Kız İsteme isteme nişan bir olacak acil yardim lutfen

esmainan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
10
2
1
36
Lütfen yardimci olurmusunuz cumartesi isteme nisan olacak hangi elbiseyi giysem cicekliyi aldim ama kararsizim erkek tarafi kapali ve 3 elti var herseyi inceleyip dedikodu yapar çok zor bi gun olcak benim icin Kürtler bide o gün için ne ikram etsemm.

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-09-20-06.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 299
mavi olan daha uygun bence.kulaklarınızı tıkayın sonuçta eşiniz sizi böyle biliyor ve tanıyor .mutluluklar ve bol şans :)

bence de mavi olan uygun canım.Sen merak etme bi kusur bulmak istedikten sonra her durumda bulurlar.Sen rahat ol bence yeter

Mavi olan daha uygun hayırlı olsun Menü olarak ben yaptıklarımı paylaşayım artı bir fikir olur belki tariflerde mevcut

İsteme akşamı
Patatesli çıtır börek
Yalancı su böreği
Renkli patates topları
Arap kurabiye
Kedi dili ile tiramisu

Nişan akşamı
Zeytinyağlı yaprak sarması
Ispanaklı gül böreği
Pizza poğaça
Tuzlu kurabiye
Çilekli hindistancevizli toplar
Çikolatalı truff
Krep kanepeler
Cevizli baklava
Çikolata sosuna batırılmış marsmallowlar

Canim bencede mavi elbise daha hoş duruyor ama sen hangisini daha cok begendiysen onu giy tabi veee kimsenin dedigini duyma iyi eleştirileri degerlendir tesekkur et ama igneleyicilere aldırış etme bende de 5 elti var su ana kadar bana karşı ne direkt ne de arkamdan bisey dediklerini duymadim ama illaki az çok denir. Boyle ortamlarda laf soz cok olur. Benim ilk tanışmaya geldiklerinde menum şöyleydi: kuskus salatasi, peynirli gül boregi, kiymali karniyarik boregi, tirtil kurabiye ve islak kek nisanlimda kuru pasta getirmisti. Soz gunu ise: mahlepli kurabiye, yaprak sarma, limonlu kek, sekerpare, dereotlu pogaca yapmistik.

arkadasım cok gecmi kaldım bilmyorum bu senin gunun kim ne derse desin. asırıya kacmadan sen nasıl isitiyorsan ol eolsun. conusta bir laf vardir adami koynuna alacak sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…