İsteksizlik yüzünden gelinen nokta .

Angela

Corpse Bride
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1.459
1.540
63
44
Arkadaşlar varılan son noktaya geldik sanırım .Aslında baştan beri var olan ,bir şekilde üstünü örtmeye çalıştığımız bir konu cinsel uyumsuzluk .Baştan her şey iyidi güzeldi .Evliliğe başlamamızla sanki bir şeylerin büyüsü gitti .Zor günler yaşadık ben en başından yapamayacağımızı kafa yapılarımızın uymadığını söylemiştim .İkimizinde ikinci evliliği yuva kolay kurulmuyor diyerek mücadele etmeye çalıştıysakta sanırım tıkandık .Ben artık duygusuz isteksiz biri oldum çıktım .Kendimi zorlamaya çalışsamda olmuyor, kadınlık hislerim sanırım öldü .Eşim artık dün isyan etti .Böyle nasıl olacak zaten böyle giderse boşanırıza getirdi .Son zamanlarda bir nevi zorla soğuk ve heyecansız geçen ilişki ,tamamen bitti diyebilirim .İş arıyordum işe başladım .Bir şeyler toparlanıyor düzelecek derken .Şimdi yaşanan bu sorun bizi aşıyor sanki .Bana dün gece zaten artık senle uğraşmayacağım iki ay sonra gideceksin biterse biter dedi .Bende 2 ayı bekleme hemen gönder madem öyle birbirimizi kandırmayalım dedim .Tartıştık işe gitti ben düşün düşün kafayı yicem .Bir psikolog veya kadın doğuma gidip mücadele edicemde bulunduğum yerde Türk doktor yokki sıkıntımı anlatayım .Bu şekilde ya haberim olmadan beni aldatacak .Yada pılımı pırtımı toplayıp giden iki yılıma üzülücem.Fakat gerçekten cinsellik çok önemliymiş evlilikte .Evlenmeden kısa bir süre birliktelik yaşadık o zaman iyidi .Nasıl bu hale geldik .Sanırım tek suçlusu benim yada olamıyoruz .Yurtdışında evlendiğimiz için hiç bir hak talep edemiyorum .Çocukta yok 2 yılım çöp olacak ne yazıkki .Gerçekten boşanırsam artık evlenememde çok zor evlilikte anlaşmazlıklar uyuşamamazlık .Yıkılan hayaller ve bitik bir psikoloji .Bir şeyler deyin lütfen ,gerçekten tıkandım .

Tensel olarak uyumsuz musunuz ? Yoksa sen de cinsel isteksizlik mi var ? Tam anlayamadım o yüzden soruyorum.
Tensel olarak uyumsuzluk da var .İsteksizlikte aslında cinsel anlamda zevklerimiz farklı diyebilirim .En başta hissetmiştim sonra Evlilikte yaşanan diğer sorunlarla beraber .Bende bir soğumada oldu sanırım bu .

Hem isteksizlik var diyorsun hem de gönde beni demişsin adama.
Sen zaten kafa da bitirmişsin evliliğini biz ne desek boş kalacak.
Bu isteksizlik çözülebilecek bir durum bence.

Yemeyle içmeyle de ilgisi var.
Tartışma esnasında kendi boşanmaya getirip beni suçlar şekilde bağırıp çağırınca .Bende öyle demek zorunda kaldım .Açıkçası gurur yaptım .

Eee siz bütün çözümlere onu yapamam bunu yapamam diye önünü kapatmışsınız.Ne diyelim o zaman??? Yanında dil bilen bi arkadaşını al git doktora.sorun cinsel isteksizlik gibi duruyor.
Maalesef öyle bir arkadaşım yok .Bir kaç ay oldu geleli ne bir yakınım nede bir arkadaşım var .Çevreye tamamen yabancıyım .

Tartışma esnasında kendi boşanmaya getirip beni suçlar şekilde bağırıp çağırınca .Bende öyle demek zorunda kaldım .Açıkçası gurur yaptım .

Anlıyorum da ara da zaten sıkıntı var, isteksizlik var.
Yangına körükle gitmek gibi olmuş.
Boşanmak istemiyorsan ona şöyle güzel bir sofra hazırla, al karşına konuş.

Önce bir doktora görünün. Bende doğum kontrol hapları inanılmaz isteksizlik yapmıştı mesela, öyle bir şey de olabilir.
Bunun dışında terapi ile aşılabilecektir bir deneyin.

Buna katılıyorum.
Bende de yapmıştı.
Bırakınca ver coşkuyu oldum sürekli. :olamaz:

Son düzenleme:
eşinizi seviyor musunuz peki ? ilk başlarda tatlı bir heyecan ile her şey yolunda gitmiş görünebilir ama duygusal olarak yoğunluğu yitirdiyseniz heyecan ve isteği kaybetmeniz çok normal :(

Tensel olarak uyumsuzluk da var .İsteksizlikte aslında cinsel anlamda zevklerimiz farklı diyebilirim .En başta hissetmiştim sonra Evlilikte yaşanan diğer sorunlarla beraber .Bende bir soğumada oldu sanırım bu .
Birbirinizin isteklerini, zevklerini denediniz mi ? Ortak şeyler bulursunuz belki. İsteksizliğin bir sürü sebebi olabilir bir doktora gitseniz falan.

Bir psikolog veya kadın doğuma gidip mücadele edicemde bulunduğum yerde Türk doktor yokki sıkıntımı anlatayım
Nerede yaşıyorsunuz? Yani şu açıdan bir arkadaşım yurt duşında yaşayan dil problemi olan yabancılara yardımcı olan sosyal hizmet görevlilerinin, dr. La iketişimi konusnda yardımcı olduğunu söylemişti.
O da olmaz derseniz, Türkiye'de ki bir pskilogtan Online terapi alın.
Hormonlarınıza da baktırabilirseniz baktırın, bazı hormonların eksikliği isteksizlik yapabilir.
Ama onların dışımda sanki siz de duygu ve tutku yok gibi

İki yıl önceki konunuz. O başlığa bende yorum yazmışım. Eşiniz tamamen haklı. Bir insan 2 yılda problemi çözmek için bir şey yapmaz mı?

eşinizi seviyor musunuz peki ? ilk başlarda tatlı bir heyecan ile her şey yolunda gitmiş görünebilir ama duygusal olarak yoğunluğu yitirdiyseniz heyecan ve isteği kaybetmeniz çok normal :KK43:
Aslında aşk boyutunda bir sevgi yaşamadım .Hatta dün kendi dedi sevgi olmayınca böyle oluyor diye .Tamda tespitte bulundunuz .İyi biri şiddet aldatma vs yok .Şöyle söyleyim hayata bakış açılarımız uyumsuz .Ortak noktalarımız az .

Nerede yaşıyorsunuz? Yani şu açıdan bir arkadaşım yurt duşında yaşayan dil problemi olan yabancılara yardımcı olan sosyal hizmet görevlilerinin, dr. La iketişimi konusnda yardımcı olduğunu söylemişti.
O da olmaz derseniz, Türkiye'de ki bir pskilogtan Online terapi alın.
Hormonlarınıza da baktırabilirseniz baktırın, bazı hormonların eksikliği isteksizlik yapabilir.
Ama onların dışımda sanki siz de duygu ve tutku yok gibi
Faydalanabileceğim sosyal hizmetler konusunu araştırcam.Bilemiyorum faydası olur mu .Ancak dediğiniz gibi duygu ve tutku maalesef yok .

İki yıl önceki konunuz. O başlığa bende yorum yazmışım. Eşiniz tamamen haklı. Bir insan 2 yılda problemi çözmek için bir şey yapmaz mı?

Yaptım ancak çok daha zor şeyler yaşadık .Bulunduğumuz yeri ortamı değiştirdik .Maddi manevi yıpranma .İmtihanlar arttıkça arttı .Şimdi iyice çıkmaza girdi .

Back
X