İsteksizlik yüzünden gelinen nokta .

Ben burda tukenmis kadindan baska birsey goremiyorum...

Bazilari sizi suclamis ama siz yorulmussunuz, bezmissiniz hayattan..bazi seyler sogutmus sizi kadin olmakdan, ilişkiden.

Cok iyi anliyorum sizi esinizin o igrenc istekleri, daha dogrusu tam soylemesede alttan alta soylemesi sizi uzaklastirmisda olabilir ( grup sex veya analdan bahsediyorum)
Sonucda saglam bi psikolojiyle evlenmemissiniz. 2. Evlilikde bu hereketler yikim olmus

Ne denir bilmiyorum dilerim en kisa zamanda duzelir hersey
Sağolun empati kurup anlayabildiğiniz için .Tespitleriniz yüzde yüz gerçek.Üstüne ilave edecek bir şeyim yok.İnşallah düzelir artık hayallerim de kalmadı .Fakat Ümidimi yitirmişte değilim .

Anladım. Onlne görüşme yapamaz mısınız Türk psikologlarla?
Online psikolog nedir nasıl yol alınıyor bilmiyorum.Şayet durumlar çok kritiğe gitmezse .Mayıs ayında nasipse Türkiye’ye gidene kadar idare etmeye çalışcam.Belki ilaç tedaviside gerekebilir diye düşünüyorum.

Online psikolog nedir nasıl yol alınıyor bilmiyorum.Şayet durumlar çok kritiğe gitmezse .Mayıs ayında nasipse Türkiye’ye gidene kadar idare etmeye çalışcam.Belki ilaç tedaviside gerekebilir diye düşünüyorum.
Pandemi nedeniyle artık zoom, skype üzerinden de yapılabiliyor görüşmeler.

Arkadaşlar varılan son noktaya geldik sanırım .Aslında baştan beri var olan ,bir şekilde üstünü örtmeye çalıştığımız bir konu cinsel uyumsuzluk .Baştan her şey iyidi güzeldi .Evliliğe başlamamızla sanki bir şeylerin büyüsü gitti .Zor günler yaşadık ben en başından yapamayacağımızı kafa yapılarımızın uymadığını söylemiştim .İkimizinde ikinci evliliği yuva kolay kurulmuyor diyerek mücadele etmeye çalıştıysakta sanırım tıkandık .Ben artık duygusuz isteksiz biri oldum çıktım .Kendimi zorlamaya çalışsamda olmuyor, kadınlık hislerim sanırım öldü .Eşim artık dün isyan etti .Böyle nasıl olacak zaten böyle giderse boşanırıza getirdi .Son zamanlarda bir nevi zorla soğuk ve heyecansız geçen ilişki ,tamamen bitti diyebilirim .İş arıyordum işe başladım .Bir şeyler toparlanıyor düzelecek derken .Şimdi yaşanan bu sorun bizi aşıyor sanki .Bana dün gece zaten artık senle uğraşmayacağım iki ay sonra gideceksin biterse biter dedi .Bende 2 ayı bekleme hemen gönder madem öyle birbirimizi kandırmayalım dedim .Tartıştık işe gitti ben düşün düşün kafayı yicem .Bir psikolog veya kadın doğuma gidip mücadele edicemde bulunduğum yerde Türk doktor yokki sıkıntımı anlatayım .Bu şekilde ya haberim olmadan beni aldatacak .Yada pılımı pırtımı toplayıp giden iki yılıma üzülücem.Fakat gerçekten cinsellik çok önemliymiş evlilikte .Evlenmeden kısa bir süre birliktelik yaşadık o zaman iyidi .Nasıl bu hale geldik .Sanırım tek suçlusu benim yada olamıyoruz .Yurtdışında evlendiğimiz için hiç bir hak talep edemiyorum .Çocukta yok 2 yılım çöp olacak ne yazıkki .Gerçekten boşanırsam artık evlenememde çok zor evlilikte anlaşmazlıklar uyuşamamazlık .Yıkılan hayaller ve bitik bir psikoloji .Bir şeyler deyin lütfen ,gerçekten tıkandım .

Çevrenizde Türk doktor yoksa bile online terapiler var. Araştırıp kafa yapinizin uyduğunu düşündüğünüz bir doktor bulabilirsiniz.

Back
X