- 7 Eylül 2018
- 47
- 7
- 16
- 32
- Konu Sahibi Sonbaharr_00
-
Geçmiş olsun,çok üzüldüm. Sizi iyi anlıyorum 3 ay umarım geç bir zaman değildir dikmek için. Yada Dr una bunlari olduğu gibi anlat hiç birşeyi atlamadan.ailem çok tutucu o insandan kurtulmak için böle bisey soledimyoksa tekrar gondercekler korkumdan gidip sikayetci olamadim iliskiye girmedigimizi soledim bunun altından nasıl kalcam bıkmıyorum arkadasimda gidelm arastiralm diktirelm diyo kendimi çok kötü hissediyorum nu insan hayatimimahvetti
Bilmiyorum artık ne yapcagimi çok zor durumdayimmGeçmiş olsun,çok üzüldüm. Sizi iyi anlıyorum 3 ay umarım geç bir zaman değildir dikmek için. Yada Dr una bunlari olduğu gibi anlat hiç birşeyi atlamadan.
Ailemin baskılarında var bi taraftan ne yapmam gerekiyo peki? Kendimi öldürmek en iyisiYa bu kadar travmali bir evlilik yasayan insan nasil yeniden bu kadar hizli, bu kadar derin evlilik hayalleri kurar?
Tecavuze ugradim diyorsunuz, yeniden evlenebilmek icin zar diktirmek istiyorsunuz. Zari falan bosverin, varsa paraniz onu psikolojiniz icin harcayin. Acil sifalar diliyorum.
Ya sacmalama...kac yasindasin, ne icin oluyorsun? Ailen sana cinsel muayne mi yaptiracak? Boyle bir seyi senin rizan olmadan yapamazlar. Hadi surukleyip goturseler bile oncesinde sen doktora durumu aciklayip, istedigin seyi soyletebilirsin.Ailemin baskılarında var bi taraftan ne yapmam gerekiyo peki? Kendimi öldürmek en iyisi
Benim suanki yasadigim durumu kelimelere bile dokemiyorum uyyamiyorum artık dusunmekten yalanlarimn icin de boguldum ailem beni baska biriyle evlenirsin diyerek konusuyolar simdi namusunla gittin namusunla geldin diyorlar kafalari namus dan baska biseye çalışmıyor başka caremde yok çırpınıp duruyorumYa sacmalama...kac yasindasin, ne icin oluyorsun? Ailen sana cinsel muayne mi yaptiracak? Boyle bir seyi senin rizan olmadan yapamazlar. Hadi surukleyip goturseler bile oncesinde sen doktora durumu aciklayip, istedigin seyi soyletebilirsin.
Olmeye alternetif olarak da calisip kendine bir hayat kurmayi, saglikli dusunmeye basladigin zamanlar, seni seven biriyle yeniden evlenmeyi dusunebilirsin mesela. Bosanip yeniden evlenen bir suru kadin var.
Benim suanki yasadigim durumu kelimelere bile dokemiyorum uyyamiyorum artık dusunmekten yalanlarimn icin de boguldum ailem beni baska biriyle evlenirsin diyerek konusuyolar simdi namusunla gittin namusunla geldin diyorlar kafalari namus dan baska biseye çalışmıyor başka caremde yok çırpınıp duruyorum
Bakin, aileniz cahillikte tavan yapmis, siz onlarin akliyla beslenmeyin bari. Normal cinsellik yasayip bosananlar namusuyla donmemis mi oluyor? Bu namus denen sey tam olarak nerde? Yaw bi kendinize gelin.Benim suanki yasadigim durumu kelimelere bile dokemiyorum uyyamiyorum artık dusunmekten yalanlarimn icin de boguldum ailem beni baska biriyle evlenirsin diyerek konusuyolar simdi namusunla gittin namusunla geldin diyorlar kafalari namus dan baska biseye çalışmıyor başka caremde yok çırpınıp duruyorum
Benim derdim kimseyi inandirmak değil malasefki bu hayatta hersey basina gelebiliyo sen bilemezsin ordan öle yazmak kolay benm ne yasadgmi bi allah bi ben bilirimKonu sahibi ,
Evlenip ilişkiye zorlandığın konusuna inanmadım .olabilir ama seninki bana doğru gelmiyor .ilişkiye girdin ,pişman oldun ve zar derdine düştün gibi geliyor .açıkçası bana tecavüz eden nikahlı kocamdan kurtulmaya çalışırken, zar ve ilerdeki ilişkilerim aklıma gelmezdi benim ..
Haklisin kimin ne yaşadığı kendi bilir eger katlanamiyorsan bosan senden daha iyi kimse bilemez senin durumunu.Benim derdim kimseyi inandirmak değil malasefki bu hayatta hersey basina gelebiliyo sen bilemezsin ordan öle yazmak kolay benm ne yasadgmi bi allah bi ben bilirim
Benim suanki yasadigim durumu kelimelere bile dokemiyorum uyyamiyorum artık dusunmekten yalanlarimn icin de boguldum ailem beni baska biriyle evlenirsin diyerek konusuyolar simdi namusunla gittin namusunla geldin diyorlar kafalari namus dan baska biseye çalışmıyor başka caremde yok çırpınıp duruyorum
Zorla evlendirildim malasef istemedigim bi insandiNeden eşinle kendi rızanla birlikte olmadın?
Aklında başka biri mi vardı yoksa zorla mı evlendirildin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?