• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteme tanışma sonrası süreç

ben hiç bir problem göremedim ortada. karşıda konuşkan ve içten bir kadın var. ama adı kayınvalide olunca işte, ah biz kızlar :))) belki yemege gidilince konuşulacaktı neden böyle oldu, bir daha ne zaman gelelim vs şeklinde. Yiyemediğim pastalardan keşke yanıma alsaydım, belki gerçekten çok beğenmiş olduğunu ifade etmeye çalıştı "o kadar güzeldi ki keşke eve de götürebilseydim" gibisinden :) Kızımız çok ciddiydi lafında da bi problem göremedim ben kadın takılıyor işte
Sadece daha verilme olmadı ya halam ve kuzenıme gizli gelin babadan demesi

Ben daha onceki konuya gore yorum yapayim kuzenin bu sevdadan vazgecsin.Bu arada baba ne diyor ilk defa mi tanisti baba.

Sorun yok ki,aileler farklı olabilir sonuçta,rahat olabilirler,herşeyi büyütmeyin bence.
Kadının aklı pastada kalmış söylemiş,bana sevimli bile geldi :)
İlk istemede beni de vermemişlerdi biz görüşmüştük :)
Sevenleri ayırmayın ya bu ne ,o onu dedi bu bunu dedi :)
Şimdiden mutluluklar dilerim :)

Ben daha onceki konuya gore yorum yapayim kuzenin bu sevdadan vazgecsin.Bu arada baba ne diyor ilk defa mi tanisti baba.
Tşk ederim yorumunuz icin :)
Evet ilk kez isteme oldu aileyi çocuğu ilk kez gördü

mrb
Kuzenimden bahsetmiştim bi önceki konuda ve objektif yorumlara ihtiyacımız var şimdiden tşk ederiz
Evli olmadığım ıcın ben cevap veremedim burda aldık soluğu :)

İsteme oldu kuzenım verilmedi içimize sinmeyen durumlar oldu düşünelim dendi ... bizim aile büyüklerinde bize göre degıller diye örf adet görgü gibi açayım düşündüğümüz tarafları var ...

Oturma , konuşma , yeme içme her konuda ..

Gelelim telefon konuşmasına
İstemeden sonra babanız ne dedi bir daha ne zaman gelelim yerineeee

Erkek ailesi kız tarafını arayıp yemeğe çağırıyor kuzu çevirelim ... eğer babanız izin vermezse kızınızla gizli gelin diyor , burada gizli gelinecek ne var .. kuzenimle cocuk anlaşıyor zaten kv nin kuzenimin annesi (halama) dediği şey
İsteme günü çok ciddiydi kızınız :) ne yapacaktı o gün elbette ciddi olacak çok güzeldi çok becerikli idi ama çok ciddiydi vurgusu

Diger sohbet bu ; İkram yapılıyor isteme günü kv diyor ki tşk ederiz aklım kaldı o pastalarda yiyemedim keşke yanıma alsaydım ..

Kv kızın yanına geliyor mutfağa daha sonra kızım bak babanın yüzü güldü verecek bak demesi ve kuzenım tepkisiz kalakalmıştı o günde

Halama biz sizin icin cok iyi aile Güleryüz'lü tam görüşülecek aile diyoruz siz bizim hakkımızda ne dediniz o gün demesi :)

Biz mi abartıyoruz suan yoksa karşı taraf hiç yol yordam bilmiyor mu

Yapılan telefon konuşmasına takıldık ...

Genel sorun bu :
Yani tanışmadan sonraki telefon gorusmesi babanızdan gizli gelin demesi halam ve kuzenime

Düşünceniz nedir , ne zaman gelelim bi daha yerine gizli gelin nedir

Bizim hakkımızda ne konuştunuz demesi
yiyemediğim pastalarda ki lokma saymak degıl bu Keske yanıma alsaydım demesi
Kızımız o gün çok ciddiydi ama demesi
Ciddi bir iş degıl mi zaten tanışmada ne yapacaktı ki ?
o aile size fazla bu kadar samimi ve icten birilerine yazik olur bu kadar kendini begenmislik niye anlamiyorum

o aile size fazla bu kadar samimi ve icten birilerine yazik olur bu kadar kendini begenmislik niye anlamiyorum
Bunu neye göre anladın
Saygı sınırını zorlamadan yorum yap veya yapma

Bunu neye göre anladın
Saygı sınırını zorlamadan yorum yap veya yapma
yazdiklarinizdan tabiki de tatlim olmaz bu is o aile daha rahat komplekssiz bir aileye akraba olmali okyz altinda buzagi arayanlarla degil simdiden bin turlu dedikodu yapilmis oysa bir yuva kurmaya calisiyor iseniz iyi niyetli olunmali ben cok gordum gecirdim bu isler boyle olmaz cocugu da cok sevdiginizi sanmiyorum kuzeninizin

yazdiklarinizdan tabiki de tatlim olmaz bu is o aile daha rahat komplekssiz bir aileye akraba olmali okyz altinda buzagi arayanlarla degil simdiden bin turlu dedikodu yapilmis oysa bir yuva kurmaya calisiyor iseniz iyi niyetli olunmali ben cok gordum gecirdim bu isler boyle olmaz cocugu da cok sevdiginizi sanmiyorum kuzeninizin
Şimdi kimse boşanmak icin evlenmiyor o yüzden degerlendiricez elbette bu dedikodu demek degıl .. Bazen aileler olaya oyle çok giriyor ki arapsaçı oluyor aileler yüzünden .. sadece onlar evlenmeyecek aileler de olaya müdahil olacak Çünkü

Şimdi kimse boşanmak icin evlenmiyor o yüzden degerlendiricez elbette bu dedikodu demek degıl .. Bazen aileler olaya oyle çok giriyor ki arapsaçı oluyor aileler yüzünden .. sadece onlar evlenmeyecek aileler de olaya müdahil olacak Çünkü
cok olumsuz bakiliyor belki boylesi daha iyidir ama bu kadar olumsuz dusunmek daha basindan iyi degil mutsuz olur herkes neyse kimse dort dortluk degil ne kotuler var dugun dernek diye gelip biz sunu bunu ayarlayacaktik birbirinizi buldunuz gecinin artik yok biz oglan veriyoruz demeler mi pis pis tepeden bakmalar mi kotuler farkli oluyor yani tamam farklilar ama kotuler mi onu sormak lazim

ben sana şunu diyeyim ablam öyle biriyle nişanlandı.
hiç bir şeyimiz uymuyor, yol yordam da bilmiyorlar. her oturduğumuzda tüylerim diken diken oluyor.
onlara göre şaka olan bir şey bize göre çok laubali geliyor...
oturuş kalkış konuşma bunlar önemli.
o çocuğu da annesi doğurdu büyüttü nihayetinde...

hiç bir zaman birebir uygun insanlarla karşılaşamayız.

herkesin hatta hepimizin olumsuz yada birbirinden farklı yönleri vardır.

ancak karşıda görülen olumsuzlukları kuzeniniz kaldırabilecek mi?

önemli olan kısım bu. benim yada senin rahatsızlığın değil birebir kuzeninin vereceği karardır.

Hic birsey anlasilmiyor yazdiklarinizdan.Genede yorumlayayim aile de cok onemli uyusmuyorsaniz kiza soyleyin en son soz onundur.

Anladıysam Arap olayım..:bicak:
soyle anlatayim erkek tarafi kizi istiyor yani begenmisler tamam diyorlar tek kusurlari var biraz rahat insanlar koylu gibi kiz diyor tamam bu is sonra geliyor bir rahatlama ayy ben ne yapiyorum ben kraliyet ailesine layiktim hani erkek tarafinin nazlanmasina alistirmis yaa bunyeyi kiz sasiriyor bu duruma var diyor bir bit yenigi

soyle anlatayim erkek tarafi kizi istiyor yani begenmisler tamam diyorlar tek kusurlari var biraz rahat insanlar koylu gibi kiz diyor tamam bu is sonra geliyor bir rahatlama ayy ben ne yapiyorum ben kraliyet ailesine layiktim hani erkek tarafinin nazlanmasina alistirmis yaa bunyeyi kiz sasiriyor bu duruma var diyor bir bit yenigi
Sizi uyardım dmi saygı sınırını aşmayın diye

ben sana şunu diyeyim ablam öyle biriyle nişanlandı.
hiç bir şeyimiz uymuyor, yol yordam da bilmiyorlar. her oturduğumuzda tüylerim diken diken oluyor.
onlara göre şaka olan bir şey bize göre çok laubali geliyor...
oturuş kalkış konuşma bunlar önemli.
o çocuğu da annesi doğurdu büyüttü nihayetinde...

hiç bir zaman birebir uygun insanlarla karşılaşamayız.

herkesin hatta hepimizin olumsuz yada birbirinden farklı yönleri vardır.

ancak karşıda görülen olumsuzlukları kuzeniniz kaldırabilecek mi?

önemli olan kısım bu. benim yada senin rahatsızlığın değil birebir kuzeninin vereceği karardır.
Tşk ederim

Siz neden durup durup saldırıya atağa geçiyordunuz hayırdır yolda görsem tanımam sizi burdan neyin kinini güttün ?
Baska konulara yorum yapın artık benden size ekmek çıkmaz

Back
X