 yıl kadar sürdü
tedavi oldu ve şimdi normal sürece döndü

ama onun rahatsızlık yaşadığı dönemde sürekli beni reddetmesi ve bana sürekli 'bende bi sorun yok sen çok isteklisin, bu normal değil' demesi beni çok yıprattı.

en son sen azgınsın dedi geçenlerde. ve bu kelimeyi duyduğum günden beri artık eşime olan isteğimi arzumu kaybettim.

o benimle birlikte olmak istiyor şu anda ama ben nefes alamıyorum o bana yaklaşmaya başlayınca. son 2 senede yaşadığım reddedilmeler ve olumsuz cümleler beni isteksiz bir kadın haline getirdi.
artık azgın bir kadın değilim eşim sayesinde:(

şu anda cinselliği çok özlüyorum. bu nedenle sürekli olarak çok gerginim.
eşimle birlikte oluyorum. bunu da bir görev gibi yapıyorum. yapabilmek için de kendimi önce ikna ediyorum.
onun sana yaşattığını sen de ona yaşatırsan ondan farkın kalmaz. adamı mahrum etme bu durumdan diye diye birlikte oluyorum. çok zor oluyor.

ben bu düşüncelere kapılmadan eskiden olduğu gibi strese girmeden üzmeden üzülmeden istekli ben olmak istiyorum.
bazen eşimle konuşuyorum ama beni anlamaktan çok uzak. bu konu konuşulmaya başlayınca sinirli bi adam oluyor ve ortamı terk ediyor.

sorun sende diyor. bende bir sorun yok diyor.
biliyorum yaşadığım şey çok çelişkili ama değiştiremiyorum düzeltemiyorum.
bu düşüncelerden uzaklaşıp sağlıklı bi şekilde normal yaşantımı yaşamak istiyorum.
lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyin.

verebileceğimiz pek bi öneri yok Senin adına çok üzüldüm Bi kadın için zro bi durum Sana tavsiyem psikolaoğa git destek al böyle evliliğiniz sarsılır Erkekler genelde kadınları hiç anlamaz zaten O yüzden kocandan anlayış bekleme derim

psikoloğa gitmeyi düşünüyorum da istiyorum da.
ama ben önce eşimle çözmek istiyorum. bu aşamada eşimle konuşarak çözemez miyim bilmiyorum.
kafam karışık

1,5 aydır eşime karşı böyle hissediyorum.
önceden o bi yere gitse hemen gelsin isterdim özlerdim.
şimdi gelmese de olur gibi bi bakış açım var.
onu önemsemiyorum ve bu durumdan rahatsız oluyorum.
ne saçma değil mi o beni umursamadı sorun ettim. kendim onu umursamaz tavır sergileyince bunu daha çok sorun ediyorum.
kadın milleti alemiz.
ben bile anlayamıyorum kendimi.

şu an yaşadığım sorun daha yeni hayatıma girdi ve eşimle konuşup çözmek istiyorum
ama nasıl??????????????

ne demeliyim?

Eşiniz kendisinde olan istek eksikliğini resmen sizi suçlayarak bastırmış.
İlk zamanlar 3-4 günde birdi diyorsunuz. Çoğu için normaldir ama bence ilk yıllar için
az bile sayılır.
Azgınsın ne demek çok kırıcı bir söz. Pek çok kadında aynı etkiyi hatta daha beterini gösterirdi emin olun.
Bence siz çok iyisiniz eşinize göre. En azından artık içinizden gelmese bile, kırgınlığınıza rağmen
onun gibi olmamak adına birlikte oluyorsunuz.

Bir de konusu açıldığında sert tepki veriyor öyle mi?
Çok bencilce buldum. Sizin için üzüldüm. O cümle için ayağınızı öpüp özür dilemeli.
Ben eşeğim diye anırmalı belki biraz rahatlar ve düzelirsiniz.

Bunun daha güzel bir çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü siz bu sözden yara almışsınız.
Ve o yara hala kanıyor:ssz:
Bence açık açık iyi olmadığınızı, o lafı unutamadığınızı söyleyin bir kaç kez reddedin hatta.
Ne büyük hata yaptığını farkeder belki.

seksde her anlamda duygusallık olmalı yoksa iş sacma boyuta gidiyor sanki görevli astsubaymışsında tak fişi bitir işi gibi :S sen haklısın aslında içgüdüsü insanın şehvet doluysa ne güzel ne mutlu eşin ayıp etmiş.. biraz flört edin biraz kaynaşın yani monotonluktan çıkmaya calışın.. aile psikologu care olabilir. ama inciten eşin. kazanması gereken yine eşin. konuşun ! mutluluklar :16:

Eşiniz kendisinde olan istek eksikliğini resmen sizi suçlayarak bastırmış.
İlk zamanlar 3-4 günde birdi diyorsunuz. Çoğu için normaldir ama bence ilk yıllar için
az bile sayılır.
Azgınsın ne demek çok kırıcı bir söz. Pek çok kadında aynı etkiyi hatta daha beterini gösterirdi emin olun.
Bence siz çok iyisiniz eşinize göre. En azından artık içinizden gelmese bile, kırgınlığınıza rağmen
onun gibi olmamak adına birlikte oluyorsunuz.

Bir de konusu açıldığında sert tepki veriyor öyle mi?
Çok bencilce buldum. Sizin için üzüldüm. O cümle için ayağınızı öpüp özür dilemeli.
Ben eşeğim diye anırmalı belki biraz rahatlar ve düzelirsiniz.

Bunun daha güzel bir çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü siz bu sözden yara almışsınız.
Ve o yara hala kanıyor:ssz:
Bence açık açık iyi olmadığınızı, o lafı unutamadığınızı söyleyin bir kaç kez reddedin hatta.
Ne büyük hata yaptığını farkeder belki.
cevabın için çok teşekkürler
beni gülümsettin
evet eşim anırmalı ben eşeğim diye
o zaman belki biraz rahatlarım:1:

Romantik bir tatil yapsanız faydası olur mu ki acaba?
romantik bir tatil yapma imkanımız yok açıkçası
ikimiz de bunu çok isteriz ama maddi açıdan hiç parlak değil durum

seksde her anlamda duygusallık olmalı yoksa iş sacma boyuta gidiyor sanki görevli astsubaymışsında tak fişi bitir işi gibi :S sen haklısın aslında içgüdüsü insanın şehvet doluysa ne güzel ne mutlu eşin ayıp etmiş.. biraz flört edin biraz kaynaşın yani monotonluktan çıkmaya calışın.. aile psikologu care olabilir. ama inciten eşin. kazanması gereken yine eşin. konuşun ! mutluluklar :16:
evet inciten eşim
düzeltecek olan eşim
ama adam ne yapması gerektiğini bile bilmiyor

dün buraya konu açmadan önce onunla konuştum konuşurken sinirlendi
ben de bu duruma çözüm üretemediğin için mi sinirleniyorsun dedim
benim bi sorunum yok dedi
senin bi sorunun var dedi
ben de bu sorun durup dururken olmadı.
ylda yürürken kafama saksı düşmedi
bi günde değişmedim
senin bana yaşattıklarının sonucu yine ben acı çekiyorum bu süreci yaşıyorum
kendimi çok yalnız hissediyorum dedim
hep çok güçlü olmak zorundayım hep tek başınayım çünkü
senin desteğini hiç hissetmedim yanımda.
bu nedenle bazen evliliğimizi sorguluyorum dedim.
gerçekten her konuda destek olan olumlu yaklaşan benimdir.

neyse bu konuşmanın üzerine çıktı gitti arkadaşlarının yanına.
evden çıkarken bana sarıldı.
ben de gitmeni kalbim istemiyor.
mantığım ise rahat bırak ne istiyorsa onu yapsın diyor dedim ve gitti:ssz:

konuşmamız sırasında aile terapistine gidelim demiştim
kabul etti ve hemen randevu al gidelim dedi.
ben de o evden çıkınca araştırdım bi kaç yerden fiyat aldım çok
pahalı geldi.
sonuçta tek sefer gitmeyeceğiz
defalarca gideceğiz.
bu fikirden de maddi sorunlardan dolayı uzaklaşmak zorunda kaldım.
internetten kadınlardaki isteksizliğin nedenleri ve sonuçları ile ilgili makaleler indirdim.
bu sorunu çözme adına yazılar buldum. bi dosya yaptım.

yarım saat sonra eve geldi.
ona makaleleri okuttum.
okuduğu için teşekkür ettim.

sorunumuzu doktora gitme aşamasına gelmeden çözebiliriz dedim.
bu daha yeni başlayan bi sorun katmerlenmeden çözülmeli ve iş sende bitiyor dedim
hayır bende bitmiyor sende bitiyor dedi.

hadi birlikte film izleyelim dedim.
romantik bi film seçtik.
adı 'benimle evlenir misin'
tam filmi izlemeye başlayacağız. ben çay demlemeye gittim
geri geldiğimde
ajan 26 diye bi filmi açmış.
bunu izleyelim diyor.
ben de romantik bi film izleyeceğimizi sandım dedim.
bu film çok güzel diyor.
yarım saat o filmi izledim. tabi o daha önceden izlemiş bana izletiyor.
çok kızdım ama sustum. benim uykum geldi yatalım mı dedim.
aslında uykusu yoktu ama tamam dedi ve uyuduk.

arada bana yaklaşma girişimleri oldu çok gerildim hissetti ve uzaklaştı.

hala durum muamma:ssz::ssz::ssz::ssz:

Bence açık açık sen söyle.
Karşımda seni bin pişman görmeden, o söz için özür dileyip gönlümü almadan
hiç bir şey düzelmeyecek, yaklaşma bana boşa diye.

Sorunu nasıl çözeceğini bilmiyor değil kolayına kaçıyor bence.
Benim eşim de isteyince öyle güzel gönül alır romantizmin dibine vurur, bu benim
eşim mi diye şüphe bile duyarım.

Ama eğer istemiyorsa da bir özür dilemek zor gelir, sorun bende değil sende der kaçar.
Bazen özür dilemek, naz çekmek zor geliyor bu yüzden bu haller.
Ama bilmiyorlar sonrası için büyük kötülük bu..
Birikince bir özür de yetmeyecek:ssz:

Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın bir kez olsun eşin adım atsa sorun senin için anında çözülür bence.Hatasını anlasa sorun olduğunu kabul etse, en azından seni anlamaya çalışsa kısacası sana bir adım gelse sen zaten 10 adım gideceksin.Erkekler genelde sorunları kabul edip çözüm üretmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar ve aynı sorunlar sürekli su yüzüzne çıkmaya devam ediyor üstü örtüldüğü için.
Bilmiyorum sende onun isteklerini göz ardı edip yaşadıklarını yaşatsan daha da mı ters teper?Evlilikte cinselliğin yeri tartışılmaz derecede önemli bence ve söylediği söz çok kırıcı olmuş:(Önce bu konuda gönlünü almalı

Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın bir kez olsun eşin adım atsa sorun senin için anında çözülür bence.Hatasını anlasa sorun olduğunu kabul etse, en azından seni anlamaya çalışsa kısacası sana bir adım gelse sen zaten 10 adım gideceksin.Erkekler genelde sorunları kabul edip çözüm üretmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar ve aynı sorunlar sürekli su yüzüzne çıkmaya devam ediyor üstü örtüldüğü için.
Bilmiyorum sende onun isteklerini göz ardı edip yaşadıklarını yaşatsan daha da mı ters teper?Evlilikte cinselliğin yeri tartışılmaz derecede önemli bence ve söylediği söz çok kırıcı olmuş:(Önce bu konuda gönlünü almalı
o sözü söylediği dönemde gönlümü aldı ama demek ki tam olarak gönlüm alınamıyor ki unutamıyorum
onun isteklerini gözardı etsem sorun düzelmez iyice çıkmaza girer.
çünkü bi ara yakınlaşmıyoruz soruyorum bi sorun var mı ilişkimizde nasıl sence diyorum
çok güzel sorun yok diyor
ben öyle hissetmiyorum diyorum
bugünlerde biraz isteksizsin
o da normal diyor
bi sor sebebini diyorum
tabi tam bu sırada sinirleniyorum ve kavgaya geçiyoruz:ssz:
sorun olduğunu kabul ediyor
hep benim yüzümden sen bu hale geldin diyor
amaaaa çözüm için çabalayalım demiyor doktora gidelim diyor
doktor sihirli değnek dokunduracak sanki
ben de doktordan önce bu meseleyi halletmeyi deneyelim diyorum.
hala çözmeye çalışıyorum inanamıyorum kendime.
bazen evliliğin anlamını sorguluyorum eşimi çok sevmeme rağmen yaaaa

Bu forumda okumuştum olumlama diye birşey herşeyi iyi düşünmekle ilgili.Acaba araştırıp bir denesen ben denemek istiyorum şahsen.En azından beynine sürekli ne kadar güzel bir cinsel hayatınızın olduğunu sürekli telkin edersen bir süre sonra beyin o şekilde algılamaya başlıyor.Böylece eşinede sinirlenmezsin.Biliyorum biraz kulağa saçma geliyor ama evrene ne gönderirsek o dönüp yine bizi buluyor.Dün konuna yazacaktım daha ama elektrikler gitti işyerinde evdede mağlum pc başına geçmek imkansız

saka yollu azgin deseydi bu kadar iclenmezdin bence...soyleme sekli onemli tabii..esine boyle soyledigi icin kirildigini anlat bence..yani birsey saklamadan...sorun sende demesinin sebebi ise tamamen kendini savunma psikolojisi icerisine girmis olmali..erkekler malum isteksiz ya da yapamiyor laflarini kaldiramazlar, dahada ters tepebilir onlarda...

erkekler sadece islerini halledip cekilebilirken biz kadinlar duygusal olarak birseyler hissetmeden yapamayiz kolay kolay...aldatmalarin coguna bakin..erkekler bi kadinla guzel oldugu icin birlikte olabilir ama kadinlar duygusal olarak birseyler hissetmeden karsidakiyle kolay kolay birlikte olamaz...(istisnalar vardir elbet)

dedigim gibi bunu esine anlat guzel bir dille, ama kavga etmeden..belkide agzindan kacti kim bilir? oyle olmasa bile en azindan ilerki zamanlarda ne soyleyip soylemedigine dikkat eder sende kirilmazsin. zamanlada unutup gidersin insaAllah.

Bu forumda okumuştum olumlama diye birşey herşeyi iyi düşünmekle ilgili.Acaba araştırıp bir denesen ben denemek istiyorum şahsen.En azından beynine sürekli ne kadar güzel bir cinsel hayatınızın olduğunu sürekli telkin edersen bir süre sonra beyin o şekilde algılamaya başlıyor.Böylece eşinede sinirlenmezsin.Biliyorum biraz kulağa saçma geliyor ama evrene ne gönderirsek o dönüp yine bizi buluyor.Dün konuna yazacaktım daha ama elektrikler gitti işyerinde evdede mağlum pc başına geçmek imkansız
doğru söylüyorsun
ne kadar güzel bi cinsel yaşamım vardı ile başlayalım
ne kadar güzel bir cinsel yaşamım olacak
ve ne kadar güzel bir cnsel yaşamım var

saka yollu azgin deseydi bu kadar iclenmezdin bence...soyleme sekli onemli tabii..esine boyle soyledigi icin kirildigini anlat bence..yani birsey saklamadan...sorun sende demesinin sebebi ise tamamen kendini savunma psikolojisi icerisine girmis olmali..erkekler malum isteksiz ya da yapamiyor laflarini kaldiramazlar, dahada ters tepebilir onlarda...

erkekler sadece islerini halledip cekilebilirken biz kadinlar duygusal olarak birseyler hissetmeden yapamayiz kolay kolay...aldatmalarin coguna bakin..erkekler bi kadinla guzel oldugu icin birlikte olabilir ama kadinlar duygusal olarak birseyler hissetmeden karsidakiyle kolay kolay birlikte olamaz...(istisnalar vardir elbet)

dedigim gibi bunu esine anlat guzel bir dille, ama kavga etmeden..belkide agzindan kacti kim bilir? oyle olmasa bile en azindan ilerki zamanlarda ne soyleyip soylemedigine dikkat eder sende kirilmazsin. zamanlada unutup gidersin insaAllah.
dün eşimle yine konuştuk
Allahtan konuşulabilen biri:)
sinirlenmedi kalkıp gitmedi
bak bizim hayatımız çok güzel dedi
kafandaki düşüncelerle kendini sürekli geri çekiyorsun
özel hayatımızı kısıtlıyorsun dedi
ben de açık açık kafamdan bana söylediğin sözleri atamıyorum dedim
o da farkındayım ama artık unut o sözleri sinirle söyledim dedi
ben de sinirle bi anda söylenmiş sözler değil defalarca söyledin
en sonuncusu da çok kırıcıydı dedim
özür diledi
yetmez dedim
ben karısını çok üzen aptal bi eşeğim diye bağır dedim
gülmeye başladık
o da ben karısını çok seven bir erkeğim dedi
ben de olmadı dedim
eşeğim diyeceksin ve hatta anır dedim:)
faat senin söyledikleriden esinlenerek istedim eşimden bunu
sonra güldük geçtik
dün kendimi daha anlaşılır ve mutlu hissettim.

işler yoluna girecek biliyorum ama sabretmem ve eşimin bana çok destek olması lazım

dün kkda gezinirken cinsel istekszlikle ilgili bi macun önerisi gördüm
epidemiumlu bitkisel macun diyordu
araştırdım
kadında da erkekte de cinsel isteği gücü ve hazzı arttırıyor diyor.
bi arkadaş da eşine vermiş. şimdi macunu saklıyorum uykudan uyandırıyor gece demiş o derece:)

biz de mi alsak :)

kalp kırgınlığı kadınlarda isteksizlik yapıyor ama erkekler öyle değil canlari istiyorsa karısına kırgında olsa kızgında olsa yine yapabiliyorlar bu nedenle kadınları da anlamıyorlar:19:özür dilemek gönül almak onlara zor geliyor.seni anlayabiliyorum canım bazen bende de kocama kızdığım zamanlar isteksizlik oluyor biz sadece anlayış ilgi bekliyoruz ama erkek mantığı farklı çalışıyor:23:

Back
X