- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben 1.yi cocuksu buldum, mezuniyet elbisesi tarzinda..
Evde olunca uzun abiyeleri bende sevmiyorum ama renk konusunda arkadaslara su sekilde katiliyorum. Nikah ve dugunun ayri olacaksa, bu sectiklerinden cok guzel nikah elbisesi olur. Soz icinde cok guzeller. Ama dedigim gibi 3 ayri ozel gununde de beyaz ve tonlari giydigine pisman olabilirsin..
Aslında daha iddialı bir şey giymek isterdim ama evde olunca bu tarz elbiselere bakmak durumunda kalıyorum. İlk elbise nasıl çok mu çocuksu ben onu çok sevdim kurdelesini arkasındaki gibi yaptırsam olmaz mı ki :26:
Ama kahve taşıyacağım bir de evde zaten abiye elbise olur mu ki? Öneriniz varsa resim ekleyebilir misiniz rica etsem
Elbiseler resimlerde cok kücük oldugu icin pek belli olmuyor.
Ben mi beceremedim bilmiyorum ama fotoğraflar da büyümüyor bu arada. İncelenmesi oldukça zor yani elbiselerin
Elbiseler evet şık ama bence nişan gibi özel bir gün için çok sade. Bence abiye bir elbise giymelisiniz. Kahve servisi falan denmiş, o halde kahve servisi sırasında böyle bir elbise, sonrasında bir abiye giyebilirsiniz. Ayrıca ileride nişan resimlerinize baktığınızda üzülürsünüz. Abiyeden kasıt sanırım kabarık prenses modeller değil, şifon kumaşlardan yapılmış, uçuş uçuş sade ve şık elbiseler.
Ayrıca renk seçimi de kötü bence. O gün sizin gününüz bence çok daha farklı yaz renklerini tercih etmelisiniz.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Ama böyle söyleyince gözümde bir şey canlanmıyor. Resimlerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Ama böyle söyleyince gözümde bir şey canlanmıyor. Resimlerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Siyah renk olması düşündürdü sadece bir de yoğunluğa denk geldi yazamadım :)ben sana gönderdim bir model 3. sayfada tarzına uymadı sanırım illa birebir olması şart değil ama kendi nişanın biraz cafcaF ŞART
Sonucta bu mevzu nisan yerine gececek. Senin boyle mezuniyet havasi elbiseler giyip sonradan resimlere bakip uzulmene gerek yok. Evde de olsa abiye giyilir. Hem studyoda ya da dis mekanda foto cektirirsiniz hatira olur.
Aslında ben de elbisem güzel olsun istiyorum evde olacak olması elimi kolumu bağlıyorResim paylaşırsanız ben de fikir sahibi olurum :)
Gönderdiğiniz elbiseler çok güzel evet ama evde olacak bir nişan için çok iddialı değil mi sizce? bir de kahve taşıyacağım ayaklarıma dolanmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?