Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz neden durup durup saldırıya atağa geçiyordunuz hayırdır yolda görsem tanımam sizi burdan neyin kinini güttün ?
Baska konulara yorum yapın artık benden size ekmek çıkmaz
biraz farkli olunca boyle oluyor demek oysa hayatin dinamiginde benim gibi farkli kisilere ve bizlere ait dusuncelere de ihtiyac var bu arada olmayan kuzenine selam soyle
biraz farkli olunca boyle oluyor demek oysa hayatin dinamiginde benim gibi farkli kisilere ve bizlere ait dusuncelere de ihtiyac var bu arada olmayan kuzenine selam soyle
İnanmıyorsan neden yorum yapıyorsun ki neden kimden neyi saklıcam farklı yorum yapabilirsin ama sen olayı anlayamadın sanırım saygı sınırını aşma diyorum ben
AŞ'ma yani
Çok ilginçsin cidden şurdan bana bilendin :)))
İnanmıyorsan neden yorum yapıyorsun ki neden kimden neyi saklıcam farklı yorum yapabilirsin ama sen olayı anlayamadın sanırım saygı sınırını aşma diyorum ben
AŞ'ma yani
Çok ilginçsin cidden şurdan bana bilendin :)))
yok gizzz niye bileneyim cok hastayim gercekten yataktan cikamiyorum elimde telefon yaziyorum iste neyse sende kuzenini oyle bir savunuyorsun ki her soylenene kiziyorsun ama ben dusuncemi soyluyorum yalan yazamam ki
yok gizzz niye bileneyim cok hastayim gercekten yataktan cikamiyorum elimde telefon yaziyorum iste neyse sende kuzenini oyle bir savunuyorsun ki her soylenene kiziyorsun ama ben dusuncemi soyluyorum yalan yazamam ki