• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemede gelecek çikolata ve çiçek nasıl olmalıı

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
arkadaşlar çokkk heyecanlıyım çünkü yarın akşam 8 yıl sonra istediğimiz şey gerçekleşecek.

erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyor. istediklerini de söyleyecekler. erkkadaşm çikolata ve çiçek olayını epey araştırdı ama tam sonuca varamadık.

sizce nasıl bir çilolata olmalı kutu mu gondol mu..

çiçek gül mü orkide mi veya başka bir şey mi..

önerilerinizi ve sizin deneyimlerinizi bekliyorummm

Canım bizimkiler de 3 temmuz da gelecekler aynı sizinki gibi hem tanışma olacak hem de isteyecekler tabi babam bi düşünelim tarzında konuşma yapar yani yüzük takılmaz ama çiçek çikolata gelmesi gerekiyormuş yine de. Ben Kırmızı gül istedim. Sadece kırmızı gül buketi :69:

Canım bizimkiler de 3 temmuz da gelecekler aynı sizinki gibi hem tanışma olacak hem de isteyecekler tabi babam bi düşünelim tarzında konuşma yapar yani yüzük takılmaz ama çiçek çikolata gelmesi gerekiyormuş yine de. Ben Kırmızı gül istedim. Sadece kırmızı gül buketi :69:

anam şoktayım ezberbozan bizim annede 3 temmuzda gelcek tanışmaya ama sadece tanışma :24: bu çiçek olayı anneler geldiğinde olmaz büyük ihtimalle istemeye geldiklerinde olur ama ben buket falan istemiyorum hazır çiçek olsun sürekli kalıyor solma derdi yok daha sonra aksesuar olarakta kullanabilirim gül falan zaten herzaman alınabiliyor die düşünüyorum tabiki bunlar sadece benim düşüncelerim :6:

anam şoktayım ezberbozan bizim annede 3 temmuzda gelcek tanışmaya ama sadece tanışma :24: bu çiçek olayı anneler geldiğinde olmaz büyük ihtimalle istemeye geldiklerinde olur ama ben buket falan istemiyorum hazır çiçek olsun sürekli kalıyor solma derdi yok daha sonra aksesuar olarakta kullanabilirim gül falan zaten herzaman alınabiliyor die düşünüyorum tabiki bunlar sadece benim düşüncelerim :6:

Gıcıkcadı birbirimize ne kadar çok benziyoruz yaa :) Face'in varsa ekle beni tanışmak isterim :) Dila Işık ben :)

Back
X