İstemeden hamile kalmak :((

41 yaş çok ta ileri bir yaş değil. Ben 37 yaşında evlendim, bir düşüğüm oldu sonrasında istesemde hamile kalamadım. Ne yani şimdi yaşım 40 diye anne olmayayayım mı. İnsanlar boş konuşmayı çok sever, umursamayın siz onları. Sağlık olarak bir sorununuz yoksa ve istiyorsanız neden olmasın. Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasib etsin inşaallah.
CNM çok tşk ederim yorumun için dediğin gibi herkes herşeyi söylüyor ben istemeden kaldım hamile eşim çok istiyordu 17 yaşında kızım var ara vermek istemezdim ama şartlar vs vs ilerde anlaşırlar degilmi

konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
Ben de şuan hamileyim 6 haftalık tabi sizinki gibi korkularım olmadığı için sizi anlayabilmem zor ama konu başlığını bile okurken içimden geçenleri yazıcam. Öncelikle onu bi lütuf olarak görün yıllarca cabalayanlar tüm mal varliklarini evlat sahibi olabilmek için harcayan insanlar var inanın evlat sahibi olamayacaginizi soyleseydi Dr tüm bu korktugunuz şeylerden daha çok yanardi canınız . Korkularinizi hafife almıyorum yanlış anlamayın korku bu yönetmesi kolay olsa korkmszsiniz zaten ama bu kadar yipratmayın kendinizi hayatımızın tüm yönetimi bizim elimizde değil ki bu korkulariniz konusunda bi psikologdan destek alın. Atlatirsiniz .Allah kolaylık versin

CNM çok tşk ederim yorumun için dediğin gibi herkes herşeyi söylüyor ben istemeden kaldım hamile eşim çok istiyordu 17 yaşında kızım var ara vermek istemezdim ama şartlar vs vs ilerde anlaşırlar degilmi
Hmmmm sizin istemediğinizi anlamamıştım. Kızınızın karakterine bağlı ama tabiki anlaşırlar. Belkide siz önce olumsuz düşünmeyi bırakıp, daha pozitif olmalı ve şükretmelisiniz. Bu bir armağan emin olun. Hamileliğinizin tadını çıkarın, şu anda sizin yerinizde olmak isteyen ne çok kadın var bir bilseniz.

Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla büyütün inşallah..

Hazırlıksız olması zordur eminim ama siz korunma yöntemini en doğru şekilde eksiksiz uygulayıp yine de olduysa vardır bunun da bir hayrı diyeceksiniz... Belki de doğduktan büyüdükten sonra boşa telaşa kapılmışım diyeceksiniz şükredeceksiniz. Eşiniz de sevindiyse çok istiyorsa size destek olacaktır.

Bu arada ben %1-2 ihtimallerin bu kadar gerçek olduğu bir platform okumadım :) İnsan tırsmıyor değil.:)) Biz 4 yıldır aynı yöntemle gidiyoruz bir sıkıntı olmadı ama insan görünce, duyunca şaşırıyor. Hiçbir yöntem tam korumuyor elbette ama %98,99 koruyan yöntemlerde bile nasıl bu kadar denk geliyor şaşırıyorum.

Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla büyütün inşallah..

Hazırlıksız olması zordur eminim ama siz korunma yöntemini en doğru şekilde eksiksiz uygulayıp yine de olduysa vardır bunun da bir hayrı diyeceksiniz... Belki de doğduktan büyüdükten sonra boşa telaşa kapılmışım diyeceksiniz şükredeceksiniz. Eşiniz de sevindiyse çok istiyorsa size destek olacaktır.

Bu arada ben %1-2 ihtimallerin bu kadar gerçek olduğu bir platform okumadım :) İnsan tırsmıyor değil.:)) Biz 4 yıldır aynı yöntemle gidiyoruz bir sıkıntı olmadı ama insan görünce, duyunca şaşırıyor. Hiçbir yöntem tam korumuyor elbette ama %98,99 koruyan yöntemlerde bile nasıl bu kadar denk geliyor şaşırıyorum.
Evet hiçbir korunma yöntemi nin garantisi yOk benim annem hep anlatır spral dahil bütün yöntemleri kullandım hepsindede hamile kaldım diye tüplerinı bağlanıp hamile kalanı bile duydum ben yani tedbire alsan Allahın dediği oluyor cnm

Back
X