İsteme-Nişan Bir Arada Elbise Sorunsalı

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.877
248
Arkadaşlar bayramda isteme-nişan bir arada nişanım olacak. Evde olacağı için abiye bir elbisenin uygun olmayacağını düşünüyorum. Bir kaç seçeneğim var sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Farklı önerilere de açığım. Açık renk bir elbise giymeyi düşünüyorum.

Düzenleme yapmama site izin vermedi aşağıya resimlerini koydum kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713004&p=35009441&posted=1#post35009441

Evde bu elbise giyilir diyorsanız bunu diktirebilirim hayalimdeki elbise buydu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713004&page=5&p=35011680&posted=1#post35011680

1)

2)

3)

4)

Sizce hangisi uygun olur? Yukarıda da belirttiğim gibi farklı önerilere açığım

Son düzenleme:
hepsi birbirine benziyor ve aynı renk kendiniz mi dikeceksiniz? daha renkli bir şeyler olsa daha güzel olur sanki

ben onları elbiseden çok geceliğe benzettim kusura bakma büyümüyor resimler
daha güzel elbiseler seçebilirsin illa açık renge ne gerek var zaten düğün beyaz olacak eğer zayıfsan saten uzun bir elbise giyebilirsin fuşya renklerinde

eğer nişanda fotoğraf albümü yaptıracaksan abiyede olabilir. benim nişanım evdeydi ve abiye giydim.. başka arkadaşlarımda evde yaptılar onlarda abiye giydiler... abiye dediysem kabarık gelinlik gibi abiye değil..

birde arkadaşlara katılıyorum renk olarak beyaz yada pudra düşünme, gelinliğinde o tonlarda olacak zaten...

Fotoğrafları düzeltmeye çalışacağım resimler küçük olduğu için size gecelik gibi gözükmüş olabilir ama öyle değil deniyorum düzelteceğim inşallah

Bence 1. model çok tatlııı

bence evdede olsa abiye tercih etmelisin sonuçta aile arasındada olsa nişan fotoğrafın olucak
elbiseler güzel çirkin değil ben 1. ciyi beğendim
ama nişan kıyafeti olarak olmaz

sondan 2.ve 4.resim en uygunu o güne uyan kahve servisinde rahat edersin :)

Aslında daha iddialı bir şey giymek isterdim ama evde olunca bu tarz elbiselere bakmak durumunda kalıyorum. İlk elbise nasıl çok mu çocuksu ben onu çok sevdim kurdelesini arkasındaki gibi yaptırsam olmaz mı ki :26:

Aslında daha iddialı bir şey giymek isterdim ama evde olunca bu tarz elbiselere bakmak durumunda kalıyorum. İlk elbise nasıl çok mu çocuksu ben onu çok sevdim kurdelesini arkasındaki gibi yaptırsam olmaz mı ki :26:

Ben 1.yi cocuksu buldum, mezuniyet elbisesi tarzinda..

Evde olunca uzun abiyeleri bende sevmiyorum ama renk konusunda arkadaslara su sekilde katiliyorum. Nikah ve dugunun ayri olacaksa, bu sectiklerinden cok guzel nikah elbisesi olur. Soz icinde cok guzeller. Ama dedigim gibi 3 ayri ozel gununde de beyaz ve tonlari giydigine pisman olabilirsin..

bence evdede olsa abiye tercih etmelisin sonuçta aile arasındada olsa nişan fotoğrafın olucak
elbiseler güzel çirkin değil ben 1. ciyi beğendim
ama nişan kıyafeti olarak olmaz

Ama kahve taşıyacağım bir de evde zaten abiye elbise olur mu ki? Öneriniz varsa resim ekleyebilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…