Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim, yarın da kızılay'a gitmeyi düşünüyordum. Söylediğin yerlere bakacagım mutlaka :)
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :) Pazar günü kızılayda epey dolaştıktan sonra İzmir caddesindeki TAÇ mağazasından bordo bir elbise aldım :)
merhaba canım elbisenin fotoğrafını koyabilmen mümkünmü birde fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü bende ankarada taç'tan almayı planlıyorum.
Canım kusura bakma mesajını yeni gördümArtık almışsındır herhalde...Hayırlı olsun senin de.
nekadra aldın???????????
Ocak ayında 120 liraya almıştım.
ya sımdıdıde varmıdır 120 lıraya
Eger sade ve şık bir elbise dusunuyorsan o fiyata bulabilirsin. Ama abiye alayım diyorsan 200ü gözden çıkarmalısın.
250 cıkardım abıye balık tarzı ıstyrm Eki Görüntüle 778773 Eki Görüntüle 778774 bunlar gıbı ankarada bulamadm ama
Abiye balık tarzı bi elbise gecen ay kardeşim aldı 300 liraya. Kızılayda kimlik magazasının yanındaki magazalardan birinden aldı adını hatırlamıyorum. Ama fotograflardaki gibi tesettür elbise değil, açık elbise.