• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İsteme ve söz için Ankara'da elbise alabileceğim yerler ??

clefia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
27
2
36
Merhaba arkadaslar, 2 hafta sonra isteme ve söz olacak. Ankara'da yasıyorum ve nerelerden kıyafet bakacagımı bilemiyorum. Sade bir elbise dusunuyorum (siyah olmayan). Bildiğiniz yerler varsa yardımcı olabilir misiniz ?

hayırlı olsun öncelikle :nazar::nazar::nazar:

bak kızılayda çok güzel yerler var bir tanesi meşrutiyette selin di galiba adı üst geçidin hemen yanında en alt katına bakmanı tavsiye ederim ve yine kızılayda konak mağazası var o da bu üstgeçidin diger tarafında kalıyor belki bilirsin sağda kalıyor diğeri de solda kalıyor.... bir de izmir caddesinde çok çeşitli mağazalar var sağlı sollu. moda çarşısına giderken tesettür mağazası var setrems orda kapalılar için olduğu kadar açıklar için de iyi şeyler çıkabiliyor... umarım yardımcı olabilmişimdir :16:

çok teşekkür ederim, yarın da kızılay'a gitmeyi düşünüyordum. Söylediğin yerlere bakacagım mutlaka :)

hayırlı olsun arkadaşım
bende o kadar gezdim siyah istemiyorum dedim ama gittim siyah mat saten bir elbise almıştım.üstünde vizon rengi bir cepken vardı cepkende siyah boncuk ve kurdelelerle şık bir hale getirilmişti.tesadüf ayakkabıda tam takım olmuştu s,iyah vizon ve bilekte bir kurdale
herkes hala çok beğeniyor.arkadaşım kapalıyı paklayan tek yer ankarada bence çıkrıkçılar yokuşu.setrems çok pahalı ve ayrıca bence çizgisi o kadarda hoş değil.çıkrıkçılarda z ile başlayan bir yerdi çıkarken sağda çok yukarda değil.sıkı pazarlık yapan biriyle gidersen ne kadar derlerse desinler indirtebiliyorsun bana 390 demişti 200 tl ye almıştım.umarım sende istediğin gibi birşey bulabilirsin

kızılay atatürk bulvarı ve izmir caddesinde bol mağaza bulursun
bir de merasimlere dair uygun bir şey bulamazsan ulus çıkrıkçılar yokuşuna gidebilirsin

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :) Pazar günü kızılayda epey dolaştıktan sonra İzmir caddesindeki TAÇ mağazasından bordo bir elbise aldım :)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :) Pazar günü kızılayda epey dolaştıktan sonra İzmir caddesindeki TAÇ mağazasından bordo bir elbise aldım :)

merhaba canım elbisenin fotoğrafını koyabilmen mümkünmü birde fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü bende ankarada taç'tan almayı planlıyorum.

merhaba canım elbisenin fotoğrafını koyabilmen mümkünmü birde fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü bende ankarada taç'tan almayı planlıyorum.

Canım kusura bakma mesajını yeni gördüm :( Artık almışsındır herhalde...Hayırlı olsun senin de.

tam konuya girdim taç mağzasını önericektim ki zaten ordan almışsın :) çeşit çok orda

Abiye balık tarzı bi elbise gecen ay kardeşim aldı 300 liraya. Kızılayda kimlik magazasının yanındaki magazalardan birinden aldı adını hatırlamıyorum. Ama fotograflardaki gibi tesettür elbise değil, açık elbise.

ya ben sordm 500 1 mılyar dıyolar olmadı acık olan yerlerı terzıde yaptırım arkadas tamamn terzıye dıktır dedı ucuza 80 dıkerm dedı adam kumas senden ama guvenemıyorum

Back
X