Cok acımasizca eleştirileri gördükçe üzülüyorum. Tasvip ediyorum ya da etmiyorum demiyorum ama hayatlara bu kadar eleştirel yaklaşılması hic hoş degil.
Bence komutu kapatması tamamen toplumsal baskıdan iste insanın cesareti kırılıyor. Siz böyle yazdınız öğüt verdiniz diye yapmayacak mı simdi?
Hem anlamadığım su; onun yasam tarzı başka insanları nasıl etkileyecekki? O yaptı diye biz ya da cocuklarımız da etkilenip yapacak mı?
Her neyse kızcağız konuyu kapatmış biz hala konuşuyoruz.
Benim takıldığım nokta su; sdc bu konuda dgl her konuda niye insanların sorduklarına odaklanıyoruz da başka seyler söylemeye eteği duyuyoruz. Kadın kocasiyla olan iliskisini anlatıp bı sey soruyor, bakıyorum baskaları başka seye takılmış akıl veriyor.
Ben buna karşıyım ve anlayamıyorum
çok acımasızca derken hangi eleştiri acımasız hakaret mi ettik yanlış bişey mi söledik hanımefendi
onun yaşam tarzı başkasını şöyle etkiler bu hanımın arkadaşları vardır arkadaşlarının kardeşleri ve o küçük çocuklar bunun normal olduğunu düşünerek büyürler vesaire vesaire neyse belki güleceksiniz ama tv deki diziden bile etkilenip cinayet işlyenlerin haberini almıyormuyuz halbuki sadece dizi ama bu gerçek yaşamın içinden bişey neyse doğru söyleyeni hakkaten 9 köyden kovarlarmış ayrıca kimseye baskı yaptığımızda yok ve buna hakkımızda yok hakkımız olan sadece doğruyu söylemekte özgür olabilmek umarım anlaşılmışımdır artık