mrb
Kuzenimden bahsetmiştim bi önceki konuda ve objektif yorumlara ihtiyacımız var şimdiden tşk ederiz
Evli olmadığım ıcın ben cevap veremedim burda aldık soluğu :)
İsteme oldu kuzenım verilmedi içimize sinmeyen durumlar oldu düşünelim dendi ... bizim aile büyüklerinde bize göre degıller diye örf adet görgü gibi açayım düşündüğümüz tarafları var ...
Oturma , konuşma , yeme içme her konuda ..
Gelelim telefon konuşmasına
İstemeden sonra babanız ne dedi bir daha ne zaman gelelim yerineeee
Erkek ailesi kız tarafını arayıp yemeğe çağırıyor kuzu çevirelim ... eğer babanız izin vermezse kızınızla gizli gelin diyor , burada gizli gelinecek ne var .. kuzenimle cocuk anlaşıyor zaten kv nin kuzenimin annesi (halama) dediği şey
İsteme günü çok ciddiydi kızınız :) ne yapacaktı o gün elbette ciddi olacak çok güzeldi çok becerikli idi ama çok ciddiydi vurgusu
Diger sohbet bu ; İkram yapılıyor isteme günü kv diyor ki tşk ederiz aklım kaldı o pastalarda yiyemedim keşke yanıma alsaydım ..
Kv kızın yanına geliyor mutfağa daha sonra kızım bak babanın yüzü güldü verecek bak demesi ve kuzenım tepkisiz kalakalmıştı o günde
Halama biz sizin icin cok iyi aile Güleryüz'lü tam görüşülecek aile diyoruz siz bizim hakkımızda ne dediniz o gün demesi :)
Biz mi abartıyoruz suan yoksa karşı taraf hiç yol yordam bilmiyor mu
Yapılan telefon konuşmasına takıldık ...
Genel sorun bu :
Yani tanışmadan sonraki telefon gorusmesi babanızdan gizli gelin demesi halam ve kuzenime
Düşünceniz nedir , ne zaman gelelim bi daha yerine gizli gelin nedir
Bizim hakkımızda ne konuştunuz demesi
yiyemediğim pastalarda ki lokma saymak degıl bu Keske yanıma alsaydım demesi
Kızımız o gün çok ciddiydi ama demesi
Ciddi bir iş degıl mi zaten tanışmada ne yapacaktı ki ?