- Konu Sahibi didempolat
-
yapacak iki sey var, ya israrci olacaksiniz karsi tarafida kirmadan,yada kabul edeceksiniz.
Icinize sinmiyorsa nisanlinizla konussaniz o ikna etse ailesini
Evlilik öncesinde herşeye susmam evlenince hiç bir şeye hayır dememeyi beraberinde getiriyor.Bence herşeyi göze al ne olursa olsun karşı çık.Nişanlını ikna et.Yoksa herkes sana kendi istedğini yaptırır.Bir an bile düşünme baskın çıkmaktan.Ama nişanlını karşına alarak değil.Sonra çekeceğin sıkıntıları kendinden emin anlatarak konuş.NE OLURSA OLSUN HALLET.Çok sıkıntı çekersin yoksa başkalarının söylediklerine eyvallah dediğin için...
cok tesekkur ederım arkadasım bugun mubarek gun bıde nasıl dua edıyorum uzuluyorum bende ole konustum nısanlımla kesınlıkle o ev tutldu deme bana dedım...dua et dıyo bana allahım sen yardım et:)
ıste bende buna kızıyorum nıye bız karar veremıyoruz dıye onlarda yardım edıcekler galıba ama bunlarda kese bır ıste nısanlım mobılya borcunu odıycek yada kırayı ıksınden bırını bız odıycez borcumuz bıtene kadar herseye karısıyolar sıkıldım artık
canm bende ole cok kırmadan halletmeye calısıyorum ınsallah:)konusmus ama sonuc ne olucak onumuzdekı gunlerde gorcez kayınvalıdeme ıstemıyorum desem kırılırmıkı
ooo bunlar her şeye karışıyo kiranı verceklerse bişi diyemessin ama vercez derler vermezler çalışıyomusun bilimyom ama bence gitme o eve sonra aklın güzel evlerde kalır beğenidini tut bende çalışıyom öderim dersin çalışıyosan cnm
ayy iyi hadi sevindim 2,5 yıl biraz uzun ama şartlarınız nasıldı askerlik falanmı girdi araya
ayy iyi hadi sevindim 2,5 yıl biraz uzun ama şartlarınız nasıldı askerlik falanmı girdi araya
Daha ne saçmalıklar duyucaz acaba..Sen oturucaksın evde istemediğin bir evde niye oturasın yaa hiç akla mantığa sığarmı ? Akrabaları darılıcakmışş Allah allah ! Bedavamı oturucaksınız o ev olursa..Kesin istemediğini söyle parası ile değil mi kendi istediğin yerde otur , ne saçma bir istek yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?