isteme faslı ve kırık kalan kalbim...

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
Pek çok arkadaş açtığım konu başlıklarından artık biliyor konumu. burnumu sürttürmek isteyen bir sevgilim vardı hiç ayrıldık diye bir sözcük kullanmamıştı. ailemdeki sorunlardan dolayı irtibatımı kuzenimle sağladığını düşündüm. kuzenimle oturuyorduk burnun hiç sürtmüşe benzemiyor dedi. şok oldum. yani kuzenim ve sevgilim anlaşmalı olarak kurdukları oyuna devam ediolardı. demek bu.erkek arkadaşım ilgisiz bıraktığım için türlü türlü oyunlar oynadı. sahte fotoğraflar ekledi hepside fotomontaj resimler. fotoğrafçımdan öğrendim. onlar böyle bir oyun oynadılar bende burunlarını sürttürmek için ablamın kayınvalidesi tarafından istemeye gelicek olan bir aile vardı onlar gelicek istemeye o beni sevmiyo filan dedim. kuzenimin eteğindeki taşlar düştü. allah kocanı bildiği gibi yapsın benimle konuşurken ilgisizliğiyle bunaldım fln dedim. bunları ona benim adıma mesaj atabilir misin dedi. çok kötüyüm atamam dedim. atsamyıdım kkzlar. şimdi bu isteme faslı oyun dersem süründürmeye devam edcekler. istemiyorum sürünmeyi herkese nişanlsı dedirtti şimdi neden vazgeçim. akıl verin kızlar....

çok mu umutsuz bir durumdayım kızlar neden kimse yazmıyor.gururumu ayaklar altına almamı istiyor:(( yardım edin...

dallasa dönmüş ortalık.küzeninde ne küzenmiş

hiç sorma nefret eder oldum ondan var ya. sıkıldım bende bu dallas hallerinden. napsam ki kurtulsa kızlar bu durumdan:(( bu iş tatlıya bağlanınca kuzenime çektircem ki çektircem...hayali bir arkadaşından bahsediyodu o kız 2 yıl çekti yani kozlar onun elinde diye sende çek bu kadar burnun sürtsün ki sürtsün. bu durumu tatlıya bağlim kuzenimede hesap sorcamm..

Son düzenleme:
kızlar yazmıyosunuz anladım ki çok umutsuz bir durumdayım bu onların yanına kalmasın istiyorum şimdi yapacağım tekşey huylarından mı gitmek napim çıkmazlarda gibiyim huzuurum yok artık...

Canım en iyisi erkek arkadaşından ayrıl.O kuzen sizin aranızdayken o ilşki yrümez zaten.Pek anlayamadım konuyu ama bence bitir.Hep böylee aa kuznm bana oyun oynuyor erkek arkadaşım oyun oynuyor vs. bunu düşünerek hayat geçmez.Btir en iyisi hayatına bak.:34:

:-D merak ettim diğer konularınada baktım.25 ve 31 yaşında iki insan olarak bence bir birinizin burnunu bırakıp kalbiyle ilgilenin.ama yinede bu intikam olayında sana yardım etmek istiyorum.bende de böyle dallasa dönmüş durumlar var.ondan anlıyorum .aynı mı değil ama gerginliğini anlıyorum.o kadar belli oluyor ki sevdiğin.bilmiyorum erkek arkadaşında bir acaip.ama sanki seviyor gibi.kuzenini anlamış değilim.bende kuzenime ders vermek istiyordum.bu yüzden konunu iyice merak ettim.okudum okurken kafam karıştı.bu arada bende üzüldüğümde anlatamıyorum.benden bir tane daha varmış.kuzeni ile sorunlarında var hemde.beniimkide sevgilerimde mutlaka kusur bulur,küçük görür.

gerçekten dallasa dönmüş ortalık.

seven sevdiğinin bir damla gözyaşına kıyamaz ama şöylede bir durum var: insan secdiğine kırır.

:47::47::47::47::47::47::47::47::47: YAŞASIN İNTİKAM :47::47::47::47::47::47::47::47:

sonunda sıyırdım bende:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ben konuyu anlamadım anlasam yazıcam :/

Bende konuyu anlayamadım ki yorum yapayım :26::26::26::26:

Valla tatlim bende hic birsey anlamadim..
kızlar sevgilimle ilişkimiz vardı düzgün gidiodu herşey ben öyle anlamıştım yada ben onu hep ilgisiz bırakmışım vs antalyaya yanına gittim ve döndüm ailem bilmiodu bunları kafasına taktı ailemden nefret etti hep ailemden ailem oldu. ben safmışım ailemi tercih etmişim ailesini tercih eden kimse olmazmış onun yanında kalmalıymışım. canlı kanlı sevgilisi yada nişanlısı benmişim.. başka kimse olamazmış ona yeterince ilgi göstermedim diye facebooka kuzeniyle sahte resimler koydu sırf ilgimi çeksin yalvarayım diye yalvarttıda ve tüm bunların üstüne çekip gitmemi ve yapacağı evlilik teklifini sürpriz olarak ben çekip gidince yapmayı istedi. birara tamam dedi kuzenim bundan sonrasına sen karışma dedi ayağını uzat dedi bende kaybettim sandım bi mesaj daha yazdım sinirlenmiş oyununa devam etmek istemiş.bende dayanacak güç kalmadı. şimdi son sözü ben söylemek istiyorum tüm mesele bu kuzenimde arada bu işi yapcam diye onada söz vermiş emanet ettirmiş diye salak kuzenimde herşeyimi olduğu gibi avucuna dökmüş ki bu böyle azmış. ben şimdi onların burnunu sürttürmek istiyorum. oyunumda şu kızlar ablam yeni evli kayınvalidesi fotoğraf götürmüş bir aileye beni çok seviyor çünkü bende kuzenime 10 gün öncesinden söylemiştim şimdi onun üstüne oynadım. beni kaybetme korkusu yokmuş hiç ben ne yaparsam kabullenir demiş. çok koştum peşinden onun için iyi bir ayrılık hazırlicam. neyse kaldığım yerden devam ediyim kuzenime telefonda ağlayarak anlattım nasıl evlenirim başkasıyla filan diye neyse o gün kuzenim şok oldu küfür attı senin kocanın bilmem neyi filan yani oyunları düştü. ve öğlen iki defa aradı inanamadı şokta kızda bende oyuna devam ettim ve bu aralarda kötü kötü mesajlar yazıodum hep ki inandırıcı olsun. şimdi kızlar o bana sinana hemen döncem dedi kontörüm yok dedi yalan söylüyor bu kadar arkamdan is çevirdiler sanki ödemelli atsa sinan dönmicek. bu kısım yalan demi? ağzımı da arıyolar yalan mı doğru mu diye?? kuzenime bu olay için çok giderdim ama gitmiyorum ki ciddiyetini anlasınlar.... benden haber alamıcak ya işte o zaman ölecek. bir mesaj atmıştım kuzenime al işte sana tanımak diye :1: canımı ikiside çok yaktı şimdi kızlar kuzenim en son lafı gelsin artık sürprizi yapsın oldu. ama artık inancımı yitirdim gibi. sinana benmi bu evlilik haberini vereyim ve bitiş mesajım olsun yoksa kuzenimin yeterlimi onlarmı birbirini yesinler?sinan ile intikamım o yüzüğü taktıktan sonra başlıcak kızlar.
Canım en iyisi erkek arkadaşından ayrıl.O kuzen sizin aranızdayken o ilşki yrümez zaten.Pek anlayamadım konuyu ama bence bitir.Hep böylee aa kuznm bana oyun oynuyor erkek arkadaşım oyun oynuyor vs. bunu düşünerek hayat geçmez.Btir en iyisi hayatına bak.:34:

:-D merak ettim diğer konularınada baktım.25 ve 31 yaşında iki insan olarak bence bir birinizin burnunu bırakıp kalbiyle ilgilenin.ama yinede bu intikam olayında sana yardım etmek istiyorum.bende de böyle dallasa dönmüş durumlar var.ondan anlıyorum .aynı mı değil ama gerginliğini anlıyorum.o kadar belli oluyor ki sevdiğin.bilmiyorum erkek arkadaşında bir acaip.ama sanki seviyor gibi.kuzenini anlamış değilim.bende kuzenime ders vermek istiyordum.bu yüzden konunu iyice merak ettim.okudum okurken kafam karıştı.bu arada bende üzüldüğümde anlatamıyorum.benden bir tane daha varmış.kuzeni ile sorunlarında var hemde.beniimkide sevgilerimde mutlaka kusur bulur,küçük görür.

gerçekten dallasa dönmüş ortalık.

seven sevdiğinin bir damla gözyaşına kıyamaz ama şöylede bir durum var: insan secdiğine kırır.

:47::47::47::47::47::47::47::47::47: YAŞASIN İNTİKAM :47::47::47::47::47::47::47::47:

sonunda sıyırdım bende:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kuzenini aradan çıkar.kuzeninin ondan getirdiği haberleri dinleme bile ki o da sana ondan haber getirmeyi kessin zamanla.elinde koz kalmasın

bence durumun umutsuzluğundan değil Türkçe'nin vahimliğinden yazmıyor (daha doğrusu yazamıyor) millet.

kuzenini aradan çıkar.kuzeninin ondan getirdiği haberleri dinleme bile ki o da sana ondan haber getirmeyi kessin zamanla.elinde koz kalmasın

o zaman bu evlilik oyunu üzerinden mesaj atmalıyım kendim öyle diyince çıkmaz ki canım. emanet bırakmış beni ona. ben sinana şu mesajı yazcam ve bırakıcam artık..

senin ilgisizliğinden mutsuz oldum hep ben olmak istedim ama olamadım başka kadınlar gördüm. sen onlarla mutlusun. benide başkasına veriyorlar. oysa ben senin ilgisizliğinden kıskanmanı herşeyimle umrunda olmak istemiştim. ama olmadı beceremedim. şimdi umarım mutlusundur. beni başkasına verecekler. okumamı istemedin ben kararsız olmadım. seni başkalarıyla görmemek tabiki en büyük isteğimdi.

nasıl olmuş? yani sinan kurtarıcı prens olmak istiyor. ben terk ediyim kendi gelsin ben gitmedim hep yanındayım şekli cizecek ya. ona o fırsatı verelim....napalım ne yazalım....

konuyu açmışsın bişey anlamadım. sonra bir msjda tekrar açıklama yapmaya çalışmışsın ama ben yine hiçbişey anlamadım canım kusura bakma :s :) biraz daha düzgün, noktasını virgülünü koyarak yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz :)

Back
X