Pek çok arkadaş açtığım konu başlıklarından artık biliyor konumu. burnumu sürttürmek isteyen bir sevgilim vardı hiç ayrıldık diye bir sözcük kullanmamıştı. ailemdeki sorunlardan dolayı irtibatımı kuzenimle sağladığını düşündüm. kuzenimle oturuyorduk burnun hiç sürtmüşe benzemiyor dedi. şok oldum. yani kuzenim ve sevgilim anlaşmalı olarak kurdukları oyuna devam ediolardı. demek bu.erkek arkadaşım ilgisiz bıraktığım için türlü türlü oyunlar oynadı. sahte fotoğraflar ekledi hepside fotomontaj resimler. fotoğrafçımdan öğrendim. onlar böyle bir oyun oynadılar bende burunlarını sürttürmek için ablamın kayınvalidesi tarafından istemeye gelicek olan bir aile vardı onlar gelicek istemeye o beni sevmiyo filan dedim. kuzenimin eteğindeki taşlar düştü. allah kocanı bildiği gibi yapsın benimle konuşurken ilgisizliğiyle bunaldım fln dedim. bunları ona benim adıma mesaj atabilir misin dedi. çok kötüyüm atamam dedim. atsamyıdım kkzlar. şimdi bu isteme faslı oyun dersem süründürmeye devam edcekler. istemiyorum sürünmeyi herkese nişanlsı dedirtti şimdi neden vazgeçim. akıl verin kızlar....