Günaydın olsun hepinize,
Hayatı dar yaşamaya alışmış, sıkışıp kalmış ve düzgün nefes bile alamıyorlar. Öpüşmenin güzelliğini, ruhsal ve fiziksel açıdan yaşatmış olduğu şehvetle karışık aidiyet duygusunu bilmeden konuşurlar. Üstüne üstlük ayıptır bu belli bir yaştan sonra, tabi bizim oturup örgü örmemiz lazım ama değil mi ? Değil işte. 130.000 boşanma vakası oldu geçen sene bu ülkede ve sürekli yükselmeye devam ediyor rakam. Üstte bir mesajımda da bahsettim, hayat zaten yeterince zor bir çoğumuz için. Üstüne üstlük birde kadın-erkek olarak ilişkilerimizde bunu zorlaştırmamamız gerekiyor. Birbirine destek olmak varken zarar vermeye çalışmanın sağlıklı bireyler için mantıklı yanı yoktur. Ezilmek veya onlara ceza vermek için evlenmedik biz. O yüzden öpüşmek kadar keyif veren ve kolay elde edilebilir güzellikten neden kendimizi uzak tutalım. Bedava ve basit olduğu zaman değersiz mi oluyor sanki. Çatır çatır öpüşürüm eşimle ve kimse de umrumda olmaz. Aksini düşünenler gitsin kendini imha etsin bi yerlerde, çünkü gına geldi artık bu tiplerden.
Sizin konunuzu okumuştum, üzücü bir durumla karşı karşıyasınız maalesef. Belli yaşa ulaşmış ve kendini duygusal açıdan kapatmış bireyleri tedavi etmek genel anlamda daha zordur çünkü vakada hislerde körelmeler başlıyor. Kızmak,sinirlenmek mesela, kötü olduğundan bahsederiz halbuki öyle değildir, olumlu bir işarettir bu. Aksine tepkisiz kalıp umursamama durumları daha vahim sonuçlara yol açar çoğunlukla. Yazılarınızı okuduğumda samimi söylüyorum sizinle tanışmayı ve derdinize ortak olup beraber çözüm yolu bulmayı çok istedim, o derece içim acıdı. Herşeye rağmen yine de karamsar olmayın lütfen, profesyonel destek almak için ikna edin eşinizi. Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz ve ölüm haricinde de çözülemeyecek sorun yoktur benim gözümde. Mutlaka ortak bir noktada buluşursunuz diye düşünüyorum. Bunu yapmalısınız çünkü eşinizle ikinci bahar fırsatını kaçırmamalısınız, yazık olur yoksa hayatınıza.