- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tıpta utanma yoktur olmamalı demek için geldim.Doktora gidemem bunun icin utanirim söyleyemem.
Erkeklere keçi boynuzu mesir macunu yedirenler mevcut mesela. Kadınlara da tesir ediyor mu bunlar bilemiyorumDoğal cozumu yokmu bunun
Bnde bilmiyorim zaten alsamsa ben gidemem esimi gonderirim. Yanliz emziriyorum bebeğim 1.bucuk yasinda bi zarari. Olurmu acaba bunlarınTıpta utanma yoktur olmamalı demek için geldim.
Erkeklere keçi boynuzu mesir macunu yedirenler mevcut mesela. Kadınlara da tesir ediyor mu bunlar bilemiyorum
Yok hap. Kullanmiyorim emzirdigim icinDogum kontrol hapi falan kullanıyor musunuz? Ben bir markasinda kadin oldugumu unutmustum. Kullanıyorsanız sebebi o olabilir.
Esimi seviyorumda unutamadigim şeyler var. Ama bunlar olmadan oncede böyleydim pek alaksi olduguni sanmiyorimEşinizi sevmiyor musunuz, niye istemiyorsunuz?
Hep boyleydim. 3. Yildir evliyim sadece 2 yada 3 kez karsilikli birliktelik oldu geri kalan kismi esimHep mi böyleydiniz
Sorun esimde değil bende :)Doğal çözümünü veriyorum adama şu karışımı yedir sonra kaçamazsın ama ona göre bak:
Yapılışı: Tahta bir kaşıkla macun haline getirin. Güneş görmemesi için bir folyoya sarın. Sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı dolusu tüketin. Çok ileri safhada olmayan sertleşme sorunlarında bu macun tarifi genelde işe yarar.
- 1 kilo saf, iyi kalite bal
- 3 çorba kaşığı arı poleni
- 250 gram toz zencefil
- 100 gram dövülmüş kişniş
- 50 gram dövülmüş kakule
- 150 gram dövülmüş toz kırmızı ginseng
- 100 gram ısırgan tohumu
- 100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçi boynuzu
- 2 gram safran
- 2 çorba kaşığı kırmızı pul biberi öğütüp karıştırın.
İlginç farklı şeyler deneseniiz yatak odasıni renklendjrmek amaçlı yani gecelikler uzun on sevişmeler falan belki size de hoş gelebilirHep boyleydim. 3. Yildir evliyim sadece 2 yada 3 kez karsilikli birliktelik oldu geri kalan kismi esim
Ya gercektwn benim. Icin cok zor buraya bile konu cok zor actim. Hep açacak gibi oluyordum sonra geri siliyodumDaha yaşınız çok ufak. Hormonlara bakılması gerekebilir. Bunuda ancak doktor çözer. Ayrıca bu utanılacak bir şey değil. Çok çekiniyorsanız kadın bir hekimden randevu alın.
Esim naptiysa ise yaramadı sirf erken olmamasi için sprey kullaniyor yine ayniİlginç farklı şeyler deneseniiz yatak odasıni renklendjrmek amaçlı yani gecelikler uzun on sevişmeler falan belki size de hoş gelebilir
Yok kullanın diye demedim zaten. İyice araştırın kullanmadan önce tabii ki de. Süte karışıyor yedikleriniz o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bir arkadaşın da dediği gibi hormon testi yaptırabilirsiniz belki. Yine de doktora gitmekte fayda var çünkü yaşam kalitenizi düşüren bir sorun bu.Bnde bilmiyorim zaten alsamsa ben gidemem esimi gonderirim. Yanliz emziriyorum bebeğim 1.bucuk yasinda bi zarari. Olurmu acaba bunların
Siz yapın birşeyler eşiniz değil ,sprey zaten onunla ilgili. Sık sık sevişin bence zamanla hoşunuza gidecektirEsim naptiysa ise yaramadı sirf erken olmamasi için sprey kullaniyor yine ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?