ıstemedıgım evde oturmak ıstemıyorum....

aileyle beraber iş yapıldıgı surece bıde işin içine para gırerse illa bı karışma oluyor.
hak buluyorlar kendılerınde ve karıısyorlar.
bence esyaları sız odeyıp kırayı onlara verdırtecegınıze madem esyalrı onlar odesın ama kırayı siz verin bence boyle daha iyi...

ve istemıyorsanız diretın..baska ev bakın..

arkadaslar merhaba;
su aralar cok sıkıntılıyım sıze derdımı acmak ıstedım cok buyuk gelmeyebılır sıze ama benım kafamı kurcalayan ve uzen bı konu var....ben nısanlıyım allahım ızın verırse 20 kasımda dugunum var.kayınpederım bıze bı akrabasının evını tutmak ıstıyor.o evde daha once eltım oturdu bısene sonra ev aldılar cıktı.evın seklını anlatayım ev cok sekılsız.mutfagına 1 kısıden fazla kımse gıremez ve eskı bı ev odalarda buyuk ama arkaya baktıgı ıcın cok karanlık kalıyo hep hayalım balkonlu bır ev balkonu yok ...hadı onuda gectım bana sormuyolar bıle gel bak burda otururmusun dıye cok aglıyorum yazarken bıle aglıyorum..nısanlıma soledım annesıyle konusmus annesı burayı tutmazsak bıze darılır dıyomus akrabası...kımsenın benı dusundugu yok yanı..kımseyı kırmadan nasıl cozerım ben bu olayı bı yorum yapın lutfen....ve bu evde 4 5 sene oturcaz ev alana kadar...:( dua edın kardeslerım lutfen olmasın:(

4-5 sene sonra benim evim olabilecekse ve daha iyisine gücüm yetmiyorsa eşimi seviyorsam eşimde benim için elinden gelen tüm imkanları zorluyorsa oturur o evi çiçek gibi yaparım dekorasyonda sınır yoktur.bir duvardan koca bi manzara çıkar

o evde oturmak istemiyorum daha ferah bir ev istiyorum diyeceksin olacak bitecek. 4-5 sene oturacağın evi sen seçmelisin onlar değil.

kirayı onlarmı ödeyecekmiş öyleyse istemiorum ödemeyin ben çalışır istediğim evin kirasını öderim de akrabası evine müşteri arıyor ne alakası var darılırmış size mi güvenmişlerde ev almışlar kabul etme sakın çok ağlarsın sorna neden eski bir evim var die benden tavsiye

eğer sen şimdi boyun eğersen 4-5 yıl sonra sana bi bodrum kat ev bulurlar arkadaşımızn evi bak satıo bunu alın yoksa darılır der görürsn cnm :) bence baştan kabul etme birsürü kiralık ev var ev mi bitmiş darılırsalar darılsınlar çok ta tın de geç git hatta onlara söylemeden gidin bir evbnulun kiralayın sonra biz ev kiraladık deyin nasılsa herzaman kötü gelin oalcaksın ha şimdi ha 3-5 ay sonra illaki kötü gelin oalcaksın ehrşey batacak emin ol cnm

Son düzenleme:
eğer sen şimdi boyun eğersen 4-5 yıl sonra sana bi bodrum kat ev bulurlar arkadaşımızn evi bak satıo bunu alın yoksa darılır der görürsn cnm :) bence baştan kabul etme birsürü kiralık ev var ev mi bitmiş darılırsalar darılsınlar çok ta tın de geç git hatta onlara söylemeden gidin bir evbnulun kiralayın sonra biz ev kiraladık deyin nasılsa herzaman kötü gelin oalcaksın ha şimdi ha 3-5 ay sonra illaki kötü gelin oalcaksın ehrşey batacak emin ol cnm

ıste bende kotu olmak ıstemıyrm kendımle nısanlım hallettı cok sukur bız o evde oturmıycaz demıs cok sasırdım ben cok uzulmustum benı gorunce dayamadı galıba bende dırettım zaten ona:)

neden cekiniyorsun ki?
yolla aileni gitsin konussun nisanlinin ailesiyle...
Allah askina evlenecek yasa gelmissininiz evleneceksiniz ama daha kimseye istediginizi yaptiramiyorsunuz bile...ne bicim bir is bu...
biraz atak olun, sinip olaylara boyle bir koseden bakarsaniz hayatiniz boyunca daima sizin hakkinizdaki kararlari boyle baskalari verir...

Son düzenleme:
haha son cumleyı okuyunca istem dışı bır güldüm ..
Kimseyi kırmadan mı ? yahu canım benım sen hıc k.k okumuyorsun ? öyle ıyı gelın olayım ıyı ınsan olayım herkez mutlu olsun bende mutlu olayım sorun cıkmasın gb.. seyler hayalden oteye gıtmez.. gıdemez .. gercek var çunku ..

insanlar kotu , insanlar bencil . kendı ıstedıklerı olsun kendılerı baskalarının hayatlarına sekıl versınler ısterler..

Yani özetle : baş kaldırakcaksın , dişli olucaksın .. dediğim dedik olacaksın .. sorun zaten halloluyor sonra..

ya cıdden soruyorum gelın olunca herseyı erkek tarafının ıstedıgı gıbı mı olmak zorunda?yok abı o zaman bız evde kaldık...ben oturdugum yerden okuyunca bıle dellenıyorum bu ne be yok akraban uzulurmus fasa fıso...gecen magazaya bı musterı geldı kadın gorumcelerınden gızlıce alısverıs yapıyo Allahım hepımıze akıl fıkır ıhsan eyle....

kemal sunal bir filmde derdi s.....k da yassah mı diye

valla ben evlenirken ne nişan yaptrdm ne de pahalı eşya aldrdım herşeyimi koçtaştan en ucuzundan aldım altınları eşim kendi parasıyla en ucuzundan en incesinden aldı düğünden 1 hafta sonra sattık küpelere kadar evimi eşyalarımı ben dizmedim zaten ki bende almadım herşeyi eşim gördü o aldı kiralık evi bile düğüne birkaç hafta varken yerleşmişken gördüm kimseyi sıkboğaz etmeyim kötü gelin olmayım dedm kayınpederden HHHHİİİİÇ BİŞİ İSTEMEDİM ama yine oldum ve şimdi çok pişmanım o kaynana bozuntusu üvey annenin başına gidip neden hadi anne en iyi marka perdeciye gidelim en iyi marka mobilyacıya gidelm en iyi marka halıcıya gidelm gelinliğimi en iyi marka gleinlkçiden alalım bileziklerimin tanesi 1000 tl olanlardan olsun setim trabzon seti olsun demediğim içn şimdi kendimi lanetliyorum her şekilde kötü gelin olacaksın ha 3 ay önce ha 3 ay sonra illaki olacaksın bari herşeyi 4 4lük tam istediğin gbi yaptr herkese tavsiyem budur

Son düzenleme:
Back
X