Isteksizlik

Bir hormonlara bakılması şart bence. Onlarda sorun yoksa muhtemelen sorun psikolojiktir, ya da yaşanılan ilişkiden bir tatmin gerçekleşmediği için olabilir, bir de ilişki sırasında acı çekmekten de olabilir. Ben ilk defa ilişki yaşamaya başladığımda 2-3 yıl falan acıdan başka bişey pek hissetmemiştim mesela.

Çare haydar dümen, kk'ya bekleniyorsunuz dr haydar dümen kk'ya bekleniyorsunuz lütfen acele gelin.

Cinsellik yemek içmek kadar doğal. Bir ihtiyaç. Konu açmak için, dr a gitmek için Neden bu kadar çekiniyorsunuz anlamak mümkün değil.

anlıyorum bacım seni, herkes cinselliğe düşkün olacak diye birşey yok. bende 4 yıldır evliyim + 3 yaşında kızım var ve eşimle özellikle doğumdan sonra aylık ortalamalarla sevişir hale geldik. arada regl öncesi hormonlarım çoşar ondada ay duş al, giyin soyun offf kim uğraşacak der konuyu açmam açtırmam bile...
yani seks güzel şeyde illa olmazsa olmaz birşey de değil tabi eşlerin karşılıklı tatmini, ortak zevkleri,ön sevişme vs de etkili mevzular.
çokta takmayın bence istemiyorsanız sevişmeyin olsun bitsin ..

Ya gercektwn benim. Icin cok zor buraya bile konu cok zor actim. Hep açacak gibi oluyordum sonra geri siliyodum
Hastalığın cinsellikle ilgili olması ayıp bir şey değil. Bu isteksizlikte sizin hormonlarınızla/sağlığınızla ilgili olabilir. Bence kesinlikle gereksiz utanıyorsunuz.

Öyle çareler arayarak yaşanacak bişey degil cinsellik.. Senin bunu yaşamaktan keyif zevk haz alman lazım.. Hayatta her insanın tutkuyla yaptıgı bazı şeyler vardır.. Buna cinsellikte dahildir.. Sizde o tutku yok.. Arzuladıklarınız listesinde cinsellik yok.. Yani tarif verenler olmuşş aa bunu yiyeyim de seksim gelsin gibi bir durum olamaz.. Elbette o karışımlar size enerji verir ama enerjinizi neylee değerlendirmek istediginize bağlıı aslında.. Deli dana gibi koşturmakta isteyebilirsinizz, soguk sulara atlamakta isteyebilirsinizz, hoplayıp zıplayıp dans etmekte isteyebilirsinizz , eşinizin sizi şöyleeee birr kaşımasını da isteyebilirsinizz yada son kısmı hiç istemeyebilirsiniz de ... (kaşımak önemlii ama bak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…