İsteme-Nişan Bir Arada Elbise Sorunsalı

Nikahım ve düğünüm ayrı olacak maalesef tayin durumları yüzünden erken nikah yapacağız. İsteme olacak sonrasında hemen nişan yüzükleri takılacak söz olmuyor bu durumda sanırım. Şartlar böyle el verdiği için bir arada yapmak durumunda kalıyoruz. Açık renk giymek istiyorum sanırım başka öneriniz olursa resim eklerseniz çok sevinirim

Aslında daha iddialı bir şey giymek isterdim ama evde olunca bu tarz elbiselere bakmak durumunda kalıyorum. İlk elbise nasıl çok mu çocuksu ben onu çok sevdim kurdelesini arkasındaki gibi yaptırsam olmaz mı ki :26:

ilk modelde çok güzel ama biraz sade ve şık olman gerekir diye düşünüyorum biraz çocuksu olur ama arkaya alıpta bi denemen lazım fena bi model değil ama bole taşlı bişiler giysen de güsel olur

Ama kahve taşıyacağım bir de evde zaten abiye elbise olur mu ki? Öneriniz varsa resim ekleyebilir misiniz rica etsem

fotoğraf ekleyemeye çalışıyım ama tarif ediyim
uçuş uçuş olmasın
kuyruklu saplı olmasın
rahat hareket edebilceğin bir model olmalı tabiki seninde dediğin gibi kahve filan taşıyacaksın
bu nedenle
uzun tercih etme
ama biraz da ağır dursun
kumaşı abiyeye uygun olmalı
diz üstü pullu payetli bir model tercih edebilrsin
hemö hafif kalmaz nişan kıyafeti için hemde rahat edebilrsin

model olarak bence kesinlikle 1.

2,3 ve 4 ile toplantıya girecekmiş gibi fazla resmi geldi bana.

renk olarak daha canlı bişiler düşünebilirsin aslında. ne bilim işte nar çiçeği, gül kurusu, mor bla bla. cıvıl cıvıl ol o gün

Elbiseler evet şık ama bence nişan gibi özel bir gün için çok sade. Bence abiye bir elbise giymelisiniz. Kahve servisi falan denmiş, o halde kahve servisi sırasında böyle bir elbise, sonrasında bir abiye giyebilirsiniz. Ayrıca ileride nişan resimlerinize baktığınızda üzülürsünüz. Abiyeden kasıt sanırım kabarık prenses modeller değil, şifon kumaşlardan yapılmış, uçuş uçuş sade ve şık elbiseler.

Ayrıca renk seçimi de kötü bence. O gün sizin gününüz bence çok daha farklı yaz renklerini tercih etmelisiniz.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Ama böyle söyleyince gözümde bir şey canlanmıyor. Resimlerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sonucta bu mevzu nisan yerine gececek. Senin boyle mezuniyet havasi elbiseler giyip sonradan resimlere bakip uzulmene gerek yok. Evde de olsa abiye giyilir. Hem studyoda ya da dis mekanda foto cektirirsiniz hatira olur.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Ama böyle söyleyince gözümde bir şey canlanmıyor. Resimlerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ben sana gönderdim bir model 3. sayfada tarzına uymadı sanırım illa birebir olması şart değil ama kendi nişanın biraz cafcaF ŞART

ben sana gönderdim bir model 3. sayfada tarzına uymadı sanırım illa birebir olması şart değil ama kendi nişanın biraz cafcaF ŞART
Siyah renk olması düşündürdü sadece bir de yoğunluğa denk geldi yazamadım :)

Sonucta bu mevzu nisan yerine gececek. Senin boyle mezuniyet havasi elbiseler giyip sonradan resimlere bakip uzulmene gerek yok. Evde de olsa abiye giyilir. Hem studyoda ya da dis mekanda foto cektirirsiniz hatira olur.

Aslında ben de elbisem güzel olsun istiyorum evde olacak olması elimi kolumu bağlıyor Resim paylaşırsanız ben de fikir sahibi olurum :)

Gönderdiğiniz elbiseler çok güzel evet ama evde olacak bir nişan için çok iddialı değil mi sizce? bir de kahve taşıyacağım ayaklarıma dolanmasın sonra

Bakın evde olacak diye kendinizi neden bu kadar basite indirgiyorsunuz ki, o gün sizin gününüz ayrıcalıkla olmanız gayet normal. Ancak gösterdiğiniz bu elbiseler ile ayrıcalıklı olma şansınız yok maalesef. Açıkçası ben bu tarz elbiseleri, yakın bir arkadaşımın nişan daveti yada düğünü yada kokteyl tarzı bir yere giderken giyerim. Benimde nişanım evde oldu, ancak biz sözü ayrı yaptığımız için nişanda kahve servisi sıkıntısı olmadı.

Dediğim gibi karşılama ve kahve servisi sırasında bu sizin beğendiğiniz tarz elbiselerden giyip yüzükler takılacağı zaman abiye bir elbise giyebilirsiniz. Hiçta öyle abes karşılanmaz.

Bakın bu da benim nişan elbisemdi. Ben renk olarak moru tercih etmiştim. Nişan için fotoğraf çekimlerimizde gayet güzel olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…