• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteksizlik

sandım ki sevgilisiniz çocuk bile yapmışınız.

vallahi biz toplum olarak böyleyiz.

bi kere bence mutlaka spor yapın fitleştikçe kendinizi güzel hissettikçe eşiniz de görsün istersiniz. sonra bikaç renkli güzel çamaşır alın.

vücut bakımınızı ihmal etmeyin. önce kendiniz için bunlar. eşinizi boşverin.

Eşlerimizi boş vermeyelim hayatım, onlar bizim için eşya veya oyuncak değil. Onları anlamaya çalışmak daha doğru olur çünkü eğer kendileri mutlu olmazsa bizi de mutlu edemezler. Narsist düşünmeyelim lütfen. Sonuçta hayatı paylaşmak için imza attığımız insanlar onlar.

Spor ve kişisel bakım konusunda ise, bunları zaten yapmanız gerekiyor kendiniz için.

Evet sanirim böyle gazlara ihtiyacim var benim..ben bir kadinim ve benim hakkim.

Bu ve buna benzer cumlelerle kendimi telkin etmeliyim:)

Bakis acisi olayina da katiliyorum kesinlikle.bunu degistirmem gerekiyor.

Aslinda ben sorunumun cozum yollarinin da az cok farkindayim da uygulamaya gecemiyorum.

Teoride iyiyim de pratikte sinifta kaliyorum hep

Harika işte, böyle şeyler söyle. Geçersin sınıftan merak etme, rahat ol.

Evet sanirim böyle gazlara ihtiyacim var benim..ben bir kadinim ve benim hakkim.

Bu ve buna benzer cumlelerle kendimi telkin etmeliyim:)

Bakis acisi olayina da katiliyorum kesinlikle.bunu degistirmem gerekiyor.

Aslinda ben sorunumun cozum yollarinin da az cok farkindayim da uygulamaya gecemiyorum.

Teoride iyiyim de pratikte sinifta kaliyorum hep
filmler izle, bol cinsellik iceren filmleri izle, benim neyim eksik be diye gaza gelebilirsin :)

Acaba eşinizin yaklaşımından dolayı mı sevemediniz, aşamafınız bu duyguları. Yani onun size karşı davranışları nasıl önce sizi düşünüyormü, yada bastan çıkarmaya çalışıyor mu mesela?

filmler izle, bol cinsellik iceren filmleri izle, benim neyim eksik be diye gaza gelebilirsin :)
:)))
Vakit bulamiyorumkii..hergun is, cocuk...
Ilk evlendigimiz zamanlarda yapiyordum bunu..filmler fln izler gaza gelirdim.
Simdi saldim iyice..

en son adamin sabri kalmadi patladi bana.küstük.cocuk gibi,konusmuyor benle

Simdi saldim iyice..

off cok kötü ya, biz ilk seneler böyleydik ikimizde arkadas gibiydik, sikayet eden bendim ama bu normal degil diye, elimden geleni yaptim. evin disi panteri benim galiba, iyi besleniyorum yediklerim libido yapiyosa bilemem, onsan dedim saglikli beslen diye. cinsellik de sagliktan gelir. heryerden toparla kendini olur olur:anne:

Eşlerimizi boş vermeyelim hayatım, onlar bizim için eşya veya oyuncak değil. Onları anlamaya çalışmak daha doğru olur çünkü eğer kendileri mutlu olmazsa bizi de mutlu edemezler. Narsist düşünmeyelim lütfen. Sonuçta hayatı paylaşmak için imza attığımız insanlar onlar.

Spor ve kişisel bakım konusunda ise, bunları zaten yapmanız gerekiyor kendiniz için.

bu tip konuda eşi boşverip sorunu kendin çözmen lazım önce bence. çünkü biraz eşten bağımsız bir mesele bu. eğer eşin de etkisi varsa bu düşüncede sonra onu da değiştirebilecek güce sahip olmak lazım çünkü.

Anlatmaya çalıştığı meselenin o olduğunu sanmıyorum hayatım. Sonuca odaklanmak, sebepten uzaklaştırır insanı. Dar düşünmeyin lütfen.
Bu konuda en dar düşünecek insan benim konularima bakarsaniz bu konudan neler çektiğimi görürsünüz.
Tabi ki sizin demek istediklerinizi anladım ve harfi harfine katılıyorum.
Ancak bu bahane de çok komik geldi ama eleştirmeden duramadim .

off cok kötü ya, biz ilk seneler böyleydik ikimizde arkadas gibiydik, sikayet eden bendim ama bu normal degil diye, elimden geleni yaptim. evin disi panteri benim galiba, iyi besleniyorum yediklerim libido yapiyosa bilemem, onsan dedim saglikli beslen diye. cinsellik de sagliktan gelir. heryerden toparla kendini olur olur:anne:

Ben yemek yemeyi de sevmem yalniz.
Ihtiyacim oldugu kadar, karnimi doyurup bitiririm.
Acaba bunla da alakali mi... yemek yemeyeyi sevmeyen cinselligi de mi sevmez..
Bir ara bunu da dusunmedim degil:)

Libido icin ozellikle yedigin bisi varsa paylasabilirsin.faydasi olur belki bana da

Ben yemek yemeyi de sevmem yalniz.
Ihtiyacim oldugu kadar, karnimi doyurup bitiririm.
Acaba bunla da alakali mi... yemek yemeyeyi sevmeyen cinselligi de mi sevmez..
Bir ara bunu da dusunmedim degil:)

Libido icin ozellikle yedigin bisi varsa paylasabilirsin.faydasi olur belki bana da
yani bunun icin yaptigin özel hicbirsey yok, ben dogumdan sonra toparladim, dedigin gibi izledim falan kafaya taktim, dedim bu normal degil, evlilik bu segil, cinsellik yüzünden neler oluyor sezar klopatra icin neler yapiyor ferhat daglari deliyor ben neden buna sahip degilim dedim
kendimi gelistirdim, cok cekingendim astim hepsini
saglikli beslendim
mesela yorgunsan zaten canin istemez
spora basladim, inan cok faydasi oluyor
iste gerisi de kendi bedeninde mevcut zaten

Bence utanilcak cekinecek hicbor sey ok esiniz sonucta.Ben ekmek su nasilsa cinsellikte oyle bir ihtiyactir biz icin.Baska sorunlar olabilir ten uyumunu esinle yakalamayamamis olabilirsin.uyumu yakalasydiniz siz isterdiniz surekli

Cevap yazan herkese tesekkurler.

Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.

Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..

Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..

Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.

Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar
Sevişmeyeceksiniz neden evlendiniz?
Çocuk sahibi olmak için, kendi duygularınızı tatmin etmek için, yapmışsınız bu bencillik değil mi?
Haksızlık ediyorsunuz. Tabi ki her zaman hazır bekleyemez kadın, yorgun olur keyifsiz olur, hasta olur bu durumda ısrarcı olunmamalı ama hiç bir engel yokken, sürekli olarak canım istemiyor diyerek geri çevirriseniz işte asıl bencillik orada olur.
Ya kocanızı istemiyorsunuz, ten uyumunuz yok, ya fiziksel yada ruhsal bir sorun var.
Aksi halde bir kadın nasıl olur da sevişmek istemez aklım almıyor, cinsellik sadece erkeğin doyuma ulaştığı bir eylem değild
ir.

Cevap yazan herkese tesekkurler.

Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.

Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..

Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..

Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.

Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar
evlilikte cinsellik önemlidir lafını duymuş muydunuz ? Elbette ki temel taşı değildir ama çok büyük önemi vardır. Ve eşiniz gerçekten istekliyken onu reddettiyseniz şuan istenilmeyen kişi olark sizinle konuşmamasını normal ikarşılıyorum ben

Simdi saldim iyice..

çocuğu uyuttuktan sonra izleyin bence işe yarar:KK31:
bide her gün sabah kalktığımda ben değerliyim diye kendinizi telkin edin

ayıp günah denile denile bu hale döndük bazılarımız

isteksizlik sorunu olan arkadaşlara küçük bir öneri: pilates yapın :kahve:
pilates yaparken pubik kaslarınız fazlasıyla çalışır aynı zamanda kaslarınızı kontrol etmeyi öğrenirsiniz bu da ilişkide daha çok zevk almanızı sağlar.
bi de herkesin bildiği kegel egzersizleri...
her gün yapın, rutin egzersizlerin dışında ilişki öncesi de vajinal kaslarınızı kasıp bırakmak uyarılmanızı sağlayacaktır.
ha bi de çikolat yiyin, ama çok değil :KK66:
hadi benden bu kadar :KK25:

önce doktor. Tüm hormonlara bakılsın.
Hersey normalse , eşinizle konusun , farklı mekan deneyin heyecan katmaya calısın. Eşinizle de konusun.
Bu da olmazsa cinsel terapist o da olmazsa hacı & bacı birbirinize iyi geceler der kardes kardes uyursunuz .
Ahahahaha hacı&bacımı tuttum ben bunu :halay:

Senin konunu okumuştum ama bir şey yazamadım yoğunluktan dolayı.

Ailenizi genişletiyorsunuz ve haliyle şartlarda değişiyor doğal olarak. Burada sorun mevcut duruma adaptasyonla ilgili gibi görünüyor. Erkekler rutin dışına çıkılan konularda gelişime veya değişime çoğu zaman ayak uyduramazlar ve bir akıl hocasına ihtiyaç duyarlar. Anladığım kadarıyla alınganlık yapmış şu aşamada ve kendini kapatmış. Çözüm basit ama emek göstereceksiniz. Üstüne çok fazla gitmeden ama hiç bir şey yapmadan da beklemeyin. Konuşun, sarılın, öpün, ona temas edin. Kendinizi şartlandırmadan, mesela gecelikle falan uğraşmadan ufak tefek frikikler verin. Emin olun bunlar bilinç altına nüfuz edecektir onun. Şuna emin olun, büyük ihtimalle o sizden daha fazla arzu duyuyor olmasına rağmen, onu beklettiğinizden ötürü size çok kızıyor. Hallolur bu mesele, ama o bana gelecek ben ona gideceğim şeklinde değil tabi. O an geldiğinde yatağa bile gidemeyip hemen oracıkta, mesela evin antresinde bile sonuç gelir.

Sizin dinleyip şu opucukleri frikikleri denicem bakalım. Bi de çoğu zaman çok gerginim biraz sert konuşmaya başladım eşimle. Erkeklerin de en nefret ettiği şey gıkı da çıkmıyor ama içten içe doluyodur eminim

Back
X